?>?> ۹ دی روز محاکمه فتنه‌گران بود | سیاست روز
سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۲
کد مطلب : 97993
نائینی در نشست خبری:

۹ دی روز محاکمه فتنه‌گران بود

رئیس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی با بیان اینکه ۹ دی روز محاکمه فتنه گران بود، گفت: شعار هفتمین سالگرد حماسه ۹ دی، «نهم دی تجلی بصیرت، ولایت‌مداری و نفوذناپذیری مردم ایران» است.
به گزارش مهر، علی‌محمد نائینی با اعلام برنامه‌های این حماسه در روز ۹ دی گفت: دشمن از نظام جمهوری اسلامی ایران کینه دارد از این‌رو جریان بصیرت یک جریان مستمر و همیشگی است.
وی با اشاره به اینکه حماسه ۹ دی الگوی مناسبی برای نیروهای مومن به انقلاب برای مواجهه با چالش‌های جدید است، گفت: در حماسه ۹ دی واقعیت انقلاب، قدرت درونی نظام و قدرت مردم به نمایش گذاشته شد. عزم و اراده مردم پشتوانه حرکت حماسه ۹ دی بود.
وی با اشاره به اینکه سیاستمداران غرب به این مساله اعتراف دارند، ادامه داد: هیچ‌کس نتوانست عظمت این کار را انکار کند و اگر آن حرکت عاشورایی اتفاق نمی‌افتد امروز یا شاهد سقوط نظام اسلامی بودیم یا ناامنی در کشور حاکم بود اما این هنر انقلاب اسلامی بود که با حرکت مردمی با فتنه مقابله کرد.
نایینی با بیان اینکه بر اساس اسناد و اعترافات فتنه‌گران، فتنه ۸۸ دعوای سیاسی و انتخاباتی نبود، تصریح کرد: فتنه‌گران در شعارهایشان اعلام کردند که انتخابات بهانه بود، اصل نظام نشانه بود. فتنه ۸۸ یک کودتای مدرن بود.
رئیس ستاد بزرگداشت ۹ دی ادامه داد: اگر ۹ دی اتفاق نمی‌افتاد نظام جمهوری اسلامی ایران به یک نظام غیرمردمی متهم شده و اقتدار آن تضعیف می‌شد و در نهایت جریان فتنه شرایط و خواست خود را تحمیل می‌کرد. اما آنچه عامل حرکت عظیم مردمی در ۹ دی شد روح ایمان و بصیرت بود.
وی با بیان اینکه به برکت حماسه ۹ دی، کشور واکسینه شد، تصریح کرد: فتنه ۸۸ خسارت‌های زیادی را به کشور وارد کرد ولی برای نظام به یک فرصت تبدیل شد؛ ابعاد جنگ نرم آشکار و باور شد، خواص بی‌بصیرت شناخته شده و مردم، سیاستمداران دنیاطلب را شناختند.
نایینی با بیان اینکه در این فتنه عمق دشمنی با جمهوری اسلامی ایران روشن شد، یادآور شد: خسارت‌های مالی، جانی، اجتماعی و معنوی فراوانی به این نظام تحمیل شد. تفرقه ایجاد کرده و مردم را در مقابل هم قرار داد و در نهایت زمینه نفوذ و مضاعف شدن تحریم‌ها را فراهم کرد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه کسانی در کشور فتنه را انکار می‌کنند، گفت: جریان فتنه و کسانی که در طراحی فتنه نقش‌آفرینی کرده و همچنان حیات سیاسی دارند و در بخش‌های اجرایی یا قانون گذاری فعال هستند به راحتی فتنه را انکار کرده و واقعیت حرکت ۹ دی را کتمان می‌کنند.
نایینی عنوان کرد: بسیاری از نخبگان سیاسی کشور در مناسبت‌های انقلاب آنچنان که انتظار است فعال نیستند. بسیاری هنوز فتنه ۸۸ را به عنوان جنگ و دعوای انتخاباتی معرفی می‌کنند.
رئیس ستاد بزرگداشت ۹ دی خطاب به سیاستمداران غیرانقلابی که در کشور دچار خطای محاسباتی در پیش‌بینی رفتار دشمن شدند، گفت: بصیرت این است که شما رفتار دشمن را پیش‌بینی کنید. وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در روزهای اخیر برخی مسئولین اجرایی از جمله استاندار ایلام اعلام کردند که در مراسم ۹ دی امسال شرکت نخواهند کرد، تحلیل شما در این باره چیست گفت: کسانی که مواضع این چنینی دارند به طور طبیعی کسانی هستند که در سال ۸۸ هم اینگونه موضع‌گیری می‌کردند.
نایینی گفت: اینها در بخش‌های اجرایی و قانون‌گذاری کشور حضور دارند اما فهم درستی از فتنه ۸۸ نداشته و آن را همچنان دعوای انتخاباتی می‌دانند نه یک اقدام برانداز.
رئیس ستاد بزرگداشت ۹ دی با اشاره به اینکه مواجهه با اینگونه مواضع مشکل موجود ماست، تصریح کرد: وجود چنین مواضعی و افرادی که چنین مواضعی اتخاذ می‌کنند نشان می‌دهد جریان فتنه در کشور حیات دارد که در سال ۸۸ ساکت بود و با همین سکوت به فتنه گران کمک کرد اما ملت باید مراقب نفوذ باشد.

https://siasatrooz.ir/vdcgwy9y.ak9uy4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی