سه شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
کد مطلب : 105976
وقتی که غافلان، نظام اسلامی را «آفت زده» می‌خوانند

«خط عوض کرده‌ها» آفت اصلی نظام

«خط عوض کرده‌ها» آفت اصلی نظام

درست هنگامی در هیاهیوی فتنه ۸۸، سران فتنه که به دنبال فروپاشی و سقوط نظام بودند، نجوای آفت‌زدگی نظام را سر می‌دادند.
آن روزها گذشت اما آنها نتها نتوانستند سقوط و فروپاشی نظام را ببینند بلکه با گذشت سالها از این واقعه شاهد بودند که پرچم نظام جمهوری اسلامی را همچنان بر مناره‌ها در اهتزاز است.
حالانیز آنها که عمر روزهای سیاسی‌اشان به پایان رسیده است، تلاش می‌کنند تا با اصرار بر سخنان نخ نمای خود چندی بیشتر خود نمایی کنند. اخیراً نیز مصطفی تاج‌زاده از اصلاح طلبان‌تندور و عوامل برجسته فتنه ۸۸ در گفتگویی با یکی از نشریات با اشاره به اینکه شاه این دلیل اینکه که از مردم عذرخواهی نکرد سرنگون نشد ، دلیل این امر آن بود که پیام مردم را دیر شنید، گفته است: برای جمهوری اسلامی هنوز دیر نشده است.
وی با بیان اینکه «جمهوری اسلامی آفت‌زده است» افزود: با کسانی که تیشه به ریشه‌اش می‌زنند حرفی نداریم چرا که آنها معتقدند جمهوری اسلامی باید برود اما می‌توانیم با آفت‌های نظام مبارزه کنیم تا جمهوری اسلامی بماند.
این اولین بار نیست که اصلاح طلبان تندور بعد از سال ۸۸ به خود اجازه می‌دهند تا بر آفت زدگی نظام تاکید کنند.
پیش از این نیز حسین مرعشی، محمدرضا تاجیک و سعید حجاریان نیز سه اصلاح‌طلب دیگری بوده‌اند که بر این امر اصرار داشتند. جالب آنجاست که این افراد عنوان می کنند که حرفی با براندازان نظام ندارد اما معلوم نیست که فعالیت‌ها و اظهارات خود را با چه ترازوی می‌سنجند.
آنها به دنبال نظامی بدون مدیریت جهادی، بدون نظارت بر کاندیداها، بدون ولایت فقیه و بدون سپاه پاسداران و شاید چیزی شبیه به شهرداری تهران هستند، نظامی که نمونه کوچک آن در شهرداری نشان داد که هیچگاه کارآمد نیست.

دلیل اصرار بر آفت زدگی
اینکه چرا این افراد بر «آفت‌زدگی» نظام جمهوری اسلامی ایران اصرار کنند؟! سوالی است که باید موردتوجه قرار گیرد.
اگر سخنان این افراد بررسی شود می‌توان دریافت که آفت زدگی نظام کلیدواژه ای که این افراد پس از دستگیری در فتنه ۸۸ در سخنان خود از آن استفاده کردند.
در عین حال این سوال مطرح می شود که اگر نظام جمهوری اسلامی آفت دارد؛ چرا بعد از سال ۸۸ در بقیه انتخابات‌ها (بجز انتخابات مجلس نهم) شرکت و حتی ادعای پیروزی هم کردند!؟
آیا شکست داعش در صحنه بین‌المللی و منطقه‌ای ، امنیت بالای مردم در جامعه، فن آوری‌های بالای علمی در سطح دنیا نشانه آفت زدگی نظام است ؟
این درحالی است که بسیاری از کارشناسان سیاسی عملکرد و رویکرد اصلاح طلبان به ویژه اصلاح طلبان عامل اصلی گرفتارهای نظام دانسته و تندروهای این جریان را "آفت‌های واقعی نظام" می شناسند.
بسیاری از این احزاب اصلاح‌طلب مانند مشارکت و کارگزاران برخاسته از قدرت دولتی هستند که نشان دادند در عمل تنها به دنبال منافع حزبی و جناحی خود بود و حتی نیز هنگامی که در قدرت بوده اند مورد نقدهای جدی مردم قرار گرفته‌اند.
نفوذ گسترده این افراد انقلابی نماها در پست‌های مدیریتی نظام، اقدامات و هزینه تراشی آنها برای مردم و انقلاب باعث خسران انقلاب شده و آنها در حقیقت اصلی ترین آفت‌های این کشور بشمار میروند چرا که باتغییرمسیر در میانه راه انقلاب به آرمانهای نظام پشت کرده و برای دشمن خوش خدمتی کرده اند.
آنها ضمن رد اصل ولایت فقیه، بارها سعی کردند تا با اقدامات غیر قانونی و ایحاد فتنه و آشوب، به اهداف خود برسند.
مردم تفکر این گروه را آفت‌های جمهوری اسلامی می دانند چرا که انها اعتقاد دارد باید تن به خواسته آمریکا داد، باید موشکهای بالستیک را نابود کرد، باید ولایت فقیه و جایگاه رهبری را تضعیف کرد، باید سپاه پاسداران را برچید، باید از منطقه خارج شد و هر آنچه در زمینه هسته‌ای به دست آورده ایم، به پای آمریکا قربانی کرد۰

آفت حکومت ها چه کسانی هستند
حضرت علی (ع) در سخنان خود می‌فرمایند:
آفت حکومت ها چهار چیز است:
۱ - کنار گذاشتن کارهای مهم و اصلی
۲ - اولویت دادن به امور فرعی
۳ - سپردن امور به افراد کوچک
۴ - به حاشیه راندن افراد کارآمد
ممکن است در هر جامعه ای مصداق‌هایی از این آفت‌ها وجود داشته باشد ولی اگر هر روز و هر هفته و هر ماه و هر سال تکرار شوند، عقلاً نمی‌توان همه چیز را به حساب خطاهای فردی یا اجتماعی گذاشت، بلکه باید به دنبال تعمدات اساسی رفت.
درحقیقت یکی از بزرگترین آفات نظام در فضای امروز رواج فضای توهین و تهمت و افتراست که از سوی این افراد در جریان است.
مردم عقیده دارند که آفت نظام آن است که هر روز خبر برسد که فلان مقام مسوول اختلاس کرده و عملکرد وی موجب تمسخر و زیر سوال بردن مردم کشورمان در دنیا شده است.
آفت نظام مردمان فقیر و جوانان بیکاری هستند که برای گذران زندگی به فروش کلیه‌های خودروی آورده‌اند و یا زنان خیابانی و دختران فراری هستند که هیچ یک از این آقایان اصلاح طلب بادیدن آنها برای کشور احساس خطر نمی‌کند.
آفت نظام خروج سرمایه‌های مالی و معنوی از کشور به دلیل اعمال سیاست‌های نادرست و تولیدکنندگان و کشاورزانی هستند که به دلیل واردات نمی توانند کمر خود را راست کنند و به و مسافرکشی روی آورده اند.
آفت ناظم این است که کودکان این کشور جومونگ را می شناسند اما به همت دولت مردان شعری را ازفردوسی در ذهن ندارند و اصولا با همت، باکری و.. غریبه اند.
آفت نظام آن است خون شهیدان، ویلچر جانبازان و پلاک به جای مانده از مفقودان و... است که برخی از آن نردبانی برای صعود خود به قدرت ساخته‌اند. آفت نظام عوض شدن حاشیه با متن و جایگزینی اصل به جای فرع است
و در نهایت آفت نظام ناامید ساختن مردم از قدرت و تأثیر انقلاب اسلامی ، روا داشتن تبعیض و بی‌عدالتی در بین اقشار مردم ، وجود اختلاف طبقاتی فاحش در جامعه، ایجاد روحیه راحت‌طلبی و تجمل پرستی در مسولین و ایجاد احساس جدایی مردم از مسؤلین است.
یادمان نرود رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیداربا تبریز، ضمن تشریح «آسیب شناسی انقلاب» اسلامی خاطر نشان کردند: " یکی از مهم‌ترین آفتهای همه‌ی انقلابها ارتجاع است. ارتجاع یعنی چه؟ یعنی این حرکتی که انقلاب شروع کرده بود و ملّت داشتند در این مسیر با نیروی انقلابی و با سرعت حرکت میکردند، در یک جاهایی سست بشوند، بعد متوقّف بشوند، بعد برگردند؛ این ارتجاع است؛ ارتجاع یعنی برگشت."
ایشان فرمودند :‌ " اینکه چهل سال بگذرد و شعارهای انقلاب دست نخورد، تکان نخورد، در هیچ‌کدام از انقلابها وجود ندارد؛ ما توانستیم این شعارها را حفظ کنیم. امّا خطرناک است؛ من وظیفه دارم خطر را به مردم عزیزمان بگویم. ما اگر به سمت اشرافیگری حرکت کردیم، این رفتن به سمت ارتجاع است؛ اگر به جای توجّه به طبقه‌ی ضعیف، دل‌سپرده‌ی طبقات مرفّه و زیاده‌خواه در کشور شدیم، این حرکت به سمت ارتجاع است؛ اگر به جای تکیه‌ی به مردم به خارجی‌ها تکیه کردیم، امیدمان را به بیگانه‌ها بستیم، این حرکت در سمت ارتجاع است؛ این نباید اتّفاق بیفتد. نخبگان جامعه باید حواسشان باشد، مدیران جامعه باید حواسشان باشد. مدیران کشور باید بشدّت مراقبت کنند، مردم هم نگاه کنند، با حسّاسیّت دنبال کنند رفتار ماها را، رفتار مدیران را؛ با حسّاسیّت. ارتجاع چیز خطرناکی است. "
ایشان تاکید کردند : " ارتجاع وقتی اتّفاق می‌افتد، معنایش این است که همان آدمهای انقلابیِ سابق سرِ کارند امّا خط را عوض کرده‌اند، راه را عوض کرده‌اند؛ کأنّه انقلاب شده بود برای اینکه آنها بروند و ما بیاییم سرِ کار!"

https://siasatrooz.ir/vdcfetdyvw6dx1a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی