سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸
کد مطلب : 102771
مدارس ابتدایی انگلیس خواستار قوانین سخت‌تر علیه حجاب شدند

مظلومیت مسلمانان در کشور مدعی حقوق‌بشر

در ادامه تحرکات ضد اسلامی در انگلیس کشوری که ادعای آزادی بیان دارد، چندین مدرسه ابتدایی سرشناس در انگلیس از دولت این کشور خواسته‌اند که قوانین سرسختانه‌ای را درباره پوشش حجاب و روزه گرفتن اتخاذ کند.
انگلیس از جمله کشورهای اروپایی است که ادعای حمایت از آزادی بیان و آزادی عقیده را مطرح می‌سازد اما پای اسلام ستیزی که می شود خود در صف اول هستند. دیوان عدالت در حکمی اعلام کرد شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌توانند براساس برخی شرایط زنان را از پوشیدن روسری در محل کار منع کرده و همچنین اجازه استفاده از نمادهای مذهبی را ندهند. حکمی که انتقادهای تند حقوق‌بشری‌ها و رهبران مذهبی را به دنبال داشت
در همین راستا یک مدرسه بزرگ و مهم انگلیس در نیوهام واقع درشرق لندن دختران زیر هشت سال را از روزه گرفتن و پوشش حجاب منع کرد. این مدرسه به احتمال تاثیر روزه بر سلامت و درس، منع روزه گرفتن برای دانش‌آموزان را اعلام کرده است. نتایج بررسی‌های جدید فاش کرد، مسلمانان در انگلیس با بدترین تبعیض شغلی روبه‌رو هستند و کمترین شانس را برای یافتن شغل و یا تصدی شغل مدیریتی در اختیار دارند.
مردان مسلمان در مقایسه با مسیحیان سفیدپوست انگلیسی هم سن و با صلاحیت‌های یکسان، ۷۶ درصد شانس کمتری برای یافتن شغل دارند. زنان مسلمان نیز نسبت به همتایان مسیحی سفیدپوست خود ۶۵ درصد شانس کمتری برای شاغل شدن دارند. در میان ۱۴ گروه مذهبی موجود در انگلیس مسلمانان به لحاظ شغلی از فرصت‌های کمتری برخوردارند.
این تحقیقات به کمک دکتر نبیل خطاب و پروفسور ران جانسون و با استفاده از اطلاعات دفتر آمار ملی نیروی کار انجام شد. در جریان این نظرسنجی که بر روی نیم میلیون تن انجام شد، رنگ پوست تاثیر زیادی در نتایج نداشت.
دکتر خطاب از دانشگاه بریستول گفت: احتمالا این وضعیت از آنجا نشات می‌گیرد که مسلمانان در پایین‌ترین طیف سیستم نژادی- فرهنگی انگلیس قرار گرفته‌اند و علت آن رشد اسلام‌هراسی و خصومت علیه آنهاست.
وی افزود: انگلیسی‌ها به مسلمانان به چشمان افرادی ناسپاس و تهدید می‌نگرند. در چنین فضایی بسیاری از کارفرمایان از استخدام مسلمانان باصلاحیت امتناع می‌کنند، خصوصاً زمانی که افرادی از گروه‌های خودشان و یا گروه‌هایی با تهدید کمتر برای شغل مورد نظر وجود داشته باشد. به گفته دکتر خطاب، «تاوان» مسلمان بودن زمانی بیشتر می‌شود که فردی برای تصدی پست مدیریتی و یا مشاغل حرفه‌ای درخواست می‌دهد. آمار اخیر پلیس انگلیس، رشد میزان حوادث اسلام‌ستیزانه را در ناحیه «میدلندز غربی» این کشور در تابستان ۲۰۱۷ میلادی نشان می‌دهد. طبق آمار پلیس، تا قبل از ماه می(خرداد) سال ۲۰۱۷ میزان حوادث ضداسلامی در میدلندز غربی تک‌رقمی بوده اما در طول تابستان این میزان با دو رقمی شدن نسبت به سال‌های گذشته افزایش بی‌سابقه‌ای را نشان می‌دهد. در ماه می(خرداد) ۱۱ حادثه ضد اسلامی و در ماه ژوئن(تیر) ۱۹ حادثه گزارش شده است.
«امجد رضا»، عضو سابق انجمن مسلمانان شهر «دادلی» در این منطقه در این باره گفت: افزایش جرایم ناشی از نفرت علیه مسلمانان در ناحیه میدلندز غربی نگران‌کننده است. وی افزود: حوادث تروریستی اخیر در سراسر اروپا یکی از عوامل افزایش این جرایم است؛ زیرا زمانی که چنین حوادثی اتفاق می‌افتد هیچ کس عاملان آن را سرزنش نمی‌کند بلکه اسلام را مقصر می‌داند. نیروهای پلیس انگلیس از ماه‌ مارس تا ژوئیه، ۱۱۰ مورد اقدام مجرمانه بر پایه نفرت در مساجد را به ثبت رسانده‌اند که این آمار در زمان مشابه در سال ۲۰۱۶، ۴۷ مورد گزارش شده بود.
سوءاستفاده نژادپرستانه و تهدید به بمب‌گذاری در مساجد، همچون شکستن پنجره‌ی ساختمان‌ها و اتومبیل‌ها میان جرم‌های بر پایه تنفر به شدت خودنمایی می‌کند. گرافیتی‌های توهین آمیز بر دیوار ساختمان‌ها، حمله خشونت‌آمیز به نمازگزاران، دو مورد سوزاندن مساجد و همچنین دو مورد قرار دادن گوشت خوک بر دستگیره در مسجدها، سایر جرایم گزارش شده با انگیزه توهین به مسلمانان هستند. دایان ابوت، وزیر کشور دولت سایه انگلیس، این آمار را «به شدت نگران‌کننده» دانست و گفت: حمله به هر اقلیت و گروه مذهبی ناپسند است و همه انسان‌های معقول اینگونه حملات را که علیه اسلام صورت می‌گیرد، محکوم خواهند کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcfe0dyyw6dxea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی