در رقابت های آشپزی که میان 24 سرآشپز مشهور در نمایشگاه بین المللی غذا در شهر لیون برگزار شد، دانمارک توانست جام طلای این رقابت ها را از آن خود کند.
در این رقابت ها که به گفتۀ پل بوکوس، سرآشپز مشهور فرانسوی و بینانگذار این رقابت ها، به مثابه جام جهانی آشپزی است، سوئد به مقام دوم دست یافت و آشپزی از کشور نروژ نیز جام برنز را از آن خود کرد.
رقابت ها میان 24 سرآشپز طی دو روز سه شنبه و چهارشنبه بمدت نزدیک به شش ساعت برگزار شد. علاوه بر جام طلایی این رقابت ها، راموس کوفود جایزۀ نقدی 20 هزار یورویی را نیز از طرف هیات داوران دریافت کرد. این سومین بار است که این سرآشپز دانمارکی در این رقابت ها جایزۀ بوکوس را از آن خود می کند.
رقابت های آشپزی بوکوس بیش از ده سال است که برگزار می شود.