دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۸
کد مطلب : 114589
عصبانیت امریکا و اسراییل از آرامش و امنیت در ایران

هوشیاری و آمادگی همه جانبه

هوشیاری و آمادگی همه جانبه

این روزها بسیاری از مردم ایران مانند دیگر نقاط جهان از شیوع بیماری کرونا رنج می برند و گرفتاری های این بیماری درایران به دلیل فشارهای اقتصادی و تحریمهای امریکا بیش از دیگر نقاط موجبات سختی را برای مردم ایران فراهم آورده است. با این حال مردم ایران مانند دیگر برهه های تاریخ نشان دادند که پشت انقلاب خود را خالی نمی‌گذارند. آنها در کمال صبوری و آرامش و با این امید که با توکل به خدا این مشکلات به زوی حل می‌شود، تلاش می کنند تا راه حلی برای رفع این مشکلات یافته و با تمرکز بر توان داخلی آینده بهتری را برای خود رقم بزنند. این در حالی است که آمریکا و اسرائیل از آرامش حاکم بر ایران بدشت عصبانی هستند چرا که علیرغم فشارهای بسیار دشمنان ایران علیه مردم کشورمان، خود آنها اکنون بیشتر از گذشته به شدت درگیر مسائل داخلی شده‌اند. 

گرفتاری این روزهای امریکا و اسراییل
شیوع بیماری کرونا بیش از هرچیز این روزها اقتصاد امریکا را دچار مشکل کرده و بحران بزرگ مدیریتی را در آن رقم زده است. در حال حاضر امریکا در جایگاه اول لیست جهانی بیشترین قربانیان ویروس کرونا قرار دارد .
احتمال مرگ صدها هزار نفر به دلیل آلودگی به این ویروس و نیز افزایش انتقادات، شرایط نامطلوبی را برای ترامپ فراهم آورده است. این درحالی است که ترامپ، زاویه ای در مورد ویروس کرونا با نظام پزشکی امریکا پیدا کرده است. جامعه پزشکان امریکا درباره نحوه مدیریت علمی ترامپ در موضوع کرونا بشدت مشکل دارند. حیثیت و اعتبار نظام پزشکی امریکا با این میزان از مرگ و میر در اثر کرونا زیر سؤال رفته است. آنها به ترامپ انتقاد دارند که اجازه نمی دهد پزشکان کارهای تخصصی و حرفه‌ای خود را انجام دهند تا جلوی این مرگ و میرها گرفته شود.از سوی دیگر به گفته کارشناسان بدهی‌های اقتصادی آمریکا از معادله GDP خیلی بالاتر است و عملاً اقتصاد آمریکا یک اقتصاد ورشکسته تلقی می‌شود.
در عین حال آثار اقتصادی بحران کرونا در امریکا شوکه کننده است؛ یعنی تا کنون بیش از ۴۰ میلیون نفر برای گرفتن حقوق و مزایای بیکاری در این کشور به سازمانهای ذی ربط مراجعه کرده‌اند. این در حالی است که در انتخابات آمریکا حرف اول و آخر، بهبود وضع اقتصادی داخل آمریکا است. بنابراین ترامپ برای عبور از این مشکلات، ممکن است دست به هر کاری بزند.
همچنین شورش‌های اخیری که بعد از مرگ جورج فلوید در برخی نقاط امریکا رخ داد و هنوز هم ادامه دارد اوضاع را وخیم‌تر کرده است و سابقه نژادپرستی در امریکا را مجددا به معرض نمایش گذاشته و موجب بروز خشم عمومی در مردم شده است.
اینها تنها بخشی از مشکلاتی است که ترامپ با آن مواجه است. در این میان رژیم صهیونیستی نقشی تعیین کننده در سیاست‌های امریکا دارد و خود نیز به شرایطی مشابه مبتلا است. از جمله اعتراضات در این رژیم به تعداد بالای ابتلا به بیماری کرونا برمی گردد. به دلیل تعداد بالای ابتلا به کرونا ، بسیاری از شهرک نشینان اسراییل خواستارخروج از شهرک های خود هستند و گرفتاری بسیاری را برای اسراییلی‌ها به وجود آورده است. یکی از این شهرها، شهر «بنی براک» است که پلیس اسرائیل مجبور شده با کمک نیروهای کوماندوی این رژیم مانع از ورود و خروج ساکنان آن به دلیل شیوع بیماری کرونا شود. 

جنگ داخلی
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که سیاست امروز آمریکا راه اندازی جنگ های داخلی است، ترامپ این روزها برای جلب نگاه طرفداران خود و کسب رأی در انتخابات امریکا در حال حاضر به بالاترین سطح فشار خود را به ایران وارد می کند و از هر حربه‌ای برای شکستن مقاومت مردم ایران بهره می‌برد. یکی از ابزارهایی که دشمن برای ازبین بردن وحدت میان مردم از آن استفاد کرده تفرقه افکنی است.
در گذشته نیز شاهد بودیم که ترامپ برای وادار کردن ایران به مذاکره در موضوعات غیرهسته‌ای، از برجام استفاده ابزاری کرد و مانع از همکاری کشورهای اروپایی با ایران شد. ادعای حمایت ایران از تروریسم در منطقه و قطع منابع مالی و حمایتی ایران به گروه‌های مقاومت نیز بخشی از این سیاست را شامل می شود و حتی فعالیت‌های دفاعی ایران در حوزه موشکی از مواردی است که در سیاست‌های ترامپ مورد تأکید جدی قرار دارد.
از سوی دیگر روزنامه نیویورک تایمز نوشت: رژیم صهیونیستی و آمریکا راهبرد جدیدی علیه ایران طراحی کرده‌اند که هدف آن انجام عملیات‌ مخفیانه علیه برنامه هسته‌ای ایران، بدون ورود به جنگ است. این روزنامه با اشاره به اینکه تنش‌های روزافزون بین ایالات متحده و تهران ظاهراً در حال ورود به مرحله‌ای است که می‌تواند در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خطرناک شود، افزود : شکل‌گیری «راهبردی مشترک» بین آمریکا و اسرائیل برای انجام برخی حملات مخفیانه با هدف حذف بلندپایه‌ترین ژنرال‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به عقب راندن تأسیسات هسته‌ای ایران شده است. 

شرایط کشور
شیوع بیماری کرونا از یک سو و فشارهای اقتصادی از سوی دیگر موجب شده تا معضلات اجتماعی، اقتصادی و خانوادگی در جای جای کشور و بین اقشار مختلف دیده شود و این امر می تواند پیامدهای مخربی در جامعه به دنبال داشته باشد. نباید از نظر دور کرد که ایران که به ویژه طی یک سال اخیر با تحریمهای سنگینی روبروست، در مقابله با این همه‌گیری، فشار این تحریم ها کشور را بیشتر با چالش مواجه کرده است . از این رو آزمون ایران در مقابله با کرونا، منحصر به ابعاد اقتصادی نیست بلکه شرایط مطلوبی را برای دشمنان کشور فراهم آورد تا سد قوی اتحاد مردمی در کشورمان را شکننده سازند و آن را برای وارد آوردن ضربات بعدی آماده کنند.
به طور قطع هم اکنون دشمنان تلاش می کنند که به افکار عمومی در داخل القا کنند که مشکلات اقتصادی و معیشتی داخلی جامعه به حوزه دیپلماسی، به ویژه نفوذ منطقه‌ای، محور مقاومت و نگاه جمهوری اسلامی ایران به آرمان فلسطین گره خورده است و تنها راه نجات تغییر اهداف ایران در منطقه است. از سوی دیگر اقداماتی از نوع براندازی نرم از درون و استفاده از قدرت نظامی و تهدید و تحریم برای تغییر نظام جمهوری اسلامی از عناصری است که زیربنای فکری مقام های امریکا در نگاه به ایران را تشکیل می‌دهد. «رکس تیلرسون» وزیر پیشین خارجه آمریکا این توهم را در کمیته امور خارجی سنای آمریکا بر زبان آورد و گفت: آمریکا از عناصر داخلی در ایران که بتواند به واشنگتن در انتقال صلح‌ آمیز قدرت کمک کند، پشتیبانی خواهد کرد. 

دقت در دشمن شناسی
در نهایت باید شرایط پیش روی کشور را مرتباً بررسی کرد و در دشمن شناسی بسیار دقیق بود. همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها در فرمایشات خود تاکید کرده‌اند ، نباید از دشمن غافل بود و عقبه آن را فراموش کرد. «محمد صادق کوشکی »کارشناس مسائل بین الملل در این باره گفت: مادامی که فسادهای گسترده و کلان ریشه کن نشود و با یک مدیریت انقلابی به سمت تولید و خودکفایی پیش نرویم، حتی اگر مناسبات ما با اروپا و آمریکا بهبود یابد و در یک فرض محال، حتی مشکلات ما با اسرائیل هم حل شود، هیچ گونه اتفاق مثبتی در حوزه اقتصاد و معیشت داخلی روی نمی‌دهد.
وی افزود: در یک جمله کانون مشکلات ما در داخل است، نه در خارج؛ بهتر است به جای این شانتاژها فکری برای حل مشکلات در داخل بکنیم.
از سوی دیگر باید در نظر داشت حفظ اتحاد و انسجام در کشور مسوولیتی بر دوش همگان است که هیچگاه نباید تصور شود که دولت یا مردم به تنهایی برای نگهداری از آن باید گام بردارند.

https://siasatrooz.ir/vdcfcjdy1w6dyta.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی