سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۴
کد مطلب : 95598
وقتی مدعیان حقوق بشر غربی دست پیش می‌گیرند که پس نیفتند

بدهکاران همیشه طلبکار

بدهکاران همیشه طلبکار

کافی است اتفاقی کوچک در کشور رخ دهد تا با شدیدترین الفاظ در رسانه‌های غربی و فارسی‌زبان معاند در بوق و کرنا شود که در ایران به حقوق فلان قشر توهین شد!! هر بار به یک دلیل این اتفاقات بزرگنمایی می‌شود و اینبار به بهانه ستایش کودک افغانی و خانم مشهدی که شوهرش زندانی‌اش کرده است.
پالس‌هایی که رسانه‌های غرب جهت ناامن نشان دادن کشور برای زنان و کودکان فرستاده می‌شود یا گاها اتباع بیگانه یا قومیت‌ها را هدف قرار می‌دهد تا همبستگی را به خیال خامشان از بین ببرد، تمامی ندارد، برایشان مهم نیست که چه داستانی سر هم می‌کنند و قلابی بودن مصاحبه‌هایشان با شاهدان عینی عیان می‌شود! فقط دو هدف را دنبال می‌کنند بهانه‌ای برای اعمال فشار و تلاش برای ناامید ساختن اقشار مختلف و ایجاد چند‌دستگی! بعد از آن جنجال‌سازی الکی در اصفهان و توطئه بر علیه هموطنان آذری‌زبان حالا نوبت برنامه تازه‌ای به کودکان و زنان و اتباع دیگر کشورها رسیده است!
در ادامه این سناریوهای شکست خورده اما این‌بار کودک ۷ ساله افغان که به طرز وحشتناکی کشته شده بود و خانم مشهدی که در خانه‌اش توسط همسرش حبس شد سوژه این رسانه‌ها قرار می‌گیرد و ماجرا تا جایی بیخ پیدا می‌کند که رسانه‌های ناشی حتی با پدر کودک به قتل رسیده مصاحبه‌ای ترتیب می‌دهند مصاحبه‌ای که بعدا معلوم می‌شود ساختگی بوده است!!
شاید آن چیزی که رسانه‌های معاند تلاش دارند روی آن کار کرده و ایران را درآن زمینه ناامن و غیرمعمول نشان دهند تنها با یک پرس‌و‌جوی ساده برملا شود اما این موضوع آنقدر برای سردمداران این اهداف اهمیت دارد که ترس از رسوایی و بی‌آبرویی ندارند. علی‌رغم همه این آبروریزی‌ها شاید موضوع وقتی قابل تامل می‌شود که شروع به جست‌و‌جو می‌کنی، جست‌و‌جویی درباره همان‌هایی که می‌خواهند به ایران نسبت دهند فجایعی را می‌بینی که قابل گذشت و قابل توجیه نیست.
جنایت در هر حال عملی تقبیح شده در دین و شرع و قانون جمهوری اسلامی ایران است، کسی نمی‌گوید کاری که با خانم مشهدی یا ستایش شده خوب بوده است اما با اندکی تفکر می‌بینیم که هر دو اتفاق در حریم خصوصی افراد رخ داده جایی که کسی نمی‌توانسته وارد شده و مانعی ایجاد کند اما نمونه‌هایی در همان کشورهای مدعی وجود دارد که در ملا عام اتفاق می‌افتد و کسی کاری نمی‌کند، این افراد هم اغلب یا زن هستند یا کودک و یا به دلیل اقدامات نژاد پرستانه و ضد دینی مورد تهاجم و بعضا قتل قرار گرفته‌اند بد نیست با اشاره به یکی از این دروغ‌پراکنی‌های صورت گرفته در پرونده ستایش برخی از این اتفاقات وحشتناک که در غرب رخ داده را مرور کنیم.

رفتار وحشیانه علیه زنان ارتشی در امریکا
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز (NYtimes) با انتشار گزارشی به انعکاس اظهارات "اشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا در رابطه با تجاوزات جنسی به زنان در ارتش این کشور پرداخت. در ادامه این گزارش آمده است: «گزارش سالانه تجاوز جنسی در ارتش نشان می‌دهد که ۲۲ درصد از نیروهای فعال زن و ۷ درصد از نیروهای فعال مرد با نوعی از آزار جنسی در سال گذشته موجه شده‌اند که می‌توانسته دروازه‌ای به سوی تجاوز جنسی باشد.» به گفته پنتاگون، گزارش‌ها درباره تجاوز جنسی در سه آکادمی نظامی امریکا در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است.

۶۰ درصد دختران انگلیسی آزار جنسی را تجربه کرده‌اند
تحقیقی که بر اساس نظرسنجی از هزار و ۴۰۰ دختر هفت تا ۲۱ ساله در سراسر انگلیس صورت گرفته، نشان می‌دهد فراگیر شدن وضعیت آزار زنان و دختران جوان به حدی است که این موضوع به یک جنبه طبیعی زندگی زنان انگلیسی تبدیل شده است. طبق گزارش موسسه خیریه موسوم به راهنمای دختران انگلیس Girlguiding UK تبعیض جنسیتی و آزار جنسی به بخشی از زندگی روزمره دختران انگلیسی تبدیل شده است، حتی کار به جایی رسیده که دختران ۷ ساله نیز از متلک‌های جنسی پسران، بی‌بهره نمی‌مانند.
۵۹ درصد از دختران ۱۳ تا ۲۱ ساله هم گفته‌اند که حداقل یکبار مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند اما به علت شرم یا ترس نمی‌توانند جزئیات آن را بیان کنند. ۷۰ درصد دختران ۱۳ تا ۱۷ ساله معتقدند اگر وقوع آزار جنسی را گزارش کنند، مورد تمسخر یا آزار قلدرهای مدرسه یا محل قرار خواهند گرفت.
در سطح دانشگاه‌های انگلستان نیز آزار و اذیت دختران دانشجو به حدی رو به گسترش است که برخی مطالعاتی که اخیرا منتشر شده نشان می‌دهد با اکراه دختران به رفتن به دانشگاه، فضای دانشگاه‌ها رو به پسرانه‌تر شدن می‌رود.

آمارهای وحشتناک از تجاوز به کودکان و نوجوانان در فرانسه
بر‌اساس نتیجه پژوهشی در فرانسه، ۸۰ درصد فرانسوی‌ها در دوران کودکی و نوجوانی قربانی تجاوز جنسی بوده‌اند. در این پژوهشی که توسط صندوق حمایت از کودکان ملل متحد (یونیسف) و جمعیت موسوم به خاطرات آسیب‌دیدگان و قربانیان تجاوز جنسی در فرانسه انجام شد، نشان می‌دهد میزان افرادی که بر‌اساس این پژوهش در سنین کودکی و نوجوانی قربانی جنسی شدند ۸۱ درصد، ۶۸ درصد زیر ۱۵ سال، ۵۱ درصد زیر یازده سال و ۲۱ درصد زیر ۶ سال بودند.

ناپدید شدن ۶ هزار کودک مهاجر در آلمان!
بنابر آمارهای دولتی آلمان، حدود ۶ هزار مهاجر زیر سن قانونی در این کشور اروپایی ناپدید شده‌اند! روزنامه‌های آلمانی به نقل از وزارت داخلی آلمان گزارش دادند ۵۸۳۵ مهاجر زیر سن قانونی در سال ۲۰۱۵ در آلمان ناپدید شده‌اند. بنابر این گزارش از ۸۰۰۶ مهاجری که پیشتر ناپدید شده بودند، تا به حال ۲۱۷۱ تن دوباره پیدا شده‌اند. این گزارش می‌افزاید مفقودان از کشورهای افغانستان سوریه، اریتره، مراکش و الجزایر به آلمان آمده‌اند. این گزارش بدون اشاره به سن این افراد تنها افزود ۵۵۵ تن از آنها خردسال هستند.

دستمزد زنان اروپایی یک‌ششم کمتر از مردان است
نابرابری و اختلاف درآمد میان زنان و مردان شاغل در اروپا به حدی است که شاغلان زن نسبت به همکاران هم رتبه مرد، در مجموع دو ماه در سال کمتر دستمزد دریافت می‌کنند.
روزنامه ایتالیایی "لارپوبلیکا" با اشاره به نابرابری دستمزد میان شاغلین زن و مرد در کشورهای اروپایی نوشت: این مساله به نظر باورنکردنی می‌رسد اما حقیقت دارد. از امروز شاغلان زن در سراسر اروپا تا پایان سال‌جای میلادی رایگان کار می‌کنند، به این معنی که در قیاس با همکاران مرد، تا دو ماه آینده هیچ حقوقی برای کار خود دریافت نمی‌کنند.

بانویی که به خاطر حجاب در دادگاه آلمان کشته شد!
مروه شروینی بانوی محجبه مصری ابتدا در یک پارک در دردسن آلمان مورد توهین و ناسزاگویی قرار گرفت، سپس در دادگاهی که برای رسیدگی به این امر تشکیل شده بود توسط فرد مجرم و در برابر دیدگان فرزند و همسرش با ۱۸ ضربه چاقو شهید گشت.
مروه شربینی، یک زن مصری و ساکن آلمان بود که در جریان دادگاهی در درسدن آلمان کشته شد. شربینی در دادگاه توسط یک آلمانی روس‌تبار به نام آلکس وینز، که قبلا از وی به دلیل توهین شکایت کرده بود کشته شد.

۱۰۱۱ آمریکایی در سال ۲۰۱۵ به ضرب گلوله پلیس فدرال کشته شدند
از ابتدای سال ۲۰۱۵ تا کنون ۱۰۱۱ نفر از مردم آمریکا به ضرب گلوله پلیس این کشور کشته شده‌اند. طبق آمار روزنامه ایندیپندنت، فقط ۹ روز در سال ۲۰۱۵ به عنوان «روزهای پاک» که در آن پلیس آمریکا شهروندان خود را نکشته است، وجود دارد. آمار تکان‌دهنده جنایت پلیس آمریکا با رقم هزار و ۱۱ شهروند طی سال ۲۰۱۵ بیشتر از اینکه ناراحت‌کننده باشد، شوک برانگیز است.
کدامین رفتار از این هزار و اندی انسان سر زده بود که شایسته مرگ باشند. کشوری که داعیه دموکراسی دارد و خود را طلایه‌دار حقوق بشر می‌داند و هرساله در گزارش‌های حقوق بشری‌اش ایران و چند کشور دیگر را به دلیل اعدام قاچاقچیان مواد‌مخدر، قاتلان و متجاوزان محکوم می‌کند، حالا گوی سبقت را از تمامی کشورهای جهان در کشتار شهروندانش ربوده است. برای بررسی جزئیات پرونده کشتار شهروندان آمریکایی توسط پلیس این کشور و میزان کشتار توسط حملات شخصی، با این گزارش همراه باشید. جالب توجه آنکه بسیاری از این پلیس‌های قاتل هرگز محاکمه نشده و دوباره به محل کار خود بازگشته‌اند.

واقعیاتی تاسف‌انگیز
همه اخباری که در بالا روایت شد به نقل از رسانه‌های رسمی اروپایی امریکایی بود و نکته قابل توجهی که در آنها وجود داشت کشتار و اهانتی علنی بود، هیچ‌یک از این اتفاق‌ها در خانه و یا در حریم شخصی رخ نداده است، زنان امریکایی در ارتش هم آسایش ندارند، مروه شربینی در مقابل قاضی به دلیل حجاب کشته می‌شود آن هم با چاقو!! هیچ‌کس به دادش نمی‌رسد مروه هم زن بود هم اتباع بیگانه هم مسلملان که در دادگاه آلمان کشته شد!
اگر قرار باشد به همه این نمونه‌ها که مشتی بود از خروارها تعرض تجاوز به هزاران هزار کودک و زن و تبعه دیگر کشورها بی‌تفاوتی‌های خودخواسته غرب در مقابل کودک‌کشی سعودی‌ها در یمن، یا رفتارهای وحشیانه صهیونیست‌ها در مواجه با کودکان و زنان فلسطینی را اضافه کنیم می‌بینیم آن که باید خجالت‌زده باشد و صدایش در نیاید رسانه‌های غربی و غربی‌هایی هستند که می‌خواهند توپ را در زمین همسایه بیندازند و شاید رسانه‌های داخلی هم در اینکه جنایات و فجایع رخ داده در کشورهای مدعی حقوق بشر را که واقعی است نمی‌توانند آنطور که باید در جهان پخش کنند قصور کرده‌اند قصوری که باعث شده این افراد را وقیح کند تا جایی که جنایات خودشان را به دیگر کشورها نسبت داده و به بهانه‌های واهی به ادامه جنایات بپردازند. 

سوشیانت آسمانی

https://siasatrooz.ir/vdcfctd1.w6dt1agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی