شنبه ۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۶
کد مطلب : 88849
تاكيد رئيس‌جمهور آمريكا به عدم نداشتن راهبرد مبارزه با تروريسم

اوباما مجوز جنايات داعش را تمديد كرد

اوباما مجوز جنايات داعش را تمديد كرد

آمريكا در حالي ادعاي مبارزه با تروريسم سر مي‌دهد كه مواضع سران اين كشور مبني بر عدم داشتن راهبرد مشخص در اين عرصه نشان مي‌دهد كه غرب صرفا به دنبال تامين منافع خود است كه داعش مجري آن است.
شايد بتوان گفت يكي از موفقيت‌هاي غرب را ترويج و گسترش تروريسم در منطقه و القاي اين تصور به افكار عمومي دانست كه دشمن اول منطقه و جهان نه نظام سلطه بلكه تروريسم است كه به ادعاي غرب از درون جهان اسلام ايجاد شده است. رفتارهاي گروه‌هاي تروريستي مانند داعش در منطقه نشان مي‌دهد كه براي آنان جز دست‌پرورده‌هاي غرب نمي‌توان واژه ديگري را به كار برد چرا كه رفتارهاي آنها صرفا يك مولفه را در بر دارد و آن تحقق اهداف غرب عليه جهان اسلام و حتي نظم جهاني است. نظام سلطه با محوريت آمريكا تلاش دارد تا از يك‌سو همچنان خود را تنها قطب جهان معرفي نمايد و از سوي ديگر بقاي رژيم صهيونيستي كه به اذعان تحليلگران استراتژيك آمريكا همچون كيسينجر ۱۰ سال ديگر بيشتر دوام ندارد حفظ نمايد.
نابود‌سازي جهان اسلام از درون و تبديل‌سازي آن به يك ويرانه كه بازسازي آنها سال‌ها و شايد دهه‌ها به طول مي‌انجامد در كنار تخريب چهره جهاني اسلام به عنوان محور تروريسم به جاي ناجي بشريت اساس اين طراحي را تشكيل مي‌دهد.
با اين شرايط مسلما غرب نه تنها تلاشي براي مقابله با تروريسم جاري در منطقه نخواهد داشت بلكه از طرق مختلف به تقويت و حمايت از آن مي‌پردازد. بخشي از اين طرح از طريق تقسيم تروريست‌ها به خوب و بد و به اصطلاح كمك به بخش خوب تروريسم تشكيل مي‌دهد كه البته در نهايت صرف جنايات تروريست‌ها در منطقه مي‌شود كه نمود آن را در كمك‌هاي غرب به تروريست‌ها در سوريه به بهانه حمايت از مخالفان نظام سوريه مي‌توان مشاهده كرد كه در نهايت به تسليحات و نيروي انساني براي تروريست‌ها در عراق و كل منطقه منجر مي‌شود. بخش ديگر اين طرح نيز سخنان سران غرب مبني بر عدم داشتن راهبرد مشخص براي مقابله با تروريسم و داعش است كه مفهوم آن يك جمله است و آن اينكه غرب انگيزه‌اي براي مقابله با تروريسم ندارد و تروريست‌ها آزادند كه هر جنايتي كه مي‌خواهند انجام دهند.
در مواضعي كه مي‌توان آن را چراغ سبز به تروريست‌ها براي كشتارهاي بيشتر دانست رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه این کشور هنوز راهبرد مشخصی را برای رویارویی با داعش تدوین نکرده، گفت تمرکز اصلی فعلا بر محافظت از پرسنل آمریکایی در عراق است.
گروه‌هاي تروريستي با محوريت داعش در حالي به كشتار هزاران انسان بي‌گناه در عراق و سوريه مي‌پردازند كه آمريكا و اروپا همچنان به دنبال منافع خود بوده و تاكيد دارند تا زماني كه منافعشان تهديد نشود اقدامي عليه تروريسم صورت نمي‌دهند. نگاه منفعت‌طلبانه غرب در حالي خشم جهانيان را به همراه داشته است كه اين كشورها براي پاسخ‌گويي به اعتراض‌هاي جهاني سخناني از آمادگي براي مقابله با داعش بر زبان آورده‌اند. ادعاهايي كه در عمل نمودي نداشته و آنها همچنان برآنند تا از داعش براي نابودي منطقه و تامين منافع خود بهره گيرند. واهي بودن ادعاي غرب در باب مبارزه با داعش را در سخنان مقامات اين كشورها مي‌توان مشاهده كرد بگونه‌اي كه اولاند رئيس‌جمهور فرانسه از انتظار براي تشكيل نشست بين‌المللي براي مبارزه با داعش سخن گفته و «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا نيز گفت واشنگتن هنوز در حال بررسی راهبردهای ممکن برای مقابله با گروه تروریستی «داعش» است و هنوز در این زمینه به جمع‌بندی نرسیده است. وی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، در رابطه با اینکه گفته می‌شود ممکن است کاخ سفید بدون مجوز کنگره دست به گسترش دامنه حملات در عراق و حتی سوریه بزند، گفت «هنوز راهبردی وجود ندارد» که بخواهد به کنگره ارائه شود. رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اعلام اینکه «جان کری» وزیر خارجه این کشور را این هفته برای بررسی مسئله تحرکات داعش به خاورمیانه اعزام می‌کند، گفت: «نیروهای امنیتی عراق برای موفقیت به کمک نیاز دارند. اين ادعاها در حالي در حالي مطرح شده در اقدامي اختلاف انگيز ميان عراقي‌ها كه با هدف باج‌گيري از دولت مركزي عراق است ژنرال «لوید جیمز آستین» فرمانده نیروهای ارتش آمریکا در خاورمیانه روز چهارشنبه ضمن سفر به منطقه کردستان عراق، با مقامات کرد دیدار و گفت‌وگو کرد.
واهي بودن ادعاي غرب در مبارزه با تروريسم را در ميان رسانه‌ها نيز مي‌توان مشاهده كرد «شائل بن افرایم» تحلیلگر اسرائیلی پایگاه «اینترنشنال پالیسی دایجست» در مطلبی با اشاره به تحرکات گروه تروریستی «داعش» در منطقه، نوشته است که این گروه بهترین ابزار براي منافع آمريكا در منطقه است. وی در ابتدای این گزارش با اشاره به تحرکات داعش در منطقه نوشته است: «شاید بسیار وحشتناک به نظر برسد، اما داعش واقعا در خدمت منافع راهبردی و ملی آمریکا عمل می‌کند.»
در همين چارچوب شبکه المیادین گزارش داد: آمریکا بر خلاف کشورهای اسلامی به دنبال ریشه‌کنی داعش نیست و فقط می‌خواهد با مهارکردن این گروه، آن را از تهدید منافع واشنگتن در منطقه دور کند. از سوي ديگر دو مقام ارشد اروپا و آمریکا تاکید کردند که راه مقابله با داعش به کارگیری یک استراتژی پایدار از سوی دولت واشنگتن است و این استراتژی باید شامل بازسازی ارتش عراق و کمک به ارتش آزاد سوریه برای جلب مخالفان نظام باشد.رويكردي كه نشانگر طرح آمريكا براي ادامه بحران در منطقه است.
در ادامه اختلاف افكني در عراق کشور آلبانی به نيابت از آمريكا یک محموله نظامی شامل سلاح سبک و مهمات برای منطقه کردستان عراق ارسال کرده است. همچنين برلین به منظور ایجاد هماهنگی‌های لازم برای کمک‌های مدنی و نظامی به کردستان عراق، ۶ نظامی ارتش خود را به کنسولگری اربیل اعزام کرد.
در اين ميان غرب براي توجيه اين رفتارها ادعا كرد داعش ویدیویی را منتشر کرده که حاوی صحنه بریده شدن سر مردیست که به گفته این گروه از نیروهای کرد عراق بوده است.
لازم به ذكر است ارتش عراق با آغاز عملیات گسترده زمینی برای شکستن محاصره شهر آمرلی از دست عناصر تروریستی داعش، بر شماری از روستاهای واقع در جنوب این شهر تسلط یافت.
"محمد البیاتی" مدیر منطقه سلیمان بیک از نزدیک شدن شمار زیادی از نظامیان عراقی و نیروهای مردمی به منطقه آمرلی خبر داد و گفت: به منظور شکست حصر شهر آمرلی، عملیات گسترده امنیتی از سه محور آغاز شده است. شهر آمرلی از دو ماه پیش تاکنون در محاصره عناصر تروريستی داعش قرار دارد.

پيامدهاي دوگانه آمريكا
اوباما در حالي با اعلام عدم راهبرد براي مقابله با داعش، براي ادامه كشتارهاي اين گروه تروريستي چراغ سبز نشان داد كه سازمان ملل متحد سرانجام گروگان گرفته شدن ۴۳ صلح‌بان خود در بلندی‌های جولان در سوریه را تایید کرد. نكته قابل توجه آنكه آمریکا روز پنجشنبه النصره شاخه القاعده در سوریه و دیگر گروه‌های مسلح را به ربودن ۴۳ کلاه آبی سازمان ملل متحد در بلندی‌های جولان متهم کرد.
خبرگزاری رویترز گزارش داد گروهک تروریستی داعش ۲۰۰ سرباز ارتش سوریه را در شمال این کشور اعدام کرد. در اين ميان یک مقام آمریکایی به روزنامه «واشنگتن‌تایمز» اعلام کرد حدود ۳۰۰ شهروند آمریکایی در کنار گروه تکفیری «داعش» در سوریه و عراق می‌جنگند.
آمريكا در حالي در مبارزه با داعش تحركي ندارد و آن را حافظ منافع خود مي‌داند كه سازمان ملل متحد ديروز اعلام کرد از آغاز بحران در سوریه، تاکنون بیش از ۳ میلیون سوری به کشورهای همسایه پناهنده شده‌اند.
در اين ميان سوري‌ها با تكيه بر نيروي دروني براي مبارزه با تروريسم تلاش مي‌كنند. نیروهای ارتش سوریه عملیات آزادسازی منطقه «جوبر» در استان دمشق را با انهدام تعداد زیادی از انبارهای تسلیحاتی و مقرهای زیر‌زمینی گروه‌های مسلح تروریستی در این منطقه آغاز کردند. این درحالی است که پیش از آغاز عملیات نیروهای ارتش سوریه تعدادی از تونل‌هایی که عناصر مسلح در آنها مستقر و تجمع کرده بودند، را بمب‌گذاری و منهدم کردند.
منطقه جوبر از جمله مناطق قدیمی و تاریخی دمشق است که در شمال شرقی دمشق قرار دارد. منابع میدانی سوریه از آغاز عملیات ارتش سوریه جهت باز‌پس‌گیری گذرگاه مرزی القنیطره در حالی خبر دادند که در جریان این عملیات موفق به آزادسازی شهرک مرزی «جبه» نیز شده‌اند.
به دنبال درگیری‌های اخیر در گذرگاه مرزی بلندی‌های جولان اشغالی، جنگنده‌های سوریه، مواضع تروریست‌ها در نزدیکی این گذرگاه را بمباران کردند.

https://siasatrooz.ir/vdcgy797.ak97t4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی