پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۶
کد مطلب : 91484

اگر امريكا علاقمند است اسرائيل را روي ويلچر تحويل بگيرد اقدام نظامي كند

واکنش لاریجانی به اظهارات هاشمی‌رفسنجانی
اگر امريكا علاقمند است اسرائيل را روي ويلچر تحويل بگيرد اقدام نظامي كند

رئيس مجلس شوراي اسلامي در واكنش به اظهارات اخير رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت : اگر عده‌ای از نمایندگان نگرانی در مسئله هسته‌ای دارند از باب اهمیت موضوع در صیانت از این دستاورد ملی است. البته بنده به خاطر چارچوب‌هایی که برای مذاکرات مشخص شده است نگرانی ندارم و مقایسه‌ این دل‌مشغولی برخی از نمایندگان و افراد با رفتار خصمانه رژیم صهیونیستی مقایسه مع‌الفارغ و غیر‌منصفانه است.
علی لاریجانی در جلسه علنی ديروز مجلس، در نطق پیش از دستور خود به اظهارات نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اجلاس آیپک واکنش نشان داد و افزود: در روزهای اخیر پیرامون مسئله هسته‌ای ایران برخی شعبده‌ بازی‌های سیاسی در صحنه بین‌المللی رخ داده است که لازم است به آن توجه شود، مخصوصاً سفر نتانیاهو به آمریکا و سخنرانی در آیپک و کنگره که با تبلیغات و اظهارنظرهای رسانه‌ای زیادی همراه بود. صحنه‌های این ماجرا در کنگره آمریکا با حضور نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند نکته را در برداشت.
لاریجانی گفت: کل این ماجرا به‌صورت یک شوی سیاسی در کنگره اجرا شد که نشانگر استخدام کنگره یک کشور بزرگ که داعیه مدیریت جهانی را دارد، در دست یک رژیم پوشالی است.
وي تصریح کرد: نکته دیگر که از سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برمی‌آمد این اضطرابی بود که در این رژیم دروغین به وجود آمده است، کل استدلال نتانیاهو این بود که ایران در شرایط فعلی که تحریم‌ها را نیز تحمل می‌کند، کشور تأثیرگذار در خاورمیانه است و کشورهایی را نام می‌برد که تحت تأثیر ایران هستند و اگر توافق هسته‌ای رخ دهد قدرت اقتصادی ایران نیز زیاد می‌شود و دیگر همه خاورمیانه را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.
لاریجانی در ادامه به بعد سوم اظهارات نتانیاهو اشاره کرد و گفت: نکته بعدی تلاش نتانیاهو ایجاد ترس در کنگره آمریکا بود. از این امر که اگر توافقی صورت گیرد ایران با همین تعداد سانتریفیوژ موجود می‌تواند در آینده به سلاح هسته‌ای برسد و این امر برای رژیم پوشالی آنها و منطقه خطرناک است. جالب است کسی این نگرانی را اعلام می‌کند که سال‌هاست روی بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای تکیه زده است اما می‌گوید چون ایران بالقوه این توانمندی را دارد قبل از عمل از حالا باید علیه ایران موضع گرفت، این فضاحت صحنه زورگویی بین‌المللی نیست؟
رئیس مجلس همچنین اضافه کرد: تناقضی که در گفتار نتانیاهو در آیپک و کنگره دیده می‌شود، عجیب است، ضمن اینکه ایران را به‌نوعی کشور قدرتمند منطقه معرفی می‌کند که باعث خطر در موجودیت اسرائیل شده است، بعد از پمپاژ این نگرانی برای رژیم خود در هر دو جا گردن‌کلفتی هم می‌کند و اعلام می‌کند که چنانچه توافقنامه امضا شود اسرائیل حتی به‌تنهایی علیه ایران اقدام نظامی می‌کند، سخن این است که یاغی منطقه خوب خود را معرفی کرد که اگر ۱+۵ که همیشه خود را نماینده جامعه جهانی معرفی می‌کنند که به درستی و غلطی این حرف کاری نداریم با ایران به توافق برسند، اسرائیل آن را نمی‌پذیرد و حاضر است به‌تنهایی به ایران حمله کند؛ این مطلب درستی سخن امام(ره) را به‌درستی روشن می‌کند که اسرائیل را غده سرطانی منطقه توصیف کرد.
لاریجانی در ادامه اظهار داشت: اگر اسرائیل تا این اندازه قدرت دارد که می‌تواند علی‌رغم توافق بین‌المللی به ایران حمله کند، چرا نخست‌وزير این رژیم این‌قدر دستپاچه به کنگره رفته و نگران قدرت ایران است؟ گرچه سخن او نظیر سایر دروغ‌های این فرد که آقای اوباما نیز به آن اشاره کرد بی‌ارزش‌تر از آن است که به آن توجهی شود اما اگر اسرائیل مایل است و یا کنگره آمریکا هم علاقه‌مندند فرزند ناخلف خود، اسرائیل را روی ویلچر تحویل بگیرند، اقدام نظامی بکند تا پاسخ کوبنده و همه‌جانبه نیروهای مسلح ایران را لمس کند.
رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه چارچوب‌هایی در مذاکرات هسته‌ای مشخص شده است که عمدتاً صیانت از فناوری صلح‌آمیز هسته‌‌ای است، گفت: مذاکره‌کنندگان ما در این چارچوب عمل خواهند کرد، البته ممکن است بین نمایندگان مجلس در تاکتیک‌های مذاکراتی اختلاف نظر باشد، اما ما ملتی هستیم که ولی داریم، وقتی سیاست‌های مذاکرات هسته‌ای توسط رهبری معظم مشخص گردید مادام که این چارچوب‌ها رعایت شود مذاکره کنندگان مورد حمایت همگان هستند.
لاریجانی در همین زمینه اضافه کرد: بنابراین اگر عده‌ای از نمایندگان نگرانی در مسئله هسته‌ای دارند از باب اهمیت موضوع در صیانت از این دستاورد ملی است. البته بنده به‌خاطر چارچوب‌هایی که برای مذاکرات مشخص شده است نگرانی ندارم و مقایسه‌ این دل‌مشغولی برخی از نمایندگان و افراد با رفتار خصمانه رژیم صهیونیستی مقایسه مع‌الفارق و غیرمنصفانه است.
وی اضافه کرد: اینکه در مجلس جمهوری اسلامی نمایندگان با‌ آزادی نظرات خود را اعلام می‌کنند، این نکته برجسته نظام ماست و نباید آن را تخطئه کرد. البته هم نمایندگان و هم افراد دیگر در کشور باید از طرح مسائل غیرواقع پرهیز کنند و این قاعده اسلامی است و همه باید رعایت کنند.
لاریجانی همچنین در واکنش به گفته یکی از وزرای دولت که گفته بود نمایندگان مجلس با پول کثیف وارد قدرت شده‌اند، افزود: اخیراً یکی از وزرا دو بار مطلبی دال بر ورود پول‌های قاچاق به ساختار قدرت را مطرح کرده است که سخن بنده این است که اگر اطلاعی از این‌چنین انتقال پولی در انتخابات اخیر دارند که آنها را به قدرت رسانده اعلام کنند. این‌گونه گرد و مبهم حرف زدن چه فایده‌ای جز ایجاد شبهات بلاوجه برای کشور دارد؟ مگر مملکت قانون ندارد؟ اگر کسی از این‌گونه مسائل اطلاعی دارد باید در اختیار قوه قضائیه قرار دهد تا رسیدگی شود.

سازمان اوقاف و امور خیریه تغییر نام یافت
در ادامه براساس مصوبه مجلس نام سازمان اوقاف و امور خیریه به نام سازمان اوقاق، مساجد و امور خیریه تغییر یافت و مسئولیت حمایت، نگهداری، احداث و تجهیز مساجد و نمازخانه‌ها به مسئولیت این سازمان اضافه شد.
همچنين نمایندگان کلیات طرح یک فوریتی حمایت از احداث، تجهیز، نوسازی و مدیریت مساجد کشور و پیگیری امور نمازخانه‌ها را مورد بررسی قرار دادند كه وکلای ملت در نهایت کلیات آن را با ۱۴۰ رای موافق، ۱۷ رای مخالف و ۹ رای ممتنع از مجموع ۲۱۱ نماینده حاضر در صحن علنی مجلس به تصویب رساندند.

تاسيس معاونت امور مساجد در سازمان اوقاف
ار سوي ديگر نمایندگان مجلس مصوب کردند که معاونتی به نام معاونت امور مساجد کشور در سازمان اوقاف، مساجد و امور خیریه تاسیس شود. اين معاونت در تعیین امام جماعت و انجام فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی مجلس دخالت نخواهد داشت.

انتقاد نماینده اصفهان از احداث دیوار بتنی مقابل مجلس
حسن کامران در تذکر شفاهی گفت: آقای ابوترابی شما باید پاسخگو باشید که شرکت ثامن‌ سازه عرش در مجلس چه صیغه‌ای است که با ترک تشریفات در مقابل درب شمال مجلس اقدام به ایجاد دیوار می‌کند. این شرکت بدون هماهنگی با فنی و مهندسی مجلس این کار را انجام می‌دهد.
نماينده اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با بیان اینکه کشیدن این دیوار مقابل مجلس باعث شده که پیاده رو مردم گرفته شود، افزود: وکلای مردم تهران در مجلس و تهران‌نشینان بدانند که این اقدام مشکل درست کرده است. وی تصریح کرد: این دیواری که مقابل مجلس کشیده‌اند دارای استحکاماتی است که با ۲۷۰ بتن ساخته شده است. در سال اقتصاد مقاومتی که واقعا مظلوم قرار گرفته است.

نمایندگان مجلس تروریست خواندن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین را محکوم کردند
در ادامه بیانیه‌ای با امضای ۱۵۱ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از مقاومت ملت و مبارزه گروه‌های جهادی فلسطین علیه دشمن صهیونیستی پیش از پایان جلسه علنی مجلس قرائت شد.
علیرضا منادی عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن قرائت این بیانیه گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت قاطع از مقاومت ملت و مبارزه گروه‌های جهادی فلسطین علیه دشمن صهیونیستی، حکم دادگاه یک کشور عربی در تروریسم خواندن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین را به شدت محکوم کردند.

لزوم رسیدگی سریع به وضعیت پنج دانش‌آموز مجروح شده در انفجار مین
احمد شوهانی نماينده استان ايلام در مجلس شوراي اسلامي در تذکر شفاهی به مسئولان اجرایی، خواستار رسیدگی به وضعیت پنج دانش‌آموز مجروح شده در حادثه انفجار مین در حوالی شهرستان ایلام شد.

https://siasatrooz.ir/vdcfjjd1.w6dycagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

محمدرضا
باسلام و آرزوی موفقیت برای دست اندکاران محترم روزنامه سیاست روز
در باره مشکل 1+5 (مخصوصا آمریکا)با موضوع فعالیتهای هسته ای ایران یک مقاله ای از آقای زیباکلام می خواندم (متاسفانه ماخذ آنرا فرموش کرده ام)که جالب و راه گشا بود.ایشان در پاسخ به این سوال «که چرا فقط با ایران؟»خیلی خیلی خلاصه گفته بودند؛خوب معلوم است فقط ما گفته ایم «اسراییل باید نابود شود»(بقیه نوشتار ازخودم می باشد)با وجود این ما انتظار داریم آنها به ما لبخند بزنند!گذشته از درستی یا نادرستی این گفته،آیا در عرف بین الملل (که همه برای مراقبت هوشمندانه از منافع ملی خود باید به آن ارزش و احترام قایل شویم)چنین ادعایی ذره ای پذیرش دارد؟آنهم در حالی که خود سردمداران صاحبان سرزمین های اشغالی برای مذاکره با اسراییل تقریبا همیشه در صف انتظار بوده ، و هستند؟متاسفانه ما در ادبیات گفتارمان مشکل داریم و یکی از عوامل مهم و ساختاری که ما را در تعامل با جلوداران دنیای کنونی ناکام گذاشته، همین است و از آن هزینه های بسیار گزافی هم تابحال پرداخته ایم.شما الان به صحبتهای یک مقام رسمی و آنهم رئیس قوه مقننه یک مملکت نگاه کنید؛« در دست یک رژیم پوشالی،رژیم دروغین،رژیم پوشالی،گردن‌کلفتی،یاغی منطقه،فرزند ناخلف،روی ویلچر تحویل بگیرند».این جملات در نگاه اول بیانگر این است که یک دیپلمات مثل من آدم عادی نتوانسته خود را کنترل کند و عصبانی شده است .(چیزی که از یک مقام مهم و تاثیر گذار باید بسیار به دور باشد)این ادبیات و آنهم از زبان یک مقام رسمی به نظر من نمی تواند شایسته و بایسته باشد،(ابتدائا گفتم من در باره درستی یا نادرستی جملات فعلا حرفی ندارم)و بسیار هزینه آور است.امیدوارم برای یکبار هم که شده عمیقا بیاندیشیم و ببینیم تابحال با این لحن گفتمانها چقدر توانسته ایم در بیشینه کردن درآمدها و کمینه کردن هزینه ها موفق شویم؟!!!