شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
کد مطلب : 118495
نگاهی بر پرونده انگلیس در قبال ایرانیان به بهانه حمله به خانم ایرانی در بیرمنگام

از نسل‌کشی در جنگ جهانی تا میزبانی قاتلان مردم ایران

از نسل‌کشی در جنگ جهانی تا میزبانی قاتلان مردم ایران

انگلیس که سابقه‌ای طولانی در اقدامات ضد بشری علیه ملت ایران دارد در حالی ادعای حمایت از حقوق زنان را سر می‌دهد و با این ادعا به دخالت در امور ایران می‌پردازد که در برابر حمله به زن ایرانی که قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری کشورش در بیرمنگام را داشت واکنشی منفعلانه داشته است چنانکه سفیر این کشور به وزارت خارجه جمهوری اسلامی احضار شد.
نگاهی به کارنامه رژیم سلطنتی انگلیس که به رغم مطابله مردم کشورش برای ایجاد نظام جمهوری همچنان به صورت پادشاهی به ریاست ملکه الیزابت دوم اداره می‌شود، در قابل ایران و ایرانیان نشان می‌دهد که این رژیم در ظاهر شعارهای دموکراتیک و تعاملاتی و البته بشر دوستانه با محوریت حمایت از حقوق زنان سر می‌دهد اما در عمل رفتارهایش مغایر با این ادعاها بوده و در کارنامه این رژیم می‌توان از نسل کشی ایرانیان تا حمایت از قاتلان ملت ایران را مشاهده کرد. کارنامه انگلیس از کشف نفت در مسجد سلیمان و غارت ثروت ایرانیان گرفته تا نسل کشی در جنگ جهانی اول که ۹ میلیون ایرانی به دلیل قحطی ساختگی توسط انگلیس به کام مرگ رفتند، از تجریه بخش‌هایی از ایران نظیر افغانستان و بحرین و البته حمایت از جدایی طلبان در اهواز و کردستان و... از کودتای ۲۸ مرداد تا حمایت از رژیم صدام در ۸ سال جنگ تحمیلی، از همراهی با آمریکا در تحریم‌های ضد بشری علیه ایران و حمایت از گروهک‌ تروریستی منافقین که دستشان به خون ۱۷ هزار ایرانی آغشته است تنها بخشی از رفتارهای ضد بشری انگلیس علیه ملت ایران است. در این میان انگلیسی‌ها در حالی ادعای حمایت از حقوق زنان بویژه زنان ایرانی سر می‌دهند که در درون این کشور حمایتی از زنان ایرانی صورت نمی‌گیرد که نمونه آن حمله به خانم ایرانی که قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را داشت در سایه آزادی تروریست‌ها و دشمنان ملت ایران در این کشور است که ابعاد دیگری از واهی بودن ادعاهای بشر دوستی انگلیس را آشکار می‌سازد.
در همین چارچوب سخنگوی وزارت خارجه از احضار سفیر انگلیس در تهران به این وزارتخانه و اعتراض به بروز مشکلاتی برای رأی‌دهندگان ایران در کشور متبوعش خبر داد.
سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: به دنبال اخلال در برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران در برخی شهرهای این کشور از جمله لندن و بیرمنگام که با توهین به رای دهندگان و عوامل اجرایی و ضرب و شتم یکی از رای دهندگان از سوی عناصر تروریست ضد انقلاب و مخالف دمکراسی همراه بود، راب مک ایر سفیر بریتانیا دیروز از سوی دستیار وزیر و مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به این تحرکات آشوبگرانه و تروریستی به وی اعلام گردید.خطیب زاده افزود: به سفیر انگلستان گفته شد که دولت و پلیس این کشور در عمل به وظایف خود مبنی بر تامین امنیت حوزه های رای گیری و رای دهندگان ناموفق عمل کرده اند. مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه همچنین یادآور شد دمکراسی در پای صندوق های رای محقق می شود و نه در تحرکات عده ای قلیل آشوبگر در خیابان ها؛سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: در این ملاقات نسبت به عملکرد شیطنت آمیز و نفاق افکنانه رسانه های فارسی زبان مستقر در بریتانیا از جمله بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال که با برنامه ها و نوع خبر سازیهای خود سعی در تقویت تحریم انتخابات، تشویق مردم به اعتراضات خیابانی و اخلال در روند انتخابات داشتند نیز شدیداً انتقاد شد و تاکید گردید این اقدامات خلاف دمکراسی و مشوق تحرکات آشوبگرانه، در حافظه مردم ایران ثبت خواهد شد.سفیر انگلستان در جریان این احضار گفت، مراتب را به لندن گزارش خواهد کرد.
در همین حال کاردار ایران در لندن با اشاره به بازداشت سه نفر در ارتباط با حمله به خانم ایرانی رای‌دهنده در برمینگام اعلام کرد عوامل حمله هنوز این خانم و خانواده‌اش را تهدید می‌کنند و سفارت با جدیت در حال پی‌گیری موضوع است.این تهاجم در حالی صورت گرفته که انگلیس سابقه ای قابل توجه در حمایت از تروریست‌ها دارد چنانکه در این کشور در فضایی تحت حمایت دولت و پلیس انگلیس نشست گروهک تروریستی منافقین برگزار می شود و خواهان حذف نام سازمان مذکور از لیست سازمان های تروریستی جهانی می‌شوند. در نمودی دیگر از این حمایت‌ها پایگاه خبری ایران فوکوس نوشت: «کارلیل بریو»، رییس کمیته «آزادی» ایران در پارلمان انگلیس، نسبت به اعدام «غلامرضا خسروی» یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) اعتراض کرد.در بخشی از این بیانیه ضد ایرانی، سازمان منافقین به عنوان یکی از اصلی‌ترین مخالفین جمهوری اسلامی یاد شده است.
البته نباید فراموش کرد که این گروهک تحت حمایت انگلیس از ابتدای پیروزی انقلاب، آزادانه در این کشور فعالیت می کنند چنانکه اردیبهشت ماه یادآور جنایت حمله تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن است که روز‌های پرالتهابی را برای مردم ایران و به ویژه حاضران در سفارت ایران در لندن رقم زد.
دهم اردیبهشت سال ۱۳۵۹ چند روز پس از ناکامی آمریکا در صحرای طبس، شش تروریست مسلح در اقدامی پر ابهام و هنگام ترک پست پلیس نگهبان سفارت در محله پرنسس گیت لندن از درب سفارت وارد آن می‌شوند و ۲۶ نفر ازجمله شماری از مراجعان به سفارت را به گروگان می‌گیرند.
این حمله ترورریستی شش روز پر التهاب را رقم زد، سید عباس لواسانی جوان انقلابی کارمند سفارت که در دفاع از آرمان‌های انقلاب و امام پیشتازی می‌کند در پی ناکامی تروریست‌ها در تحقق خواسته هایشان به هدف اول تروریست‌ها مبدل می‌شود و به ضرب گلوله آنان در محل سفارت به شهادت می‌رسد.
پس از شهادت عباس لواسانی و واکنش‌های گسترده به ان، مارگارت تاچر نخست وزیر وقت انگلیس با دستوری‌که سری عنوان شده نیرو‌های ویژه انگلیس موسوم به sas را که از چند روز قبل با تهیه ماکت ساختمان سفارت مشغول تمرین بودند وارد عمل می‌کند.صرف نظر از نحوه اجرای ناقص عملیات که منجر به گیر افتادن یکی از نیرو‌های ویژه انگلیس می‌شود این عملیات موجب آتش سوزی مهییب در ساختمان سفارت نیز شد و خسارات فراوانی به بار آورد.نیرو‌های ویژه انگلیس پس از ورود در رویکردی پر ابهام همه تروریست‌هایی را که اسلحه خود را بر زمین گذاشته و تسلیم شده بودند به رگبار می‌بندند و آنان را از بین می‌برند.دکتر غلامعلی افروز کاردار وقت سفارت که شاهد ماجرا و جزو گروگان‌ها بود می‌گوید: پلیس تعمدا انان را کشت تا سرنخ‌ها و پشت پرده ماجرای این حمله تروریستی و نحوه ورود و تجهیز انان به سلاح در انگلیس و به طور کلی همه چیز پنهان بماند در حالیکه پلیس می‌توانست آنان را دستگیر کند و اطلاعات زیادی از انان بدست آورد.با گذشت چهار دهه از حمله تروریستی به سفارت ایران در لندن هنوز ابهامات فراوان آن برطرف و اسناد پشت پرده این ماجرا منتشر نشده است.
ابهاماتی نظیر اینکه چرا پلیس محافظ سفارت ترک پست کرد و برغم این کار مدال لیاقت گرفت؟ چرا تروریست‌هایی که می‌توانستند راز‌های مگوی این ماجرا را فاش کنند، برغم تسلیم شدنشان به رگبار بسته و کشته شدند؟ و اینکه چرا تروریستی که کاردار وقت و شماری از کارکنان سفارت را به رگبار بست اکنون با هویت جعلی آزادانه و با مسکن و حقوق ماهیانه دولت انگلیس در یکی از محله‌های پایتخت این کشور زندگی می‌کند؟ لازم به ذکر است در ادامه سیاست تروریسم اقتصادی انگلیس علیه ایران ، این رژیم همچنان از پرداخت بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی انگلیس به ایران و جریمه آن خودداری می‌کند. ایران و انگلیس در دهه ۱۹۷۰ میلادی قراردادی برای تحویل ۱۵۰۰ تانک چیفتن و ۲۵۰ خودروی زرهی به طرف ایرانی امضا کردند. لندن، بعد از ماجرای لانه جاسوسی آمریکا تحویل این تانک‌ها به ایران را متوقف کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcf1cdytw6dyja.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی