جمعه ۲۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۷
کد مطلب : 105166

نسل‌کُشی در آفریقا

یکی از پیامدهای دلارهای نفتی که از عربستان به سمت قاره سیاه برای تقویت گروه‌های افراطی سرازیر می‌شود، شیعه‌کُشی و سرکوب مردم آزاده است.
زمانی که وهابی‌ها در انتشار تفکر افراطی خود در آفریقا ناکام ماندند چندین روش را برای مقابله با این موضوع و گسترده شدن هر چه بیشتر شدن این مکتب ساختگی درپیش گرفتند. از جمله مهم‌ترین این روش‌ها، پذیرش جوانان آفریقایی در دانشگاه‌های عربستان، ساخت مدارس در کشورهای آفریقایی و سومین مورد ایجاد جمیعت‌هایی تحت عنوان جمعیت‌های اسلامی بود که در واقع هدف از آنها تبلیغ هرچه بیشتر وهابیت بود.
تلاش عربستان برای تبلیغ هر چه بیشتر وهابیت در آفریقا به حدی است که واکنش برخی رسانه‌های غربی را نیز به دنبال داشت؛ در همین راستا سال گذشته (۲۰۱۷) مجله «گلوبالیست» آمریکا در گزارشی نوشت، آمریکا نباید در قبال تبلیغات عربستان برای انتشار وهابیت و خشونت در قاره سیاه دست‌بسته بنشیند.
«گلوبالیست» در ادامه نوشت، عربستان همچنین در سال ۲۰۰۴ به «محمد یوسف» موسس گروه تروریستی «بوکوحرام» که از نیجریه فرار کرده بود، پناهندگی داد و فعالان معتقدند ارتباطی مستقیم میان اموال سرازیر شده سعودی در نیجریه و ظهور بیشتر تعصب به همراه تلاش برای به حاشیه راندن شیعیان وجود دارد.
یکی از پیامدهای این حمایت مالی و غیرمالی گسترده عربستان از گروه‌های نامبرده شده در آفریقا این است که تعصب و حملات علیه شیعیان در آفریقا افزایش پیدا می‌کند. حدود یک ماه پیش (خردادماه)، تعدادی از وهابی‌ها به مسجد شیعی «امام حسین(ع)» در آفریقای جنوبی حمله کردند؛ یک نفر را به شهادت رساندند و یک نفر دیگر را زخمی کردند.
وهابی‌ها سپس کتابخانه این مسجد را که حاوی قرآن و دیگر کتاب‌های دینی از جمله کتاب‌های اهل‌سنت بود، به آتش کشیدند.

https://siasatrooz.ir/vdcg3n9q3ak9zq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی