چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۶
کد مطلب : 116154
آزادی بیان به سبک تیم بایدن

اینترنت بزرگترین تهدید علیه دموکراسی است

دموکرات‌ها و از جمله بایدن در حالی تلاش دارند تا خود را حامی آزادی بیان و رسانه معرفی کنند که سخنان اوباما به عنوان نزدیک‌ترین فرد به بایدن و مقام ارشد دموکرات‌ها، ابهامات بسیاری را در این باب ایجاد کرده چنانکه اوباما رئیس‌جمهور سابق آمریکا از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به عنوان بزرگترین تهدید‌ها علیه دموکراسی در این کشور یاد کرد.
این روزها دموکرات‌ها که با ادعای پیروزی بایدن در انتخابات به دنبال سودای رسیدن به کاخ سفید هستند همواره ادعای حمایت از آزادی بیان و آزادی اندیشه را مطرح کرده‌ و با این ادعای حقوق بشر در امور سایر کشورها دخالت کرده‌اند حال آنکه مواضع سران این حزب که از نزدیکان و تاثیرگذاران در سیاست‌های وی هستند این ادعاها را زیر سوال بوده است چنانکه وبگاه خبری وکس می‌نویسد باراک اوباما که خود در سال ۲۰۰۸ برای رسیدن به کاخ سفید به خوبی از وجود اینترنت و شبکه‌های اجتماعی بهره برد و کماکان اهداف خود را از این طریق پیگیری می‌کند، حال اینترنت را بزرگترین تهدید علیه آنچه از آن به عنوان دموکراسی در آمریکا یاد شده، می‌داند.این وبگاه آمریکایی با لحنی انتقادی می‌نویسد اوباما چهار سال پیش زمانیکه کاخ سفید را ترک می‌کرد، چنین اظهاراتی را عنوان کرد، اما لحن او روز به روز تندتر می‌شود. او زنگ خطر را به صدا درآورده، اما معلوم نیست چه طرحی برای مقابله با این خطر دارد.
در ادامه به مصاحبه اخیر اوباما با سردبیر نشریه آتلانتیک اشاره می‌شود که در آن رئیس جمهور سابق آمریکا از اینترنت به عنوان بزرگترین تهدید علیه دموکراسی یاد می‌کند. او می‌گوید: بیشتر نگرانی من از بابت اینترنت و بویژه پلتفرم‌های بزرگیست که اینترنت را برای افراد طبقه بندی و توزیع می‌کنند.
رئیس جمهور سابق آمریکا در بخشی از این مصاحبه یادآور می‌شود که شرکت‌های فناوری در این باره کاملا مسئول نیستند. انتقادات اوباما بیشتر متوجه شبکه‌های اجتماعی و مطالبی است که به مخاطبان خود ارائه می‌دهند. او تاثیر منفی صوت و تصویر را در اشاعه اکاذیب و بسط تئوری توطئه چند برابر بیشتر از یک متن دانست. اوباما با استناد به چنین دلایلی گفت زمانیکه امکان تشخیص درست از غلط وجود نداشته باشد، آنگاست که دموکراسی به مخاطره می‌افتد. این مواضع در حالی مطرح شده است که جنگ قدرت همچنان در آمریکا ادامه دارد چنانکه ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توییتر از اخراج مدیر سازمان امنیت سایبری این کشور خبر داد.وی در این پیام توییتری نوشت: «بیانیه اخیر توسط کریس کربز درباره امنیت انتخابات ۲۰۲۰ خیلی غیر دقیق بود و آنجا تقلب و عدم هماهنگی گسترده‌ای وجود داشت از جمله اینکه افراد مٌرده رای داده و به ناظران رای اجازه حضور در مراکز رای گیری داده نشده و خرابکاری در دستگاه‌های (دریافت)رای که رای‌های ترامپ را به بایدن تغییر داد، تاخیر در رای گیری و بسیار چیزهای دیگر.» بِن ساسه سناتور جمهوریخواه ایالت نبراسکا ضمن انتقاد از رئیس‌جمهور آمریکا گفته وی نباید مدیر سازمان امنیت سایبری را اخراج می‌کرد. خبر دیگر آنکه دادگاه عالی پنسیلوانیا دادخواست ستاد انتخاباتی ترامپ درباره بروز تقلب در آرا در این ایالت را رد کرد.طبق یک نظرسنجی جدید، حدود نیمی از آمریکایی‌ها معتقدند رئیس‌جمهور این کشور باید فوراً شکست انتخاباتی در مقابل رقیب دموکرات خود را بپذیرد.
نظرسنجی «پولیتیکو و مورنینگ کانسالت» در ایالات متحده نشان داد ۴۶ درصد رای‌دهندگان ثبت‌نامی معتقدند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا باید فوراً نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ را بپذیرد، در حالی که ۳۲ درصد گفتند در صورتی که وی نتواند از ادعاهای خود درباره تقلب گسترده در انتخابات دفاع کند باید فوراً شکست را بپذیرد.تنها ۱۲ درصد در این نظرسنجی گفتند رئیس‌جمهور آمریکا در هر صورت نباید نتیجه را بپذیرد و نه درصد گفتند در این خصوص نظری ندارند. این نظرسنجی‌ها توسط دموکرات‌ها برگزار می‌شود.

https://siasatrooz.ir/vdcftvdyjw6dyya.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی