?>?> اتهام به خودي‌ها | سیاست روز
سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۳
کد مطلب : 91467
واكنش تند هاشمي به نمايندگان منتقد و دلواپسان

اتهام به خودي‌ها

اتهام به خودي‌ها

روز گذشته رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تريبون مجلس را مورد انتقاد شديد خود قرار داد و ضمن دروغگو خواندن نمايندگان مجلس، منتقدين و دلواپسان هسته‌اي دولت را در رديف نتانياهو قرار داد. اين اظهارات در حالي بيان شد كه بسياري از صاحب‌نظران بر اين عقيده هستند كه گره زدن مسائل داخلي با مذاكرات هسته‌اي راه‌حلي براي ادامه بقاي برخي است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در همايش ملي توسعه پايدار و متوازن منطقه‌اي اظهار داشت: مهمترين پروژه دولت تيم مذاکره دولت است که مي‌خواهند مشکلات خارجي را حل کنند، اين تيم مورد حمايت رهبري است اما دلواپسان چه بر سرشان مي‌آورند آنها با نتانياهو هم نوا شدند، نتانياهو آنجا رفته و اوباما را تحريک مي‌کند اينجا هم دلواپسان مي‌گويند ما اسرار را مي‌گوييم.
هاشمي‌رفسنجاني افزود: نمي‌دانم چه سري است، تریبون مجلس هم که باز است و هر چه بخواهند می‌گویند و میلیون‌ها نفر از مردم می‌شنوند. و بعضی از دروغ‌ها نیز باور می‌شود.
وي اظهار کرد: در شرایط کشور همدلی ملت برای ما خیلی مهم است، البته الان به هر دلیلی این همدلی مقداری آسیب‌دیده است. در مهمترین پروژه دولت که تلاش می‌شود به سرانجام برسد و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای نیز مورد حمایت رهبری است، باز این دلواپسان چه بر سرشان می‌آورند و با نتانیاهو همزبان شده‌اند.
وی افزود: نتانیاهو آنجا اوباما را تهدید می‌کند و اینجا هم دلواپسان می‌گویند که ما اسرار را می‌گوییم. البته ما نمی‌دانیم این چه سری است. تا تیم مذاکره‌کننده با طرف مقابل که آنها هم شیطنت می‌کنند، به نتایجی می‌رسد، بعضی از این دلواپسان به جای استقبال در فرودگاه می‌آیند و حرف‌هایی می‌زنند.
هاشمی ادامه داد: انتقاد سازنده باید مطرح شود ولی کارشکنی نباید انجام شود، ما امروز با این همه فشار بین‌المللی مواجهیم اما در داخل فشار بیشتری وجود دارد و یکسری آدم‌هایی هستند که خیلی آسان آمدند و جایگاهی پیدا کردند و حرف‌هایی می‌زنند، اگر کسی حرف منطقی دارد باید بزند و جواب بگیرد که این همان انتقاد سازنده است، اما تخریب با انتقاد فرق می‌کند و در فضای تخریب دشمنی، کینه و یاس به وجود می‌آید و موجب ضرر عمومی جامعه می‌شود.
وی همچنین یادآور شد: ان‌شاء‌الله این عده خودشان را تغییر بدهند مثلا می‌بینیم مقابل چه اختلاس‌هایی که برخی شخصیت‌های بزرگ انجام دادند سکوت کردند، اما در جایی که به خاطر حفظ کشور و منافع مردم فعالیتی صورت می‌گیرد، این چنین سر و صدا می‌کند. ما باید محیط دانشگاه‌ها را آزاد بگذاریم تا بحث‌ها انجام شود. البته بحث با زبان نرم به طوری که دلسوزانه هدایت صورت گیرد و استاندارها نیز نباید تحت تاثیر تندروها و برخی از نهادها در استان‌هایشان قرار نگیرند. متاسفانه آنها که سهمی در مبارزه نداشتند امروز پیدایشان شده و مزاحم دولت می‌شود. که نباید این اتفاق بیفتد.

جايگاه مجلس و دلواپسان
اين اظهارات در حالي بيان مي‌شود كه نمايندگان بر حسب جايگاه نمايندگي خود حق سوال و پرسش در مورد عملكرد دولت در همه موارد را دارند، نمایندگان مردم حکم چشم ملت را دارند که ببینند، احساس کنند و در راستای آن گام بردارند و هر جا سوال يا انتقادي بود آن را مطرح سازند . اين جاي سوال است كه ايشان كه در كسوت رياست مجلس به مردم خدمت كرده اند حالا چگونه حقوق نمايندگان را زير سوال مي‌برند؟
از سوي ديگر در عالم سیاست تاثیر انتقاد درونی از انتقاد بیرونی و از جانب مخالفان بیشتر است.مجلس بارها حمايت خود را از سياست‌هاي هسته‌اي دولت اعلام نموده است و وقتی صدای انتقاد از جانب مجلس كه حامی دولت است بلند مي‌شود، بايد توجه دولتمردان به این مساله بیشتر جلب شود و قطعا رفتار و سیاست خود را با دقت بیشتری مورد بازنگری قرار دهند
از سوي ديگر منتقدين و دلواپسان هسته‌اي در اين اظهارات درحالي مورد حمله قرار گرفته‌اند كه باید توجه داشت که نقد درون گروهی یک رفتار مدرن و کاملا عقلانی است و نشان از فرهیختگی و پختگی و دوراندیشی دارد که سبب مي‌شود دولت و رئیس آن از کج‌راه‌ها و بیراهه‌ها حذر کند و هزینه بیشتری به مردم و کشور تحمیل نشود.
در عين حال آقای هاشمی در اظهارات خود به كساني اشاره مي‌كند كه سهمي از مبارزه نداشتند و امروز پيدايشان شده كه مزاحم دولت مي‌شوند. ايشان به خوبی مي‌داند كه جامعه باز امروز که توأم با سلایق مختلف است به مراتب بازتر و آزادتر از زمان حاکمیت ایشان است و این افتخار نه منصوب بر فرد خاصی است، بلکه زایده شدن و قدرتمند شدن توده‌هاي مردم و خارج شدن مناسب از دست خانواده‌هاي تمایل طلب است كه ايشان آنها را «نیروهای با سابقه» مي‌نامید. انحصار ايشان در نیروهای خاص مشکلی بود که مردم را از نظام فاصله انداخت و اين فاصله امروز كمتر شده است.

اتهام به نيروهاي خودي چه مشكلي از مذاكرات حل مي‌كند؟
در همين حال جاي اين پرسش مطرح مي‌شود كه اتهام به نيروهاي خودي چه مشكلي از مذاكرات هسته‌اي حل مي‌كند ؟ آيا دلواپساني كه اصولاً نگران ثبات و استقلال كشور هستند مي‌توانند جايگاهي چون نتانياهو داشته باشند؟
حسين نقوي‌حسيني نماينده مردم ورامين و عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نيز در واكنس به اظهارات اخير رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به سياست روز گفت: ما متاسفيم كه آقاي هاشمي كه خود دو دوره رئيس مجلس بوده مجلس را متهم به دروغ‌گويي مي‌كند.
وي با اشاره به اينكه ايشان با قوانين حاكم بر مجلس و تريبون آن آشنا هستند و بر قوانين جمهوري اسلامي اشراف دارند اين سوال را مطرح كرد كه آيا آقا هاشمي جمهوري اسلامي را نمي شناسد و با حقوق نمايندگان آشنا نيستند كه چنين اظهاراتي را انجام مي‌دهند.
نقوي‌حسيني با بيان اينكه مجلس گام به گام در تمام مسائل به خصوص مسئله هسته‌اي از دولت حمايت كرده است اظهار داشت: مجلس در هر كجا كه لازم بود در حمايت از دولت و مذاكرات هسته‌اي بيانيه صادر كرد و از مذاكره‌كنندگان اعلام پشتيباني نموده است در عين حال تلاش نموده كه در هر لحظه اجماع داخلي كشور را براي حمايت از دولت و تيم مذاكره‌كننده جلب كند حالا چگونه است كه مجلس به دروغ‌گويي متهم شده است؟
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با تاكيد بر اينكه اگر نمايندگان نگراني خود را از نقشه‌هاي قدرت‌هاي سلطه‌گر اعلام مي‌كنند و در برابر سلطه‌گران مي‌ايستند بايد مورد تقبيح قرار بگيرند.
اين نماينده مجلس گفت : اين كه نمايندگان را به دروغ‌گويي متهم كنند و جاي آنان را در كنار نتانياهو قرار دهند آيا مشكلي را از مذاكرات حل مي‌كند؟ براستي چه مسئله‌اي با اين مطالب حل مي‌شود.
وي افزود: آيا تيم مذاكره‌كننده مجلس و نمايندگان آن را در مذاكرات هزينه نكرد و از مجلس براي موفقيت در مذاكرات بهره نبرد؟ كوبيدن چنين مجلسي چه نتيجه‌اي مي‌تواند داشته باشد. نقوي‌حسيني خاطر‌نشان ساخت: اينكه در داخل همه مسائل را به مذاكرات گره بزنند به نفع چه كسي است؟ ممكن است كه شما همه چيز را مرتبط با مذاكرات بدانيد اما همه چيز به مذاكرات ارتباطي ندارد.
نماينده مردم ورامين با يادآوري اين نكته كه ممكن است آينده سياسي ايشان و تيم‌شان به آينده مذاكرات بستگي داشته باشد تاكيد كرد: اما همه امور ملت ايران به مذاكرات بستگي ندارد. مردم با صلابت پشت انقلاب اسلامي و آرمان‌هاي آن ايستاده‌اند و شايد آقاي هاشمي انقلاب را رها كرده باشد اما مردم و نمايندگان آنها پشت انقلابشان با قدرت ايستاده‌اند.
وي مجددا با طرح اين سوال كه گره زدن همه چيز به مذاكرات چه معنايي دارد گفت: بيانات آقاي هاشمي سخنان سخيفي بود كه در شان ايشان نبود و اميدواريم كه ايشان با عذر خواهي از ساحت مردم و نمايندگان آنها سوء‌تفاهم‌ها را رفع كنند.

مجلس به کسی دروغ نگفته است
از سوي ديگر عضو کمیسیون اصل نود مجلس، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: مجلس به کسی دروغ نگفته است، دروغ را کسانی گفته‌اند که ادعای تقلب کردند.
حمید رسایی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و با بیان اینکه «امروز به مجلس و تریبون مجلس توهین شده است» گفت: اول اینکه نتانیاهو با مذاکرات مخالف است. چون معتقد است آمریکایی‌ها نباید همین امتیازهای بی‌ارزش را هم به ایران بدهند. در حالی که منتقدین در مجلس مخالفند، چون معتقدند که چرا دولت در برابر این همه امتیاز نقد به چند امتیاز نسیه دلخوش کرده است، ثانیاً آیا ما با نتانیاهو همنوا شده‌ایم یا کسانی که در کودتای فتنه سال ۸۸ با آن‌ها همراه شدند و در جریان ضد سوریه دقیقاً اتهاماتی را که غرب به بشار اسد می‌زد را تکرار کردند؟
وی همچنین با بیان این‌که «گفته شده تریبون مجلس باز است و عده‌ای از این تریبون هرچه که می‌خواهند درباره پرونده هسته‌ای دروغ می‌گویند. مردم هم باور می‌کنند» تصریح کرد: اول این‌که این توهین نه نسبت به مجلس است که نسبت به ملت است. ملت ایران ملتی ساده نیست که هر دروغی را باور کند. کما این‌که شما دروغ گفتید که این نظام تقلب کرده است ولی ملت باور نکردند و همان سال ۸۸ جوابتان را دادند و در انتخابات ۹۲ نیز به نظام اعتماد کردند و در انتخابات حضور یافتند. ثانیاً تریبون مجلس باز است، شما نگران این تریبون باز هستید. همه تریبون‌ها را بسته‌اید و در درون خودتان هم، همه را خفه کردید. اکنون نیز اگر بتوانید این تریبون را نیز می‌بندید. اگر مجلس شما را مدح کند می‌گویید این‌ها نماینده ملت‌اند اما اگر از شما انتقاد کند می‌گویید که باید دهانش بسته شود.
رسایی افزود: شما نگران افتادن پرده‌ها هستید. عزت ملی داده شده است برای رفع تحریم‌ها، کجا تحریم‌ها رفع شده است؟
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: ما به دولت کمک می‌کنیم به جای این‌که به کدخدای دروغین اعتماد کند، به ملت‌اش اعتماد کند.

«نه غزه، نه لبنان» همراهی با نتانیاهو است یا دلوا‌پسی برای معیشت مردم
از سوي ديگر نماینده مردم تهران در واکنش به اظهارات هاشمی‌رفسنجانی که منتقدان را به همراهی با نتانیاهو متهم کرده، گفت: مردم قضاوت کرده و خواهند کرد که دلواپسان منافع ملی و معیشت مردم همراه نتانیاهو هستند یا آنها که نه غزه، نه لبنان سر دادند.
مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واكنش به اظهارات هاشمی‌رفسنجانی که منتقدان را به همراهی با نتانیاهو متهم کرده است، گفت: مردم قضاوت کرده و خواهند کرد که دلواپسان منافع ملی و معیشت مردم همراه نتانیاهو هستند یا آنها که نه غزه، نه لبنان سر دادند.
وی با بیان اینکه "دلواپسی برخی برای رژیم جنایتکار سعودی، دلواپسان منافع ملی را دلواپس کرده است"، تصریح کرد: مردم ما آگاه هستند و درباره اینکه اظهارات و مواضع چه کسانی در راستای اهداف نتانیاهواست، قضاوت خواهند کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcgut9y.ak9q34prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

محمدرضا
باسلام؛من هم میخواهم نقدی به آقای بذرپاش داشته باشم؛
1-لطفا دست از تابو درست کردن بردارید هر شهروند ایرانی حق نظارت بر چگونگی هزینه شدن مالیاتهای پرداختی و ثروتهای زیرزمینی خودش را دارد و بنابراین اگر لازم بداند،می تواند بگوید نه غزه نه لبنان اول برای ایران.
2-ای کاش با اعداد و ارقام مشخص می شد که هزینه های مرئی و نامرئی منزوی شدن کشورمان در اثر ضعف در تعامل با دیگران را آقایان دلواپس نپرداخته و نمی پردازند بلکه ای بار همواره بر دوش گروههای ضعیف جامعه بوده و می باشد.بنابراین بیشتر از این موجبات بدتر شدن وضعیت ما را فراهم نیاورید.