سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶
کد مطلب : 104194
آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی باردیگر حریم سوریه را نقض کردند

حمله انفعالي دشمنان مقاومت به پايگاه حماه

حمله انفعالي دشمنان مقاومت به پايگاه حماه

منابع رسانه‌ای در سوریه اعلام کردند که حملات به مواضع نظامی در حماه و حلب با شلیک ۹ موشک از پایگاه‌های آمریکایی و انگلیسی در شمال اردن انجام شده است در حالی که برخی منابع نیز از نقش اسرائیل سخن گفته‌اند.
دشمنان مقاومت که هر روز شکستی جدید را در سوریه متحمل می‌شوند تحرکات کور نظامی را برای پنهان‌سازی شکست‌های خود و البته سرکیسه کردن کشورهای عربی که خواستار ماندن غرب در سوریه هستند به کار گرفته‌اند.
ارتش سوریه اعلام کرد که چندین موشک به پایگاه‌های نظامی در حومه حماه و حلب شلیک شد. یک منبع نظامی به سانا گفت: برخی مواضع نظامی در حومه حماه و حلب در ساعت ۱۰:۳۰ به‌وقت محلی دمشق هدف اصابت چندین موشک قرار گرفته است. این تجاوز همزمان با تلاش‌ها برای رسیدن به توافق جهت خروج تروریست‌ها از منطقه "یلدا" "ببیلا"، "بیت‌سحم" و اردوگاه "الیرموک" و پس از شکست‌های سنگین تروریست‌ها در مقابل ارتش سوریه در حومه دمشق و خروج آنها از غوطه شرقی و القلمون شرقی صورت گرفته است.
دراین‌باره یک منبع در ارتش سوریه تصریح کرد: «سوریه در معرض تجاوزی جدید قرار گرفته و چند پایگاه نظامی در نواحی استان‌های حماه و حلب هدف اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفته است». تلویزیون سوریه پیشتر گفت صدای انفجارهای پیاپی در استان حماه شنیده شده و مقام‌ها در حال تحقیق درباره آن هستند. روزنامه دولتی «تشرین» سوریه به‌نقل از منابع میدانی نوشت حمله به مواضع نظامی در استان‌های حماه و حلب از پایگاه‌های آمریکایی و انگلیسی در شمال اردن صورت گرفت. روزنامه تشرین در صفحه کاربری خود در فیس‌بوک تصریح کرد که ۹ موشک در این حملات شلیک شدند.
روزنامه عبری‌زبان هاآرتص نوشته است که «براساس برخی گزارش‌ها اسرائیل مسئول حمله بوده است». گروه موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» که مقر آن در لندن است، اعلام کرد که این حملات همچنین پایگاه‌های ارتش سوریه در اطراف فرودگاه نظامی «النیرب» را هدف قرار داده که نزدیک فرودگاه بین‌المللی حلب است.
«آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که اسرائیل «آزادی عملیات» در سوریه را برای خود محفوظ می‌داند. این تحرکات در حالی صورت گرفته است که براساس توافق خروج تروریست‌ها از اردوگاه الیرموک در جنوب دمشق، قرار است که ساکنان شهرک‌های شیعه‌نشین فوعه و کفریا طی دو مرحله از بند تروریست‌ها رهایی یابند. این توافق وارد فاز اجرایی می‌شود. تلویزیون الاخباریه سوریه گزارش کرد که اتوبوس‌ها وارد فوعه در شمال شرق شهر ادلب شده‌اند.
ساکنان شیعه دو شهرک فوعه و کفریا بیش از سه سال است که در محاصره کامل تروریست‌ها قرار دارند.
آنان با کمک‌های ارسالی ارتش سوریه از طریق آسمان، موفق شده‌اند بیش از سه سال محاصره را دوام بیاورند. اکنون براساس این توافق، آنان از خمپاره‌افکنی، شلیک راکت و تک‌تیرانداز‌های گروه‌های سلفی محاصره‌کننده رها خواهند شد.؛ جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه نیز نقش ضامن را در اجرای این توافق ایفا خواهند کرد. این توافق در حالی صورت گرفت که ارتش سوریه تنها یک روز پیش موفق شده بود کنترل محله «القدم» در جنوب دمشق را به دست گیرد و عناصر داعش را به عمق اردوگاه الیرموک و منطقه «الحجر الاسود» به عقب براند.
هنوز جدول زمانبندی درخصوص اجرای مرحله دوم توافق وجود ندارد. در جریان این مرحله نیز سه هزار و ۵۰۰ نفر از ساکنان فوعه و کفریا از این شهرکها خارج خواهند شد و انتظار میرود که این مرحله نیز پیش از اواسط ماه می‌آینده (پیش از ۲۵ اردیبهشت) به پایان برسد. براساس این توافق، تروریستهای تحریرالشام حاضر در شمال اردوگاه الیرموک و دهها تن از عناصر سایر گروه‌های تروریستی از جمله «أکناف بیت المقدس» از این منطقه خارج خواهند شد.
ارتش سوریه و نیروهای هم‌پیمانش یک روز پس از تصرف چهار روستا در شرق رود فرات در استان دیرالزور با حملات جنگنده‌های ائتلاف مجبور به عقب‌نشینی از آن شد. کرانه خاوری رود فرات در شرق سوریه، شاهد درگیری ارتش سوریه و نیروهای «دفاع ملی» با عناصر گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» - تحت الحمایه آمریکا - بود.
ارتش سوریه در ساعات آغازین عملیات خود توانست کنترل روستاهای «الجیعة، الجنینة، حویجة المعیشیة و العلیان» را به دست گیرد و خود را به مرکز روستاهای «شقرا و الحصان» در ریف شمال غربی دیرالزور برساند.
خبر دیگر آنکه همدستی نیروهای سازمان ملل مستقر در سوریه یا همان کلاه آبی ها با گروه‌های تروریستی مستقر در سوریه طی هفت سال گذشته بارها به طور مستند به اثبات رسیده و افشا شده است. در همین راستا شورای امنیت و نیروهای موسوم به کلاه آبی سازمان ملل در سال ۲۰۱۲ علیرغم اطلاع داشتن در جریان حمله تروریست ها به نیروهای پلیس سوریه در بلندی‌های جولان هیچ اقدامی برای پیشگیری از این حمله و یا با خبر کردن این نیروها انجام ندادند.
سازمان ملل با صدور بیانیه ای در همین رابطه نوشت: نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد در ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۲ ( ۸ مهر ۹۱ ) در گزارشی نحوه کشته شدن ۹ تن از نیروهای پلیس سوریه توسط سیزده عنصر تروریست در نزدیکی محل استقرار نیروهای سازمان ملل توضیح دادند. شایان ذکر است سربازان کلاه آبی از سال ۱۹۷۴ به منظور حفظ آتش بس میان رژیم صهیونیستی و سوریه در بلندی‌های جولان استقرار یافتند. سربازان کلاه آبی موظف به خویشتن داری هستند و از اسلحه فقط برای دفاع از خود می‌توانند استفاده کنند.

https://siasatrooz.ir/vdcgyt9qtak9zq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی