پنجشنبه ۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۸
کد مطلب : 89810
همايش «از حماسه حسینی تا دیپلماسی خمینی»

من ديپلمات نيستم انقلابي‌ام

من ديپلمات نيستم انقلابي‌ام

كشوري انقلابي مانند جمهوري اسلامي ايران كه با انقلاب خود باعث تحولات گسترده‌اي در منطقه و سطح جهان شده است، اكنون پس از گذشت ۳۵ سال از استقرار آن با عالم سياست و كشورهاي دنيا چگونه رفتار كند؟
حضرت امام(ره) از سال‌هاي پيش از پيروزي انقلاب اسلامي به خاطر اتكاء به وعده الهي و پشتوانه مردمي از هيچ قدرتي واهمه نداشت.
سخنان، مواضع و اتخاذ تصميمات از سوي ايشان بسياري از معادلات منطقه‌اي، بين‌المللي و اهداف دشمنان را خنثي مي‌كرد. اين روش حضرت امام خميني(ره) مي‌توانست در اركان ديگر قوا، سازمان‌ها و ارگان‌هاي نظام جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك الگوي انقلابي به كار گرفته شود. البته در بسياري از نهادها و ارگان‌ها اين روش پياده شد و دستاوردهاي بزرگي را هم در‌پي داشت اما در برخي جاها و در برخي دولت‌ها شايد به خاطر جنس كار آنها اين روش كم‌رنگ‌تر پي گيري شد.
ديپلماسي امام(ره) بر‌اساس سازش‌ناپذيري و ايستادگي در مقابل استكبار پايه‌ريزي شده بود. همين ديپلماسي و سياست كشورهاي سلطه‌گر را به چالش جدي كشيد. پس از رحلت حضرت امام هم همين رويه از سوي مقام معظم رهبري ادامه يافت.
در بسياري از موارد اقدامات و مواضع انقلابي ايشان همانند دوران حضرت امام‌(ره) بسياري از كاستي‌هاي برخي دستگاه‌ها را جبران كرده است.
نمونه‌هاي آن بسيار است. موضوع هسته‌اي و فشارهايي كه بر برنامه هسته‌اي جمهوري اسلامي ايران كه از سوي غرب اعمال مي‌شود از آن جمله است.
در بحث تحولات منطقه‌اي هم سياست‌ها و برنامه‌هاي رهبر معظم انقلاب باعث شده است تا آمريكا، رژيم صهيونيستي و غرب در مقابل ديپلماسي رهبري عاجز باشند.
دفاع از سوريه، عراق و مقاومت اسلامي در منطقه از ديگر نمونه‌هايي است كه نشان داده است كه اين سياست‌ها در قبال سياست سازشكارانه برخي كشورهاي مرتجع عربي منطقه و حتي برخي سازش‌طلبان داخلي رمز موفقيت و پيروزي‌هاي بزرگي براي ايران اسلامي بوده است.
شرايط، ديگر به گونه‌اي نيست كه كشورهاي به اصطلاح قدرتمند دنيا بتوانند خواسته‌هاي خود را به مردم كشورها ديكته كنند و جمهوري اسلامي ايران اكنون سردمدار چنين تحولي است.
اگر همه مسئولين به ديپلماسي خميني و خامنه‌اي واقف باشند و بدون هيچ ترديدي به آن عمل كنند قطع يقين دستاوردها و پيروزي‌هاي جمهوري اسلامي ايران چه در داخل و چه در خارج بي‌نظيرتر از هر زماني خواهد بود. اكنون زمان انقلابي‌گري است همانگونه كه رهبر معظم انقلاب فرمودند «من ديپلمات نيستم من انقلابي‌ام» مفهوم اين سخن اين است كه در جهان كنوني بايد با كشورهايي كه چشم طمع به حاكميت اسلامي، انقلاب اسلامي و مردم ايران اسلامي دارند انقلابي رفتار كرد و سخن گفت. ديپلماسي انقلابي بهترين سياست در مقابل دشمنان است.
در همين زمينه همايش بزرگ استکبارستیزی در دانشگاه تهران با عنوان حماسه حسيني ديپلماسي خميني برگزار شد.

آیت‌الله حائری‌شیرازی: ولایت طاغوت از انسان ابن‌سعد می‌سازد
آیت‌الله حائری‌شیرازی در اين همايش گفت: مشكل دشمنان اسلام این است که بطن اسلام را نشناخته‌اند، چه در استکبارستیزی، چه در تحلیل قیام عاشورا، انقلاب اسلامی و اقدامات امام راحل؛ مبنای اصلی ما اسلام‌شناسی است و همه تحلیل‌های غلط غرب به اشتباه در شناخت انسان برمی‌گردد.
استاد حوزه تاکید کرد: بسیاری از دوگانگی‌هایی که آمریکا به آن دچار است، ناشی از این است که انسان را نمی‌شناسد لذا باید به گوشه‌ای مختصر از انسان‌شناسی اسلام و اینکه چرا استکبار چهره‌ای دوگانه دارد، اشاره کنیم.
وی تصریح کرد: استکبار تجسم جهل است، بنابراین نباید توقع داشته باشیم که از ما راضی باشد. آمریکا به مردم عالم می‌گوید که ایران حقوق بشر را رعایت نمی‌کند دلیل مقابله آمریکا با ما بهانه رعایت حقوق بشر است، در حالی که آنچه خودش انجام مي‌دهد رعایت نكردن حقوق بشر است.
آیت‌الله حائری‌شیرازی با اشاره به اهمیت مسئله ولایت فقیه تاکید کرد: نماز و روزه و حج، انسان نمی‌سازد بلکه اینها در کنار مسئله ولایت هستند که انسان‌ساز می‌شوند. چرا که اگر ولایت الهی باشد با نماز، انسان اصلاح می‌شود اما اگر بدون ولایت و با ولایت طاغوت نماز خواندید، از تو حرمله و ابن سعد ساخته می‌شود.
وی در ادامه افزود: خداوند تمام راه‌های زشتی را بر قاتلان امام حسین(ع) گشود تا هر چه خواستند انجام دهند اما سیدالشهداء به دنبال بندگی و به دنبال انسانیت بود.
استاد حوزه علميه با بیان اینکه استکبارستیزی امام حسن(ع) ذره‌ای از امام حسین(ع) کمتر نیست، گفت: آنچه در واقعه عاشورا در کنار کردار اهمیت پیدا می‌کند، مسئله گفتار است چرا که سخن است که به کار انسان روح و جان می‌دهد و کسی که در خصوص عاشورا تحلیل می‌کند، باید بیان اباعبدالله(ع) را مورد بررسی قرار دهد. استکبارستیزی ما این است که حرفی برای گفتن داشته باشیم چنانکه در زمان گذشته هم امام راحل(ره) حرف‌های فراوانی برای گفتن داشت. اما شاه هیچ حرفی برای گفتن نداشت.

حسيني: موضع امام در برابر دم‌زنندگان از سازش با دشمن قاطع است
در اين همايش وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي هم گفت: موضع امام(ره) در برابر کسانی که دم از سازش با دشمن می‌زنند بسیار قاطع بیان شده است.
سیدمحمد حسینی افزود: باید برخی اندیشه‌های امام(ره) را به کسانی که مدعی خط امام هستند و در امام توقف کرده‌اند یادآوری کنیم؛ همان کسانی که بعد از امام موضوع ولایت فقیه را متوجه نشدند و صرفا مدعی خط امام هستند. وی با اشاره به رفتار سیاسی امام خمینی در راه مبارزه گفت:‌ بعد از حادثه ۱۵خرداد و پس از آنکه امام مدتی در زندان بود و رژیم طاغوت تصور می‌کرد که قیام سرکوب شده و اعلام نمود که مسئله علما و حکومت حل شده و تفاهم ایجاد شده است، امام بلافاصله پس از آزادی اعلام کرد که اگر خمینی را دار هم بزنند تفاهم نمی‌کند.
وی با بیان اینکه جملات وحرکت امام برگرفته از حماسه حسینی است، اظهار داشت: برخی امروز سخن از سازش می‌زنند ولی موضع امام در این مورد کاملا قاطع است؛ امام می‌گوید کسی تصور نکند که ما راه تفاهم با زورگویان را نمی‌دانیم ولی هیهات بر ما اگر با زورگویان سازش کنیم. وی ادامه داد: ‌اولین فردی که در اسلام سازش با دشمن را باب کرد و این بدعت را گذاشت معاویه بن ابی‌سفیان بود. وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اضافه کرد: وقتی معاویه می‌خواست سپاه خود را به سمت صفین حرکت دهد نگران حمله رومیان به دمشق بود و برای پیروزی در جبهه داخلی به روم امتیاز داد که این یک ننگ ثبت شده در تاریخ است. وی در پایان تاکید کرد: در کنار توجه به بعد عاطفی حادثه کربلا باید روحیه جهادی امام را نیز زنده نگه داشت.

حیدری: امید به آمریکا با تدبیر سازگار نیست
رئیس سازمان بسیج دانشجویی نيز در اين همايش با بیان اینکه امید به آمریکا با تدبیر سازگار نیست، گفت:‌ خوشبینان داخلی خواب بازگشت آمریکا به ایران را ببینند.
محمد ودود حیدری اظهار داشت: برگزاری چنین مراسمی به مناسبت سالگرد فتح لانه جاسوسی، به مناسبت تذکر و یادآوری انقلاب دوم و به مثابه بزرگداشت خطی است که دانشجویان پیرو خط امام دنبال کردند. وی افزود:‌ روی صحبت این برنامه با دو دسته است. یک دسته که نظام سلطه و آمریکای جنایتکار و گردنکشان جهان است که خمینی کبیر گردن آنان را در این کشور اسلامی شکست و انشاالله نظام اسلامی نیز گردن آنان را در سراسر نظام خواهد شکست.
حیدری تصریح کرد: روی دوم صحبت ما به خوش‌بینان به نظام سلطه است. کسانی که خواب برگشت آمریکا را می‌بینند و امیدوارند روزنه‌ای به سمت شیطان بزرگ باز کنند.
وی تأکید کرد:‌ دانشجویان پیرو خط امام(ره) اشغال سفارت را نه برای یک روز و یک ماه و یک سال بلکه برای یک دوره طولانی تا تشکیل حکومت بزرگ اسلامی انجام دادند و ما اینجا هستیم تا نشان دهیم اتفاقی که در سال ۵۸ رخ داد همچنان ادامه دارد.
حیدری با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: دو سال است که فضای کشور با مذاکرات مأنوس شده است البته ما با دشمن مذاکره داشته‌ایم چه در صدر اسلام که پیامبر با دشمن مذاکره کردند و چه در زمان صدام اما در این خصوص باید به چند مورد توجه کنیم. وی در همین زمينه افزود: اول آنکه این مذاکره صرفاً در خصوص موضوعات هسته‌ای است ما اجازه نمی‌دهیم مذاکرات از این حد و مرز عبور کند و نکته دیگر این است که ما بدانیم طرف مقابل دشمن است و نمی‌شود به دشمن امید داشت و به آن خوشبین بود.
حیدری در پایان با بیان اینکه امید به آمریکا با تدبیر سازگار نیست، گفت:‌ اگر نبود کم‌کاری دولت سازندگی و اصلاحات امروز مرزهای استراتژیک ما باید به آمریکای جنوبی می‌رسید.

موسوي: عده‌ای می‌خواهند ماهیت انقلاب را تحریف کنند
مدیرعامل فارس در اين همايش گفت: عده‌ای می‌خواهند همانطور که پیام عاشورا را تحریف کردند پیام انقلاب اسلامی را هم تحریف کنند، در دوره اصلاحات در یکی از رسانه‌ها به جای ذوالفقار در تمثال حضرت علی‌(ع) دسته‌گل قرار داده بودند که این مسائل تحریف واقعیت است.
سید‌نظام‌الدین موسوی افزود: زمانی موضوع جامعه مدنی در کشور مطرح شده بود و این موضوع شعار انتخاباتی آقای خاتمی بود که افراد، جامعه مدنی را از نگاه خود تفسیر می‌کردند. بعد آقای خاتمی آمد و گفت که منظور از جامعه مدنی، جامعه مدینة‌النبی است، در این زمان مقام معظم رهبری فرمودند ما حاضریم برای این جامعه مدنی که مدینة‌النبی است، جانمان را هم بدهیم. وی ادامه داد: در حال حاضر هم اگر اصلاح‌طلبی که آقایان می‌گویند، اصلاح‌طلبی‌ای است که امام حسین(ع) در صدر آن باشد، ما همه اصلاح‌طلب هستیم.
موسوی ادامه داد: بسیجیان و سایر تشکل‌های انقلابی که این مفاهیم در ذهن‌شان است، اجازه نمی‌دهند کلید‌واژه‌ها و مفاهیم اصلی انقلاب از بین برود.
موسوی خاطرنشان کرد: عده‌ای می‌خواهند همانطور که پیام عاشورا را تحریف کردند پیام انقلاب اسلامی را هم تحریف کنند، در دوره اصلاحات در یکی از رسانه‌ها به جای ذوالفقار در تمثال حضرت علی‌(ع) دسته‌گل قرار داده بودند که این مسائل انحراف است.
موسوی اضافه کرد: رئیس‌جمهور عنوان کرد پیام عاشورا، پیام مذاکره و تعامل است در حالی که این تحریف پیام عاشوراست، نه اینکه تعامل یا مذاکره مذموم باشد ولی پیام عاشورا چیز دیگری است.
موسوی با بیان اینکه ما برای نان، مسکن و رفاه انقلاب نکردیم، گفت: ما رسالت جهانی داریم که اندیشمندان غربی هم این مسئله را فهمیدند، میشل فوکو می‌گوید ماهیت انقلاب اسلامی با تمام انقلاب‌های کلاسیک متفاوت است. انقلاب اسلامی انقلاب «به نام خدا» است که در کویر استکبار‌زده پرچم را بلند کرد.
مدیر‌عامل فارس گفت: آیت‌الله حائری شیرازی به درستی اشاره کردند که باید به ریشه‌های انقلاب اسلامی برگردیم و استکبار با این ریشه‌ها مشکل دارد، تا زمانی که بر روی ریشه‌های انقلاب پافشاری کنیم استکبار به طور طبیعی با ما درگیر است. 

۱۴ شخصیت ضد‌استکباری کشور تقدیر شدند
۱۴ شخصیت ضد‌استکباری کشور در همایش استکبار‌ستیزی بسیج دانشجویی تندیس استکبار‌ستیزی دریافت کردند.
سيد نظام موسوي مدير عامل فارس، مومنی راد، نبویان، شاکری، آریایی‌نژاد، خبرگزاری ایرنا، خبرگزاری تسنیم، منصور کبكانیان، مرتضی طلایی، خیرالله پروین، محمد گلریز، محمد‌حسین یادگاری، میلاد عرفانی و صرافان از افرادی بودند که تندیس استکبار‌ستیزی دریافت کردند.
در اين همايش شخصيت‌هاي ديگر همچون دكتر احمد توكلي نماينده مجلس، كوچك‌زاده نماينده مجلس، محمد‌حسين صفار‌هرندي، حميد رسايي و‌... سخنراني كردند.

https://siasatrooz.ir/vdcfxcdc.w6d1yagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی