شنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
کد مطلب : 104337
رونمایی از وقاحت آمریکا برای مقابله با انقلاب اسلامی

دولت ترامپ دنبال سیاست تغییر نظام در ایران است

ریتم دشمنی آمریکا علیه ملت ایران در حالی بعد از خروج دونالد ترامپ از توافق نامه برجام تندتر شده است که برخی محافل رسانه‌ای این کشور از برنامه ریزی و تدوین هدفند طرح تغییر نظام جمهوری اسلامی خبر می‌دهند، طرحی که ۴۰سال است رژیم های مستکبر همچون آمریکا به دنبال آن هستند و هر بار با شکست مفتضحانه روبرو شدند، برخی‌ها که در خواب هستند بهتر است اکنون بیدار شوند؛
دور از انتظار نیست بگوییم حتی چیدمان مذاکرات هسته‌ای و برجام ایجاد زمینه سازی برای حذف انقلاب اسلامی بود و در حال حاضرکاخ سفید و متحدانش وقیحانه تر به مقابله با ملت ایران و دستاوردهای انقلاب خواهند پرداخت.
در حالی چهار دهه از انقلاب اسلامی می‌گذرد که دشمنی آمریکا با ملت ایران همچنان ادامه دارد و هر بار با بهانه‌های مختلف شاهد گستاخی، اتهام زنی و تحریم‌های این رژیم استکبارعلیه ملت ایران هستیم. دو سال‌و نیم وقت کشور پای میز مذاکره با گروه موسوم به ۱+۵ در قبال حقوق صلح آمیز فعالیت هسته‌ای صرف شد، توافق هسته‌ای امضا، برنامه جامع اقدام مشترک تهیه و تدوین و قرار شد هر دو طرف متعهد به اجرای تعهدات فی مابین باشند!
هر آنچه ما در اجرای تعهدات پیش دستی و با صداقت برخورد کردیم و آژانس بین المللی اتمی نیز در گزارش های فصلی خود بر راستی آزمایی ایران صحه و مهر تایید زد اما، آمریکا هر بار به بهانه‌ای نه تنها زیر بار تعهدات برجامی نمی‌رفت بلکه موضوعات توان دفاعی موشکی و حقوق بشر را پیش می‌کشید و در مدت دو سال و نیم بعد از برجام تحریم‌های شدیدی را علیه ملت ایران تحمیل کردند و چند روز پیش نیز رییس جمهور نابخرد و گستاخ آمریکا از توافق نامه برجام خارج شد و با کلی رفتارتوهین آمیز اعلام داشت تحریم‌های شدیدتری را علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال خواهد کرد.
به تازگی نیز رسانه محافظه‌کار آمریکایی خبر داده کاخ سفید در حال بررسی طرحی با محتوای سیاست حمایت از تغییر نظام در ایران است.
واشنگتن فری بیکن از توزیع یک گزارش سه صفحه‌ای بین اعضای شورای امنیت ملی کاخ سفید خبر داد که محتوای آن، استراتژی تغییر نظام در ایران است.
استراتژی مدنظر این طرح آن است که دولت ترامپ از طریق تمرکز بر ایجاد شکاف عمیق‌ بین مردم ایران با حاکمیت، فعالانه در زمینه کمک به براندازی نظام فعالیت کند.
این طرح توسط توسط اندیشکده «گروه مطالعات امنیتی» که پیوندهای نزدیکی با مقام‌های ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید از قبیل جان بولتون دارد، تهیه شده است.این طرح، به طور صریح بر «تغییر نظام» در ایران تاکید می‌کند.
از دیگر محورهای این طرح، کاستن از تاکید‌های پیشین درباره دخالت‌های نظامی آمریکا در منطقه است و به جای آن به منظور «عصبانی کردن» مردم ایران از حاکمیت، درنظر دارد بر صرف هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری‌های جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه تاکید کند.
«جیم هانسون» رئیس اندیشکده نزدیک به بولتون و بانی این طرح، به واشنگتن فری بیکن گفته که دولت ترامپ اگرچه اشتیاقی برای مداخله نظامی آمریکا در ایران ندارد اما تلاش‌هایش را روی تغییر نظام در ایران متمرکز کرده است.
این رسانه آمریکایی نظر یک مقام شورای امنیت ملی کاخ سفید را درباره طرح تغییر نظام در ایران جویا شد.
این مقام که نامش فاش نشده گفت دولت آمریکا به طور مداوم و پایدار در حال کار برای «تغییر رفتار رژیم ایران است».درهمین رابطه یک منبع نزدیک به کاخ سفید هم به واشنگتن فری بیکن خبر داده که مشکل، توافق هسته‌ای ایران نیست بلکه مشکل خود رژیم ایران است. به گفته این منبع، تیم جان بولتون سال‌ها است که وقت خود را صرف ایجاد طرح‌های مختلف برای مقابله با «این مشکل» کرده و ترامپ با علم به این موضوع، بولتون را به سمت مشاور امنیت ملی تعیین کرد.
از دیگر محورهای مدنظر طرح مورد بررسی کاخ سفید، سوءاستفاده از موضوع قومیت‌‎ها و اقلیت‌های مذهبی در ایران به منظور ایجاد کارزار موثری جهت تکه تکه کردن و شکستن حاکمیت و دولت ایران است.
طبق ادعای این بانیان این طرح، با توجه به اینکه «بیش از یک سوم جمعیت ایران را گروه‌های اقلیت تشکیل می‌دهند»، آمریکا باید علنا و مخفیانه از جنبش‌های جدایی طلبی در ایران حمایت کند.
از جمله دیگر توصیه‌های این طرح، داشتن گزینه نظامی علیه ایران در صورت اقدام این کشور در حملات همه جانبه علیه رژیم صهیونیستی و نیروهای آمریکایی است.
از نظر نویسندگان این طرح، تا زمانی که آمریکا شاهد تغییر نظام در ایران نباشد، تهدیدهای این کشور در سراسر منطقه ادامه خواهد یافت.
نگاه نمایندگان ملت بر این است که باید اقدام متناسب و متقابل با گستاخی آمریکا در قبال خروج از برجام صورت بگیرد تا حتی جرات نکرد فکر تغییر نظام ایران در سر بپروراند!

تکالیف قانونی ایران در مقابل خروج آمریکا از برجام
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد بند سوم قانون اقدام متناسب و متقابل ایران در اجرای برجام باید به طور کامل در مقابل خروج آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک اجرایی شود.
محمدابراهیم رضایی در گفت‌وگو با خانه ملت، در واکنش به تصمیم ترامپ مبنی بر خروج از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و لزوم اقدام متقابل کشورمان، گفت: خوشخبتانه مجلس شورای اسلامی "قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام" را برای مواجه با چنین شرایطی تصویب کرده است.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ضرورت دارد دولت طبق بند ۳ قانون مذکور اقدام به رفتار متقابل با ایالات محده کند، اظهار کرد: بر این اساس توقف همکاری داوطلبانه و سامان بخشی امور برای توسعه سریع برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران از جمله اقداماتی است که در قانون ذکر شده و دولت برای تحقق آنها باید اهتمام جدی بخرج دهد.
وی با بیان اینکه اروپایی همه در حال نقش بازی کردن هستند تا کشورمان در چارچوب برجام باقی بماند و در این میان نتوانیم از مزایای توافقنامه بهره ببریم، ادامه داد: بر این اساس به نظر می‌رسد در آینده‌ای نزدیک به خروج کامل از برجام خواهیم رسید.
این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: فرصت ۲ هفته‌ای در نظر گرفته شده برای اروپایی‌ها در راستای عمل به وظایفشان در توافقنامه و اعلام موضع رسمی و عملی در مقابل ایالات متحده آمریکا است.
رضایی با اشاره به اینکه شورای عالی امنیت ملی باید عملکرد اروپایی‌ها و آمریکا در برجام را دقیقا بررسی کند، اظهار کرد: بنابراین طبق قانون دولت موظف است قانون اقدام متناسب و متقابل در اجرای برجام را به طور دقیق اجرایی کند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین باید یادآور شد طبق بند ۳ قانون مذکور، دولت باید ظرف مدت ۴ ماه برنامه خود را برای این منظور جهت تصویب به شورا ارائه کند که این مهم باید در دستور کار دولت قرار بگیرد.

آژانس بین المللی اتمی استقلالش را حفظ کند 
عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اعتقاد دارد سازمان ملل صرفا پیرو تصمیمات آمریکایی‌ها نیست از این رو ایران با تایید آژانس فعالیت‌های شفافی انجام داده و فصل ۷ منشور سازمان ملل شامل حال کشورمان نمی‌شود.
جلیل رحیمی جهان آبادی، در خصوص میزان نفوذ آمریکا در سازمان ملل متحد و امکان قرار گرفتن پرونده کشورمان تحت فصل ۷ منشور این سازمان، گفت: در نفوذ آمریکایی‌ها در سازمان ملل شکی نیست زیرا یک‌چهارم بودجه این مجموعه را تامین می‌کنند و همچنین عضو دائم شورای امنیت هم تلقی می‌شود. همچنین باید یادآور شد ایالات متحده جزء طراحان سازمان ملل محسوب شده و با همکاری برخی کشورها بعد از جنگ جهانی دوم آن را بنیان گذاشتند.
نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته باید اذعان کرد سازمان ملل صرفا پیرو تصمیمات آمریکایی‌ها نیست زیرا این کشورهمه کاره دنیا محسوب نمی‌شود.
وی ادامه داد: باید یادآور شد شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت‌های کشورمان را غیرشفاف تلقی کرد و پس از محکوم شدن پرونده کشورمان، این مهم به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع شد که سبب ایجاد اجماع جهانی علیه ایران و صدور قطعنامه تحریم‌ها شد.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه شرایط جمهوری اسلامی ایران با گذشته متفاوت شده است، تصریح کرد: هم اکنون ایران با تایید آژانس فعالیت‌های شفافی انجام داده و به برجام متعهد بوده است لذا پرونده کشورمان به چرخه گذشته بر نمی‌گردد و حکمی در این خصوص صادر نمی‌شود.
رحیمی جهان آبادی با اشاره به اینکه فصل ۷ منشور سازمان ملل شامل حال کشورمان نمی‌شود زیرا به تعهداتمان در برجام متعهد بوده ایم و آژانس نیز گزارش های متعددی در این راستا صادر کرده است، افزود: البته اگر شورای امنیت اقدامات کشورمان در منطقه را تهدید علیه صلح و امنیت بین المللی محسوب کند،امکان دارد مجدد پرونده ایران به چرخه بیفتد.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید این واقعیت را پذیرفت که پرونده کشورمان صرفا با نفوذ آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل نرفت زیرا در دنیا مقرراتی حاکم است و کشورها بر اساس آن تصمیمات مختلفی اتخاذ می‌کنند؛ بنابراین باید شفافیت سازی در سیاست‌ها و محدودیت‌ها در روابط با دیگران را بپذیریم زیرا نمی‌توان درمنطقه هر رفتاری انجام شود و بعد بگوییم اگر پرونده کشورمان در شورای امنیت باز شد آن را محکوم می‌کنیم.
نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس اظهار کرد: بر این اساس می توان اذعان کرد وقتی کشورمان در تحولات سوریه حضور و نقش دارد، باید بپذیریم برخی از تنگناها را برایمان بوجود خواهند آورد. زیرا سیستم های امنیتی و اطلاعاتی برخی کشورها اسناد و مدارک علیه کشورمان جمع آوری می‌کنند و با ایجاد فضای نگرانی در عرصه بین الملی مبنی بر اینکه اقداماتی در حوزه موشکی، منطقه‌ای و غیره انجام می‌شود اهدافشان را پیش می‌برند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رفتار کنونی ایالات متحده آمریکا بیانگر شکست این کشور در ساختار دیپلماسی دنیا است، خاطرنشان کرد: ایران اسلامی هم اکنون در شرایط قدرت قرار دارد زیرا در گذشته عمده کشورهای دنیا به این اجماع نظر رسیده بودند که فعالیت‌های هسته ای مشکوک است اما اکنون آمریکا منزوی شده و صرفا در حال دست و پا زدن است.

https://siasatrooz.ir/vdcfmjdyew6dxma.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی