شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۸
کد مطلب : 98045

فتنه خط قرمز انتخابات

فتنه خط قرمز انتخابات

با نزدیک شدن به زمان انتخابات موضوع تایید صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری موضوعی است که مورد توجه رسانه‌ها قرار دارد. این تمرکز بیشتر ناشی از توجه به موضوع فتنه است که در دی‌ماه مجددا مورد بازخوانی قرار می‌گیرد.
اخیراً سخنگوی شورای نگهبان درباره اینکه با توجه به پشت سر گذاشتن روز ۹ دی که پایانی بر ۸ ماه فتنه در کشور بود و با نظر به تلاش در مجلس در جهت تاکید بر لزوم فراموش کردن فتنه ۸۸ آیا شورای نگهبان نیز از این موضوع در روند بررسی صلاحیت‌ها خواهد گذشت و یا آن را مدنظر قرار خواهد داد؟ گفت: همانطور که مقام معظم رهبری گفتند که روز ۹ دی در تاریخ ماندگار خواهد شد لذا این‌ها [فتنه ۸۸] قابل فراموش شدن نیست و طبیعتا ملاک تائید صلاحیت نامزدهای انتخابات از سوی شورای نگهبان قرار خواهند گرفت.
همانگونه که مشخص است بررسی صلاحیت نامزدهای شرکت در انتخابات وظیفه شورای محترم نگهبان است که توسط قانون اساسی جمهوری اسلامی برای آن تعریف شده و طبق روال سال‌های گذشته برای انتخابات آتی مجلس نیز این اقدام انجام شد.
در این میان این اولین‌بار نیست که درباره رفتار ساختارشکنانه و فتنه‌برانگیز اظهارنظر می‌شود بلکه مکرراً اظهارنظرهای متعددی در این‌باره انجام شده است. یادمان باشد هر کسی امنیت نظام را به خطر انداخته باشد یا قواعد بازی انتخاباتی را نادیده بگیرد، التزام او به قانون محل تردید قرار می‌گیرد؛ و مطابق قانون انتخابات یکی از شرایط نامزد‌ها مؤمن و معتقد بودن به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور است.
بنابراین شورای نگهبان این موضوع را مد نظر داشته و در عین حال در این‌باره رهنمودهای مقام معظم رهبری در این‌باره را نیز مدنظر قرار می‌دهد.
در این میان اگر چه برخی از افراد «فتنه» را مستمسک و بهانه‌ای به منظور رد صلاحیت‌های نامزدهای اصلاح‌طلب عنوان کرده و در این‌باره عقیده دارند که شورای نگهبان از قدرت خود به عنوان ابزار برای خروج اصلاح‌طلبان از صحنه سیاست استفاده می‌کند.
اما این شورا بار‌ها اعلام کرده است که در میان همه داوطلبان از هر گونه سلایق و گروه‌های سیاسی مراقبت امنیت و صلاح کشور و آینده نظام است و با توجه به اینکه بسیاری از کشورهای غربی با این ابزار علیه کشورمان دندان تیز کرده‌اند و آسیب‌های بسیاری را به کشور وارد کرده‌اند این شورا مسئله فتنه را به طور جد در نظر می‌گیرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز پیش‌تر نیز با اشاره به حرف‌های بی‌منطقی که در باب انتخابات درباره وزارت کشور و شورای نگهبان زده می‌شود تأکید دارند: شورای نگهبان چشم بینای نظام در انتخابات است و در همه دنیا، چنین نهادی با اسم‌ها و عناوین متفاوت وجود دارد، نظارت شورای نگهبان در انتخابات، استصوابی و مؤثر است و این نظارت بخشی از‌‌ همان حق‌الناس است و باید آن را رعایت و حفظ کرد.

برنامه فتنه‌گران برای انتخابات ادامه دارد
در عین حال باید توجه داشت که پروژه تشکیک‎آفرینی‎‎ در سلامت انتخابات و تخریب شورای نگهبان یکی از مهم‌ترین راهبردهای جریان معارض برای بی‌اعتبار کردن نهاد‌ها و مسئولان قانونی کشور است. این گروه تلاش می‌کنند که ریشه‌های این پروژه را قبل از انتخابات در زمین کاشته و به زمان انتخابات از آن بهره‌برداری کنند.
بی‌تردید «فتنه قبل از انتخابات» به هیچ بهانه‌ای نمی‌تواند مطرح شود، مگر با هدف قرار دادن شورای نگهبان. چراکه قبل از انتخابات هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتد، مگر ثبت‌نام، تأیید و ردّ صلاحیت نامزد‌ها، از سوی شورای نگهبان.
شورای نگهبان همیشه مورد هجمه‌های وسیع داخلی و خارجی بوده است؛ به‌خصوص در مورد نقش نظارتی این نهاد بر انتخابات این هجمه‌ها پررنگ‌تر و تند‌تر می‌شوند. محورهای متفاوتی در این رابطه وجود دارد و به طور قطع اهداف پشت پرده‌ای را برای این هجمه‌ها می‌توان به وضوح مشاهده نمود...

فتنه یک جریان سیاسی ساده نبود
اینکه برخی از افراد بخصوص کسانی که در جریان فتنه ۸۸ ساکت بودند می‌خواهند فتنه ۸۸ را یک اعتراض معمولی جلوه دهند کاملا طبیعی است و یکی از نقاط ضعف سیاسی آن‌ها است. در حالیکه باید برائت بجویند و برائت جستن هم به نظر خودشان، آن‌ها را تنزل می‌دهد. چراکه کسی که به اشتباه خود واقف باشد نشان از بزرگی او است. تصور آن‌ها این است که اگر بگویند طیف ما خطایی جدی با قانون‌شکنی و خود محوری مرتکب شده باعث تضعیف جایگاه‌شان در جامعه می‌شود.
لذا سعی می‌کنند این مسأله را کوچک نشان دهند در حالیکه این مسأله کوچکی نیست و این افراد با خود محوری و قانون‌شکنی هم به دشمن زمینه دادند و هم جامعه را تا پرتگاه سقوط پیش بردند.
این درحالی است که کسانی که می‌خواهند وارد جایگاه‌های قانونی شوند و قانونمندی را در کشور تقویت کنند باید از کسانی که به چارچوب‌های قانونی خیلی پایبند نبودند دوری کنند و این یک سنت سیاسی است.

مردم فتنه‌گران را نمی‌پذیرند
از سوی دیگر یادمان باشد که امروز ارتباط فتنه‌گران با خارج و دشمنان انقلاب کاملا محرز شده است و این مسئله در پرونده‌های این افراد که در دادگاه‌ها تشکیل شده و در اعترافات آن‌ها کاملا روشن است. این‌ها به نظام و مردم خیانت کردند و دشمنان انقلاب را شاد کردند. مطمئنا امکان حضور مجدد این‌ها در صحنه انتخابات وجود ندارد. مردم این افراد را به عنوان مجرم می‌شناسند و هیچ وقت حاضر نمی‌شوند حضور دوباره آن‌ها را بپذیرند
مردم ما نمی‌توانند مسئولیت گرفتن یک فتنه‌گر و یا وابسته به فتنه ۸۸ را در کشور بپذیرند و قطعا در برابر این جریان بی‌تفاوت نخواهند بود. بسیاری از فتنه‌گران به نظام جمهوری اسلامی و مردم خسارت‌های فراوانی وارد آورده‌اند که قرار دادن آن‌ها در رده‌های بالای جامعه به لحاظ قابل اعتماد نبودن آنان به صلاح نیست.
در این میان حتی بسیاری از کار‌شناسان بر این عقیده هستند که با بازگشت فتنه‌گران به صحنه سیاست و منصوب شدن آن‌ها در رده‌های بالا، بعید نیست که فتنه دیگری پایه‌ریزی شود.

https://siasatrooz.ir/vdcftxd1.w6dcjagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی