شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۰
کد مطلب : 105481

با تشدید گرمای هوا؛ بازار میوه داغ‌تر شد

با رسیدن به اواسط تابستان و متنوع‌تر شدن انواع میوه، در بازار گشتی زدیم تا از حال و هوای بازار میوه و آخرین قیمت‌ها مطلع شویم.
از بازار نشان می‌دهد قیمت هر کیلو انگور شاهرودی ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان، آلبالو هر کیلو ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان، آلو زرد ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان، آلو قرمز ۸ هزار و ۹۰۰ تومان، شلیل سبز ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان، شلیل قرمز ۶ هزار و ۵۰۰ تومان، هلو هر کیلو ۶ هزار و ۷۰۰ تومان، سیب گلاب ۲۲ هزار و ۹۰۰ تومان، انبه ۲۶ هزار و ۹۰۰ تومان، موز ۶ هزار و ۳۰۰ تومان و در برخی از مغازه‌ها پرتقال نیز به قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.
هندوانه گرد هر کیلو هزار و ۹۸۰ تومان، طالبی ۲ هزار و ۸۵۰ تومان، طالبی شاهپسند ۵ هزار و ۹۰۰ تومان، خربزه ۳ هزار و ۸۰۰ تومان، گردو تازه با پوست سبز به قیمت ۹ هزار و ۹۰۰ تومان و تمر هندی ۱۷ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.
در طرف مقابل قیمت انواع میوه در بازار میوه و تره‌بار و براساس نرخنامه سازمان میوه و تره‌بار به این شرح است:
خیار گلخانه‌ای و درختی قیمت عادی درجه یک ۳ هزار و ۳۰۰ تومان و قیمت دستچین ۳ هزار و ۵۰۰ تومان، سیب گلاب قیمت عادی درجه یک ۸ هزار و ۸۰۰ تومان و قیمت دستچین ۹ هزار و ۸۰۰ تومان، گلابی قیمت عادی درجه یک ۶ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت دستچین ۷ هزار و ۵۰۰ تومان، انواع آلو قیمت عادی درجه یک ۴ هزار و ۹۰۰ تومان و قیمت دستچین ۵ هزار و ۹۰۰ تومان، هلو کاردی قیمت عادی درجه یک ۵ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت دستچین ۶ هزار و ۲۰۰ تومان، انگور عسگری قیمت عادی درجه یک ۵ هزار و ۴۰۰ تومان و قیمت دستچین ۵ هزار و ۹۰۰ تومان، هلو انجیری قیمت عادی درجه یک ۵ هزار و ۴۰۰ تومان و قیمت دستچین ۶ هزار و ۴۰۰ تومان، گیلاس قیمت عادی درجه یک ۶ هزار تومان و قیمت دستچین ۷ هزار تومان، طالبی انواع وگرمک هر کیلو ۲ هزار و ۹۰۰ تومان، خربزه بذر مشهدی و جباری هر کیلوگرم ۲ هزار و ۸۰۰ تومان قیمت‌گذاری شده است.
در گروه صیفی‌جات قیمت صیفی‌ها در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه‌کننده میوه به این منوال است که لیمو شیرازی ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان، هویج ۱ هزار و ۹۵۰ تومان قیمت‌گذاری شده است. میزان

https://siasatrooz.ir/vdcg7n9qqak9zt4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

خدایا به دادماب برس تا شاید دوباره طعم میوه را بچشیم
خدایا به دادماب برس تا شاید دوباره طعم میوه را بچشیم