شنبه ۷ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۳
کد مطلب : 112202
حماسه تاریخی 9 دی به فراموشی سپرده نشود

عبرت آموزی برای مقابله با فتنه‌های آینده

عبرت آموزی برای مقابله با فتنه‌های آینده

بی شک یکی از بی نظیرترین حرکت های مردمی تاریخ انقلاب اسلامی در حراست نظام، حماسه ۹ دی بود، حماسه‌ای که این روزها دشمنان نظام تلاش می کنند تا به فراموشی سپرده و به این ترتیب مسیر برای فتنه انگیزی آنان هموار شود. به هنگام انتخابات ریاست جمهوری دهم، جریان فتنه با طراحی دشمنان خارجی تلاش کرد تا با استفاده از اردوکشیهای خیابانی بهعنوان اهرم فشاری برای حذف نظام و یا وادار کردن آن برای حذف اسلامیت از نظام دروغ بزرگ تقلب را به کار گیرد. این موضوع سرچشمه ای بود تا این جریان از آن به عنوان ابزاری برای اغتشاش آفرینی استفاده کند و در رسانه‌ها و افکار عمومی بیشتر دیده شود. در این میان سوءاستفاده و اغتشاش در آیین نماز جمعه، حمله به سیاستهای آرمانی انقلاب در روز جهانی قدس و ایجاد آشوب و بلوا در روز سیزدهم آبان، همینطور ایجاد اغتشاش در روز شانزدهم آذر سال ۱۳۸۸ و توهین و جسارت به ساحت مقدس حضرت امام خمینی (ره) و آخرین مورد آن شکستن حرمت ایام عزاداری اباعبدالله (ع) از جمله اقداماتی بود که توسط فتنه گران انجام شد.

اهمیت برخورد با فتنه ۸۸
این اقدامات در حالی صورت گرفت که از ابتدای انقلاب اسلامی کشور با فتنه‌های متعددی همچون فتنه قومیتها، فتنه جنگ و فتنه تحریم روبرو بود، ولی فتنه ۸۸ با سایر فتنه‌ها فرق میکرد؛ زیرا همه نیروی دشمن برای براندازی در این فتنه متمرکز شده بودند. در عین حال بعضی از نخبگان و خواص کشور که مدتها همراه با حاکمیت بودند، برای نخستین بار مواضع و سخنانی هم راستا با دشمنان نظام را عنوان کردند. از سوی دیگر دشمنان تلاش کردند که درجریان فتنه این اغتشاشات را که از سوی افراد آموزش دیده و معاندین خارجی انجام می شد به مردم نسبت دهند تا این قیام را خواسته ای مردمی عنوان کنند. 

چرایی وقوع ۹ دی
درسال ۸۸ سناریوی دشمن برای فروپاشی نظام سناریوی فریب بود و دشمن تلاش می کرد تا با اسم تقلب، مردم را دچار واگرایی از نظام و مسئولین کند.
نتیجه این سناریو این شد که عده‌ای به خیابان آمده و به نظام سیاسی و وضعیت کشور اعتراض کردند. دشمنان همچنین با مظلوم نمایی برای کاندیداهای شکست خورده و ظالم نمایی برای نظام وانمود کردند که نظام میخواسته هر طور که شده یک فرد خاص رئیس جمهور شود. 

پیام تجدید بیعت
این فتنه به گونهای پیش رفته بود که به روشنی دست دشمنان قسم خورده ایران و عوامل داخلی آنان در دامن زدن به التهابها و اغتشاش آفرین‌ها دیده می‌شد. با این حال مردم با بصیرت در صحنه حاضر شدند و در راهپیمایی نهم دیماه به دشمنان ایران اعلام کردند که در برابر دشمنی‌های آنها کوتاه نیامده و تا پای جان برای حفاظت از انقلابشان خواهند ایستاد. تجدید بیعت دوباره با مقام معظم رهبری و تمرکز شعارهای مردم در حمایت از ولایت یکی از مهمترین پیامهای نهم دی بود. مردم نشان دادند که همچنان به نظام و انقلاب وفادارند و بر سر آرمانها و ارزشهای خویش ایستاده‌اند. در واقع بصیرت ، دیانت ، ایمان مردم و در کنار آن حضور به موقع و به هنگام در صحنه، دشمن را دچار شکست کرد و فتنه‌ای عظیم را به پایان رساند.
از سوی دیگر حضور نسل اول و دوم و سوم انقلاب در این حماسه در کنار یکدیگر نشان داد که همه نسلها با انقلاب گرهخورده و پیوند ناگسستنی دارند. یکی دیگر از دستاوردهای حماسه نهم دی ماه، افشای چهره خواص بی بصیرت بود. خواصی که برخی از آنها باسابقه انقلابی در مسیر دفاع یا سکوت در ماجرای فتنه قرار گرفتند. همچنین فتنه ۸۸ ثابت کرد دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی توهم توطئه نیست و تلاش دشمنان همچنان برای براندازی نظام درجریان است. 

نفوذ فتنه کنونی
باید در نظر داشت که اگر چه قیام ۹ دی مردم را مقابل بسیاری از آسیبها و مشکلات واکسینه کرد و تمام کننده فتنه ۸۸ بود، اما ممکن است فتنه‌هایی از این دست و حتی بزرگتر از آن در آینده نیز صورت بگیرد و این امر نیاز به مراقبت دارد. اکنون باید در نظر داشت که دشمنان دست از فتنه بر نمی دارند و بزرگترین فتنه در زمان حاضر، فتنه نفوذ است و در این میان دشمنان تلاش می کنند که حماسه ۹ دی به فراموشی سپرده شود. بنابراین مردم باید کاملاً هوشیار و بصیرت داشته باشند. بعد از فتنه ۸۸ ، فتنه های دیگری در مسیر انقلاب قرار گرفت. دشمنان تلاش می کنند تا با ورود به عرصه‌های دیگر، طرح شبهات، جنگ نفوذی، ادراکی و فکری به راه انداخته و نگاهها را نسبت به جایگاه ولایت فقیه تغییر دهد. این در حالی است که متاسفانه عده‌ای در داخل نیز آگاهانه یا ناآگاهانه، تحت این القائات با آنها همراهی می‌کنند. 

بصیرت افزایی و وظیفه مسئولین
باید توجه کرد که هدف از برگزاری بزرگداشت ۹ دی، صرفا به سال ۸۸ و بررسی ابعاد آن نیست، بلکه علاوه بر این موارد باید از این فرصت استفاده کرد و با تبیین چرایی به وجود آمدن ۹ دی قدرت تحلیل وقایع پیش رو را به مردم بدهیم.
این پیام باید برای ملت روشن شود که در هر زمانی ممکن است فتنه ای محقق شود که این امر نیاز به بصیرت جامعه داشته و مردم باید بتوانند در برابر این فتنه‌ها، در زمان مناسب عکس‌العمل نشان دهند.
نباید فراموش کرد که هیچ فتنه گری پیوسته حرف باطل نمی زند بلکه دشمنان حرف های خود را در لعابی از جذابیت ها ارائه می کنند. وظیفه دارند که با انجام درست مسئولیت خویش راه را به روی دشمنان بندند. وعده دادن و عمل نکردن کار ساده‌ای است، بنابراین مسئولان باید هر وعده‌ای که به مردم می دهند عمل کنند اگر نمی توانند به مردم اعلام کنند و با قدرت خداحافظی کنند.
عملکرد ناصحیح مسئولان موجب ناامیدی مردم می شود چرا که عملکرد نادرست موجب نارضایتی مردم می شود. 

همزمانی آشوب های کوچک
اما همانگونه که شاهد هستیم پس از نهم دی ماه با برنامه ریزی و فرصت سازی برای راه اندازی فتنه های دیگر دست به کار شد تا در کشور آشوب به راه بیندازد.
اعمال فشارهای اقتصادی دشمنان از یک سو و سوء مدیریت مسئولین در تصمیم گیری های همراه با افزایش مفاسد اقتصاد رفته رفته زمینه ساز آشوب های کوچک شد.
دشمنان تلاش کردند تا در صف معترضین به نابسامانی های اقتصادی وارد شده و آشوب طلبان ضد انقلاب را وارد این صفوف کنند . 

در نهایت
در نهایت ۹دی روز باطل شدن سحر فتنه ای بزرگ است ، فتنه‌ای که هم اکنون برای زنده کردن مجدد آن تلاش می شود و لازم است تا با استفاده از تجربیات گذشته از شکل گیری فتنه‌های جدید جلوگیری کنیم.
آمادگی و بصیرت افزایی در مقابل فتنه ها نه تنها وظیفه مردم است بلکه وظیفه مسئولان بوده تا مانع از غفلت شده و بینایی جامعه را بیشتر کند.

https://siasatrooz.ir/vdcfx0dy0w6dy0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی