سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۲
کد مطلب : 116136
در میانه بحران پسا انتخابات آمریکا مطرح شد

سیاست خارجی جنگ‌طلبانه بایدن

سیاست خارجی جنگ‌طلبانه بایدن

دموکرات‌ها در حالی تلاش دارند تا خود و نامزدشان را کانون دیپلماسی معرفی نمایند که معرفی نمایند که
یکی از نامزد‌های انتخابات ۲۰۲۰ مجلس سنا آمریکا گفته سیاست خارجی «جو بایدن» به طور کلی و به ویژه در قبال روسیه جنگ‌طلبانه‌تر خواهد بود.
«ایبرا طاهر» یکی از نامزد‌های انتخابات ۲۰۲۰ مجلس سنا آمریکا گفت، «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب از دید رسانه‌های آمریکایی، به طور کلی سیاست خارجی جنگ‌طلبانه‌تری اتخاذ خواهد کرد.
ایبرا طاهر که عضو حزب سبز مترقی در آمریکاست درباره سیاست خارجی که بایدن احتمالاً در دولت خود اتخاذ خواهد کرد گفت: «برای من روشن است که دولت دموکرات‌ها در سیاست خارجی خود به طور کلی و مخصوصاً در قبال روسیه جنگ‌طلبانه‌تر خواهند بود.»وی در خصوص این ادعا به موضع تند حزب دموکرات آمریکا در رویداد‌های مرتبط با اوکراین در سال ۲۰۱۴ و همچنین ادعا‌ی آنها در خصوص دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا، اشاره کرد.روابط میان روسیه و آمریکا بعد از سال ۲۰۱۴ به دلیل تحریم‌هایی که واشنگتن علیه مسکو به بهانه دخالت در امور اوکراین اعمال کرد، وخیم شده است.
بعد از نیز آمریکا با این اتهام که روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ این کشور مداخله کرده، تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال و آنان را تشدید کرد.این در حالی است که روسیه هر گونه مداخله در اوکراین و در سیستم سیاسی آمریکا را بار‌ها انکار کرده است.
این رویکرد جنگ طلبانه در حالی مطرح می‌شود که همزمان با اعلام خبر طرح ترامپ برای خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان، یک روزنامه آمریکایی در گزارشی ضمن انتقاد از تصمیم «دونالد ترامپ» برای عقب‌نشینی کامل از افغانستان نوشت که جمهوری اسلامی ایران از خروج کامل آمریکا از افغانستان نفع می‌برد.روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی از تصمیمات اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در روزهای پایانی دوران ریاست‌جمهوری وی انتقاد و ابراز امیدواری کرد که تصمیم لحظه آخری ترامپ برای خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان عملی نشود.در مقدمه این گزارش درباره این تصمیم نوشته شده است که بر کسی پوشیده نیست که ترامپ قصد دارد تا کریسمس و در صورت عدم امکان تا ۲۰ ژانویه (اول بهمن و زمان تحویل کاخ ریاست‌جمهوری به جو بایدن)، خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان و احتمالاً کشورهای دیگر تحت ریاست خود انجام گیرد.ترامپ بر این باور است که خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان و کشورهای دیگر، بخش ناتمامی از وعده انتخاباتی ۲۰۱۶ وی برای توقف «جنگ‌های بی‌پایان» است و وی از مشاورانی که برخی اوقات مانع تلاش‌های وی شده‌اند، دلزده است.
آنطور که در این گزارش توضیح داده شده است، ترامپ در صدد است ظرف چند هفته، دو هزار و ۵۰۰ نظامی آمریکایی را از افغانستان خارج کند که اگر این فرایند به صورت شتابزده انجام گیرد، موجب تضعیف نیروهای افغانستان می‌شود. لازم به ذکر است در دوره اوباما توافقنامه امنیتی واشنگتن –کابل در سال ۲۰۱۴ برای استمرار ۱۰ سال حضور نیروهای آمریکایی در افغانستان بسته شد. همچنین ستولتنبرگ دبیرکل ناتو که از بایدن حمایت کرده بعد از گزارش‌ها درباره قصد ترامپ برای خروج سریع نیروهای آمریکایی از افغانستان، هشدار داد این اتحاد نظامی ممکن است به دلیل خروج زودهنگام نیروهایش از این کشور مجبور به پرداخت هزینه‌ای سنگین شود. مجموع این تحرکات در حالی صورت می گیرد که در عرصه داخلی آمریکا منابع خبری از کشف ۲۶۰۰ رأی شمرده‌نشده در ایالت جورجیا پس از بازشماری آرای این ایالت خبر داده‌اند.پایگاه خبری AJC گزارش داده به حساب آوردن این آرا می‌توانست اندکی اختلاف «دونالد ترامپ» با «رقیبش جو بایدن» در این ایالت را کاهش دهد. طبق برآورد سی‌ان‌ان جو بایدن با اختلاف حدود ۱۴۰۰۰ رأی در این ایالت، ترامپ را شکست داد.پایگاه AJC گزارش داده به حساب آوردن این ۲۶۰۰ رأی می‌توانست ۸۰۰ برگه رأی از اختلاف ترامپ را با بایدن کم کند. ۱۶۴۳ رأی متعلق به ترامپ و ۸۶۵ رأی متعلق به جو بایدن بوده است.
در این میان به دنبال افزایش فشارها بر دولت دونالد ترامپ، تیم انتقالی جو بایدن اعلام کرد، نهادهای اطلاعاتی آمریکا درباره مسائل امنیت ملی، یک گزارش در اختیار این نامزد انتخابات ریاست جمهوری قرار می‌دهند.تیم انتقالی بایدن در بیانیه‌ای اعلام کرد، «سه شنبه ۱۷ نوامبر در ویلمینگتون (ایالت) دلاوِر، جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب درباره مسائل امنیت ملی (توسط نهادهای اطلاعاتی آمریکا) یک گزارش توجیهی دریافت خواهد کرد». بنا بر اعلام این تیم، «کامالا هریس» معاون جو بایدن هم در این نشست حضور خواهد داشت.

https://siasatrooz.ir/vdcfmvdyvw6dyya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی