چهارشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۱:۳۴
کد مطلب : 103798

جمعیت‌سازی علیه روهینگیایی‌ها

در اقدامی مسئولان میانمار مجوز ورود تعدادی از بودایی‌های بنگلادش را به میانمار و استقرار آنها در زمین‌های روستاهای رها شده آوارگان روهینگیایی گریخته از خشونت، صادر کرده‌اند.
حدود ۵۰ خانواده بودایی از مناطق مختلف بنگلادش با مجوز مقام‌های میانماری در مناطقی مستقر شده‌اند که هفت ماه پیش، صحنه شدیدترین خشونت‌ها از سوی ارتش و بوداییان افراطی میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیایی بود که به آواره شدن حدود ۷۰۰ هزار نفر و کشته شدن هزاران روهینگیایی منجر شد. سازمان‌ها و نهادهای مدنی بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، اقدامات ارتش میانمار را پاکسازی نژادی خواندند و طبق مستندات منتشر شده، ارتش میانمار پس از سرکوب گسترده و فراری دادن تقریبا تمامی روهینگیایی‌ها،صحنه‌های جنایت‌های هولناک رخ داده، را پاکسازی کرده است.
مسئولان محلی در ایالت راخین میانمار در تازه‌ترین اقدامات، خانواده‌های بودایی را در مناطقی که روهینگیایی‌ها از دیرباز در آن سکونت داشته اند، مستقر کردند. براین اساس، خانواده‌های بودایی بنگلادشی از قبایل «مارما» و «مرو» در راخین اسکان یافتند. اکنون بیش از ۹۰۰ هزار مسلمان روهیگنیایی در ارودگاه‌های مهاجران در منطقه «کاگس بازار» بنگلادش حضور دارند که اکثر آن‌ها از ماه اوت سال گذشته (شهریور ۹۶) وارد بنگلادش شده‌اند.آوارگان اقلیت مسلمان روهینگیایی عمدتا در مناطق بین خط مرزی میانمار و بنگلادش در سخت‌ترین شرایط پناه گرفته و مستقر شدند.
خبر دیگر آنکه کمیسیاری عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) اقدام نیروی دریایی تایلند مبنی بر بازگرداندن یک قایق آوارگان روهینگیایی شامل ۵۶ نفر، زن، مرد و کودک را به اجبار به دریا مورد انتقاد قرار داد. یکشنبه یک قایق با ۵۶ نفر سرنشین از آوارگان روهینگیایی که به طور غیر قانونی به مقصد مالزی در حال حرکت بود، به دلیل شرایط بد آب و هوایی مجبور به توقف در یکی از جزایر تایلند شد و مسافران آن مورد بازجویی نیروهای پلیس تایلند قرار گرفتند.
این گروه که شامل ۱۹ مرد، ۱۸ زن، ۱۱ دختر و ۸ پسر هستند به قایق خود در ساحل جزیره «کو لانتا» واقع در غرب تایلند بازگردانده و با همراهی نیروی دریایی تایلند، مجبور به ترک خاک این کشور شدند.

https://siasatrooz.ir/vdcf1mdycw6dxea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی