شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۸
کد مطلب : 111708

باید از تکرار فتنه جلوگیری کرد

فتنه گران همواره تلاش دارند تا فتنه گری خود را انجام دهند، ذات فتنه گر، شرارت و آشوب است، شاید گریزی هم از چنین خصلتی وجود نداشته باشد...

فتنه گران همواره تلاش دارند تا فتنه گری خود را انجام دهند، ذات فتنه گر، شرارت و آشوب است، شاید گریزی هم از چنین خصلتی وجود نداشته باشد، گریز از آن جهت که تا زمانی که فتنه گران قدرت دارند و نفوذ، بساط فتنه پابرجاست. اما برای مقابله و خنثی کردن فتنه‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده می‌شود، چه باید کرد؟
قطعاً هر فتنه ای که از سوی دشمنان با بهره گیری از عوامل نفوذی در کشور شکل می‌گیرد، هزینه‌های زیادی دارد، هر چند در اینگونه فتنه‌ها، اشرار به شرارت می‌پردازند، اما خیر نیز در آن وجود دارد.
فتنه زمانی شکل می‌گیرد که کشور هدف، از ضعف‌هایی برخوردار است، هنگامی که کشوری با فتنه آشوبگران روبرو می‌شود، چند روز را باید درگیر این مساله کند، اگر ضعف موجود شدت یابد، قطعاً تاثیر فتنه بیشتر خواهد شد و چه بسا اوضاع و شرایط را بحرانی تر سازد.
هدف از فتنه گری همین است، تضعیف هر چه بیشتر نقطه ای که از ضعف برخوردار است و این ضعف می‌تواند به دیگر مسائل و زمینه‌ها نیز سرایت کند.
اکنون ایران به خاطر چند عامل از ضعف اقتصادی رنج می‌برد، علاوه بر آن همین ضعف باعث شده تا در زمینه مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز تاثیر منفی خود را بگذارد.
دشمنان چرا در زمینه مسائل نظامی نمی‌توانند ورود کنند؟ آیا آنها توان اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران را ندارند؟
قطعاً توان نظامی دشمنان را نباید دست کم گرفت، اما عاملی که توانسته است مقابل تهدیدات نظامی دشمن بایستد و سایه جنگ را از سر کشور دور کند، قدرت نظامی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است. موضوعی که حتی دشمنان نیز به آن اعتراف دارند و البته ترس و واهمه از توانمندی‌های نظامی و دفاعی کشور آنها را از اقدام نظامی علیه ایران اسلامی منصرف کرده است. آیا نمی‌توان در بخش‌های دیگر همچون نیروی نظامی، قدرت افزایی کرد و مانع توطئه‌های دشمنان شد؟
هر اندازه که بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با برنامه ریزی دقیق و حساب شده قدرتمندتر شود، توطئه‌ها و دشمنی‌های دشمنان کاهش خواهد یافت، این کاهش نشانه پایان دشمنی‌ها نیست، بلکه آنها سعی خواهند کرد برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران راه‌های تازه ای بیابند، راه‌هایی که بتواند بار دیگر فتنه ایجاد کند.
مشکلات اقتصادی در این سال‌ها یک عامل اصلی دارد، ضعف دولت و دولت‌ها؛ در واقع ضعف برنامه ریزی اقتصادی از سوی دولت و دولت‌ها و تصمیمات اشتباه و ناکارآمدی که از سوی دولتمردان گرفته می‌شود، باعث اصلی ضعف اقتصادی است که تأثیر منفی مستقیم بر مردم کشور دارد. آشوب‌ها و فتنه‌ها هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل می‌کند، علاوه بر زیان مالی، زیان سیاسی، تبعات جانی و اجتماعی نیز در خود دارد.
قطعا همگان از چنین زیان‌هایی آگاه هستند و اگر برخی مسئولین نسبت به آن بی اطلاع می‌باشند، دلیل برخی از تصمیماتی است که گرفته می‌شود، به این مفهوم که ناآگاهی از شرایط موجود و عدم درک اوضاع باعث می‌شود تصمیماتی اتخاذ گردد که جرقه فتنه را می‌زند و دشمن نیز در انتظار چنین فرصت‌هایی است. هرگاه دولتمردان و برخی نهادها به مطالبات به حق مردم پاسخ نداده‌اند و این مطالبات تلنبار شده است، اعتراض مردم به بیراهه کشیده شده و در این میان فتنه گران وارد عمل شده و اغتشاش را دامن زده‌اند.
امنیت پایدار مهمترین رکن و اساسی ترین اصل برای جمهوری اسلامی ایران است، در منطقه ای که ایران قرار دارد، ناامنی به شدت وجود دارد، کشورهای اطراف ایران با بحران امنیت روبرو هستند، با این وجود جمهوری اسلامی توانسته است از نفوذ این ناامنی‌ها به داخل کشور جلوگیری کند، فتنه‌هایی که علیه ایران تدارک دیده می‌شود، بسیار بزرگ و با بهره گیری از امکانات ویژه و هزینه‌های زیاد از سوی دشمن است. هر اندازه ظرفیت فتنه گران بیشتر باشد، تاثیر آن نیز مضاعف خواهد بود.
قدر مسلم باید جلوی بروز فتنه را گرفت و لوازم آن نیز اصلاح در برخی ساختارها و تصمیماتی است که باعث رخنه دشمن برای ایجاد فتنه می‌شود. فتنه آبان ماه ۹۸ شاید بار دیگر تکرار شود، باید از تکرار فتنه‌ها جلوگیری کرد، آسیب شناسی اینگونه وقایع ناخوشایند، باید در دستور کار کارشناسان، صاحب نظران و دلسوزان انقلاب قرار گیرد. حال که مردم پای کار آمدند مانند همیشه، نباید غفلت کرد و خیال خود را راحت کرد. اتفاقات بعدی می‌تواند شدیدتر و مخرب‌تر باشد.

نویسنده: محمد پیرعلی

https://siasatrooz.ir/vdcfxydycw6dyea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی