ارسال سومین محموله بشر دوستانه ایران برای مسلمانان میانمار

سومین محموله کمک‌های جمهوری اسلامی ایران برای مردم بی‌دفاع و مظلوم میانمار بارگیری شد تا از طریق ارسال به بنگلادش، به دست مسلمانان میانماری برسد.
در روزهایی که سازمان‌های مسئول بین‌المللی و در راس آن سازمان به اصطلاح ملل متحد، تنها نظاره‌گر و در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن «محکوم» کننده هستند، جمعیت هلال احمر ایران با استفاده از کمک‌های مردمی همچنان برای کاستن از غم و اندوه روهینگیا در تلاش است.
رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان نیز همزمان با ارسال سومین محموله بشردوستانه ایران برای مسلمانان میانمار به این کشور سفر می‌کند.
علی‌اصغر پیوندی در نخستین سفر کاری و در راس هیاتی بلندپایه از مدیران و مسئولان کشوری، به منظور بررسی نحوه توزیع و استمرار کمک‌های هلال‌احمر ایران به بنگلادش می‌رود.
دیدار با مسئولان فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و بنگلادش، بازدید از اردوگاه پناه‌جویان میانماری که در مرز بنگلادش پناه گرفته‌اند، گفت‌وگو درباره بررسی نیاز‌ها و نحوه استمرار کمک‌رسانی‌ها، از جمله برنامه‌های سفر رئیس جمعیت هلال‌احمر و هیات همراه وی است. همچنین در این سفر مسئولانی از وزارت خارجه، وزارت بهداشت و هلال احمر و دیگر دستگاه‌های مربوط حضور دارند.
یادآور می‌شود جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران تاکنون نیز دو محموله به وزن ۳۰ و ۴۰ تن به کشور بنگلادش ارسال کرده است.

آوارگی ۱۱ هزار روهینگیایی طی یک روز
نیروهای امنیت مرزی بنگلادش می‌گویند درپی خشونت‌های جدید علیه مسلمانان روهینگیا، فقط طی یک روز بیش از ۱۱هزار نفر از میانمار به بنگلادش گریختند.
سازمان امور پناهندگان ملل متحد دیروز طی بیانیه‌ای به نقل از پلیس مرزی بنگلادش اعلام کرد این ۱۱ هزار روهینگیایی طی یک روز و از چندین نقطه مختلف از طریق مرز زمینی وارد بنگلادش شدند.
«ادریان ادواردز» سخنگوی این سازمان گفت این حجم از آوارگان، نگران کننده است و ما دوباره به وضعیت هشدار کامل رسیده‌ایم. به نوشته وبگاه «دیلی میل» ادواردز همچنین افزود: «سازمان پناهندگان ملل متحد در حال همکاری با مقامات بنگلادش است تا یک مرکز انتقالی برای هجوم احتمالی آوارگان در روزهای آینده تدارک دیده شود. پیشتر سازمان ملل با صدور بیانیه‌ای ضمن «نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی» توصیف کردن اقدامات میانمار علیه مسلمانان روهینگیا، گفته بود بیش از ۱۰۰۰ نفر در حملات ارتش کشته شده و نزدیک به ۴۰۰هزار نفر از به بنگلادش آواره شده‌اند.
هزاران نفر از مسلمانان روهینگیا همچنان به سوی بنگلادش در حال حرکت هستند تا در این کشور پناه بگیرند در حالی که سوءتغذیه جان آنها را تهدید می‌کند. سکوت مدعیان حقوق بشر موجب شده تا هم گرسنگی و هم آوارگی همدمی همیشگی برای مسلمانان روهینگیا شوند بگونه‌ای که آمارها از سوءتغذیه صدها هزار نفر و آوارگی دهها هزار روهینگیایی حکایت دارد.
با آغاز موج جدید مهاجرت مسلمانان روهینگیا از استان راخین، هزاران نفر دیگر وارد بنگلادش شده‌اند تا از خشونت‌های مرگبار ارتش و نیروهای امنیتی میانمار در امان باشند. لازم به ذکر است یکی از مسلمانان روهینگیا در این‌باره گفت: نیمی از روستای من سوخته است. من آنها را دیدم که این کار را انجام دادند. سربازان و اوباش بودایی روستای ما را آتش زدند.

https://siasatrooz.ir/vdcgwq9qqak9zw4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی