?>?> نقشه نفوذ برای پرورش جاسوس | سیاست روز
يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۵
کد مطلب : 103284
نگاهی به هدف‌گذاری امریکا در مذاکرات هسته‌ای و دوران پسابرجام

نقشه نفوذ برای پرورش جاسوس

نقشه نفوذ برای پرورش جاسوس

مردم در زمان مذاکره و توافق هسته‌ای بارها شاهد وعده‌های طرفداران مذاکره و برجام در مورد حل موضوع تحریمها و دستاورهای اقتصادی حاصل از این توافق بودند.
اما این وعده‌ها نه تنها عملی نشد و مقامات غربی به توافقات خود متعهد نبودند بلکه این گفت وگوها زمینه نفوذ برای دشمنان کشور را نیز فراهم کرد.
پس از دو سال مذاکرات کشورمان با طرفهای غربی شاهد موارد مختلفی از جمله دستگیری تیم‌های جاسوسی در کشور، فعالیت دری اصفهانی در تیم هسته‌ای که حتی توانست از دست مقامات کشورمان نشان خدمت نیز دریافت کند، یا جاسوسی از سوی کاووس سیدامامی به عنوان یک استاد دانشگاه و فعال محیط زیست بوده‌ایم.
همچنین اخیراً هم وزارت اطلاعات از وجود چندین شبکه جاسوسی در برخی از دستگاههای کشور خبر داده است و همین امر موید این مطلب است که این گفت وگوها زمینه نفوذ دشمنان را در کشور فراهم آورده است.

هدف گذاری امریکا
یکی از اهداف خطرناکی که همواره آمریکا از مذاکرات هسته‌ای با ایران دنبال می‌کرد، ایجاد کانال‌هایی برای نفوذ در ایران بود.
مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ می‌فرمایند : « نقشه ی دوّم دشمن نفوذ است؛ می‌خواهند در کشورهای اسلامی و در کشورهای این منطقه، یک نفوذی به‌وجود بیاورند که تا ده‌ها سال ادامه داشته باشد. امروز آمریکا آبروی گذشته را در این منطقه ندارد؛ میخواهند این را بازسازی کنند. در کشور ما هم قصدشان همین است؛ در ایران هم نیّتشان این است. آنها به خیال خودشان، در این جریان مذاکرات هسته‌ای … نیّت آنها این بود که از این مذاکرات و از این توافق، وسیله‌ای پیدا کنند برای نفوذ در داخل کشور. ما این راه را بستیم و این راه را به طور قاطع خواهیم بست؛ نه نفوذ اقتصادی آمریکایی‌ها را در کشورمان اجازه خواهیم داد، نه نفوذ سیاسی آنها را، نه حضور سیاسی آنها را، نه نفوذ فرهنگی آنها را؛ با همه‌ی توان ـ که این توان هم بحمدالله امروز توان زیادی است ـ مقابله خواهیم کرد؛ اجازه نخواهیم داد».
مقام معظم رهبری در تاریخ ۱۵ مهر ۱۳۹۴ نیز می‌فرمایند: « مذاکره‌ی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، یعنی نفوذ؛ تعریفی که آنها برای مذاکره کردند این است و آنها میخواهند راه را برای تحمیل باز کنند … امروز غول عظیم تبلیغاتی دنیا در مشت آمریکا است؛ امروز جریان صهیونیستیِ بشدّت دشمن بشریّت و دشمن فضیلت، با آمریکا، هر دو در یک لباسند، دستشان از یک آستین بیرون می آید و با هم هستند. مذاکره‌ی با اینها یعنی راه را باز کردن برای اینکه بتوانند هم در زمینه‌ی اقتصادی، هم در زمینه‌ی فرهنگی، هم در زمینه‌های سیاسی و امنیّتیِ کشور نفوذ کنند … در همین مذاکرات مربوط به مسائل انرژی هسته‌ای، هرجا فرصت پیدا کردند و میدان به آنها داده شد -که البتّه طرفهای ایرانی بحمدالله حواسشان جمع بود امّا یک جاهایی بالاخره آنها فرصتهایی پیدا کردند- یک نفوذی کردند، یک حرکت مضرِّ برای منافع ملّی انجام دادند؛ آنچه ممنوع است این است. مذاکره‌ی با آمریکا ممنوع است به‌خاطر ضررهای بی‌شماری که دارد و منفعتی که اصلاً ندارد؛ این فرق میکند با مذاکره با فلان دولتی که نه چنین امکاناتی دارد، نه چنان انگیزه‌ای دارد .»
بنابراین با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری می‌دانیم که امروز دشمن در راستای نفوذ از طریق برجام بود. دشمن تلاش می‌کرد تا با استفاده از امتیازهای خود به دنبال مذاکرات و افزایش ارتباطات خود با ایران زمینه نفوذ به داخل کشور را فراهم کند.
همانطور که شاهد بودیم یکی از بندهای برجام ماده ۱۳ که مربوط به اجرای پروتکل الحاقی می‌شود، تکالیفی برای ایران تعیین می‌شود که حتی استقلال و حاکمیت کشور را زیر سوال می‌برد.
اگر این ماده اجرا شود به طور حتم باعث باز شدن پای جاسوسان سازمان‌های جاسوسی آمریکایی و انگلیسی و اسرائیلی در قالب بازرسین مختلف به ایران باز می‌شود .
همچنین از جمله پیشنهادات برجامی این بود که باید به بازرسان آژانس، یک دفتر کار در هر یک از سایت‌های هسته‌ای خویش بدهد ! یا طبق ماده‌ای ۶۷ اجازه دهد تا تعداد بازرسان آژانس به ۱۳۰ الی ۱۵۰ نفر افزایش یابد
از سوی دیگر علاوه بر تعهدات برجامی شاهد تقاضاهایی از سوی غربی‌ها برای بازرسی امکان نظامی و موشکی ایران و گفت وگوها بر سر این موضوع هستیم که همین امر نیز نشان دهنده آن است که دشمن خواستار نفوذ گسترده اطلاعاتی و جاسوسی در کشور است تا ا از این طریق، صدمات و خسارات زیادی را به ایران وارد کند.
از سوی دیگر روش دیگری که مدنظر کاخ سفید برای رخنه به محیط ایران بعد از برجام بود، جبران خلأ حضور مستقیم سیاسی بود که در همان زمان شاهد زمزمه‌هایی برای احیای دفتر مستقل حافظ منافع آمریکا بودیم.
سابقه‌ تاریخی نشان می‌دهد که حضور دیپلمات‌های آمریکایی در هر نقطه از جهان با دخالت‌های آشکار و پنهان آنها همراه خواهد بود. البته در کشور ما ایران نیز پیشینه‌ سفارت سابق آمریکا در تهران در شکل‌دهی به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و نیز جاسوسی و دخالت‌های خسارت‌باری که در یک سال پس از انقلاب اسلامی رخ داد، نشان می‌دهد که باید نگرانی‌های به‌مراتب بیشتری برای منافع ملی جمهوری اسلامی ایران داشت و حتی اجازه زمزمه چنین تفکراتی را از سوی عناصر دلداده که در واقع نقش پادوهای سیاسی آمریکا در ایران را بازی می‌کنند نداد.
فعالیت بیشتر غرب‌گرایان لیبرال و سکولار که، پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، شدت گرفت نیز نشان از آن است که غرب تلاش می‌کند تا از حاشیه به متن قدرت نفوذ کنند.
در همان زمان شاهد بودیم که اوباما رئیس جمهور آمریکا، رسماً اعلام کرد با توافق هسته‌ای، دست نیروهای میانه رو در انتخابات آینده مجلس ایران را قوی‌تر کرده‌اند.
در عین حال برخی خوش‌باورانه تصور می‌کنند در دوره‌ی پسابرجام، با سرازیر شدن سرمایه و فناوری غرب به‌سوی ایران، گشایش اقتصادی فوق‌العاده‌ای رخ خواهد داد. تأملی در سفر چند هیئت دیپلماتیکی که از تهران دیدن کردند نیز مؤید آن است بسیار از این هیات‌ها به دنبال نفوذ اقتصادی از طریق تجارت و بازرگانی هستند و باید توجه داشت که بی‌توجهی دولت به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و چشم دوختن به دست آمریکا و اروپا، راه را برای نفوذ اقتصادی دشمن باز می‌کند.

بستن راه نفوذ
این در حالی است که بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران سیاسی و امنیتی معتقدند که بایستی این راههای نفوذ بسته شود تا از ورود جاسوسان به دستگاههای بالاتر جلوگیری شود. یکی از این موارد نفوذ سیاسی دشمن در مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی کشور است. وقتی دستگاه‌های سیاسی و مدیریّتی تحت‌تأثیر دشمنان قرار بگیرد، همه‌ تصمیم‌گیری‌ها در این کشور بر طبقِ خواست و میل آنها انجام خواهد شد. از همین رو دقت و ممانعت از این امر از یک سو و تقویت سیستم‌های امنیتی و حفاظتی مانع از نفود دشمن در کشور می‌شود.

https://siasatrooz.ir/vdcfcmdyjw6dx0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی