سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۹
کد مطلب : 84646

سرویس دهی ضعیف با جملات قشنگ به جای SLA امضا شده !

آیا نمی طلبد مدعی العموم و دادستان کل کشور مقوله SLA را جدی گرفته و کمیته ای تخصصی با توجه به گسترش این نوع ظلم و کم فروشی به مردم را بررسی نماید
سرویس دهی ضعیف با جملات قشنگ به جای SLA  امضا شده !
استفاده از اینترنت تقریبا یک ضرورت زندگی امروزی است و کمتر خانواده ای را می توانیم پیدا کنیم که کما بیش از خدمات اینترنتی استفاده نکند در این میان بعضی به جهت اشتغال ، بعضی آموزش، بعضی سرگرمی و ارتباطات با دوستان و.... اما طیف زیادی از مردم به نوعی مجموعه ای از همه این خدمات و سرویس های آنلاین را باهم را در برنامه روزمره خود دارند .
 همانطور که شاید بدانید برای داشتن خدمات اینترنت یا به زبان دیگر اشتراک و اتصال به اینترنت لاجرم باید از سرویس دهنده های موجود در کشور مثل ایرانسل ، شرکت مخابرات ، مبین نت ، پارس آنلاین ،شاتل ،... درخواست نماید تا نسبت به ارایه سرویس به شما یاری رسانند .این مقدمه را را در ابتدا اشاره کردم تا رفتار با مشتری توسط این شرکت ها را قدم به قدم بررسی نماییم. 
فاز اول :
 شما شماره تلفن آن شرکت محترم را می گیرید و یا فرم آنلاین درخواست اشتراک را پر می کنید ، کارشناسان بخش فروش آنها خیلی به سرعت به شما زنگ خواهد زد! تعدادی تعرفه و نوع سرویس را که احیانا بر روی وب سایت دارند به شما معرفی کرده و با آب و تاب و خیلی مهربان و مودب سرویس شان را به شما می فروشند ! اما هیچ وقت به شما چند نکته را نمی گویند 
الف - محدودیت ها ی سرویسهای مختلف آنها  چیست . (مثلا می گویند نا محدود است اما در واقع سقف مشخصی دارد و شما نمی دانید !)
ب - کیفیت سرویس آنها چگونه تضمین می شود ؟ مشخصا چه ضمانت حقوقی وجود دارد ؟
ج - با توجه به سرویسهای اشتراکی پهنای باند دقیقا به شما نمی گویند سیستم اشتراکی چگونه است  
د - وقتی ناراضی هستید چگونه ضرر ناشی از کیفیت مناسبی را جبران کنند ؟ 
فاز دوم :
کارشناس فنی قرار نصیب مودم و سرویس را با شما تعیین می کند البته در این فاز دیگر اپراتور عجله ای ندارد چون شما پول را قبلا پرداخت کرده اید و کار خیلی زود اتفاق نمی افتد و شما گاها مجبورید با سرویس دهنده دوباره تماس حاصل کنید. بالاخره کارشناس برای نصب می آید . بعد از نصب یک سایت مثل یاهو یا سایت شرکت خودشان رو باز کرده و به شما می گوید سرعتش مناسب و می رود.

فاز سوم :
شما با هیجان می روید که اینترنت رو به دنیای خونتون خوش آمد می گوید و اینجا اول بدبختی شروع می شود. سایت مشخصی را باز کرده و می بینید که بعضی مواقع سرعت لود شدن صفحه مناسب است بعضی وقتها کند و گاهی اصلا باز نمی شود و دوباره و دوباره تلاش می کنید اما مشکل در ساعات مختلف متفاوت است در نهایت دست به دامن مثلا پشتیبانی آن شرکت محترم می شوید. 
فاز چهارم :
با پشتیبانی شرکت تماس می گیرید بیشتر اوقات رفتار متفاوت در پاسخ دهی به تلفن شما دارند ،بعضی اوقات تا ۳۰ دقیقه باید پشت خط منتظر بمانید (نویسد شخصا این تجربه را به دو شرکت ایرانسل و شرکت مخابرات  داشته است ) بالاخره خانم یا آقای تلفن رو بر می دارد و خیلی مودب و زیبا میگه چطور می تونم به شما کمک کنم یا روزتون به خیر من کاربر شماره فلان هستم وموسیقی لطیف و... با کلمات زیبا احترام می گذارند  اما دریغ از برطرف کردن مشکل اصلی که همان سرعت و کیفیت اینترنت شماست . یک دستور العمل تکراری را همیشه به شما می گویند که بعد از چند بار تماس گرفتن شما خودتان می دانید اپراتور چه خواهد گفت . در نهایت مشکل شما حل نمی شود به هزاران دلیل که دلیل که خروجی اش اینترنت شما قطع بوده یا مشکل ارتباطی دارد یا آنتن منطقه شما مشکل دارد یا ... حکایت شیر آبی است که یا قطع است یا بریده بردیده آب می دهد یا خشک است که بعضی وقتها وصل می شود .
ممکن است این جملات ۱۰۰ درصد دقیق و درست  نباشد اما درد دل میلیون ها کاربر است که فکر می کنند در حقشان ظلم شده است ! و هیچ وقت سرویس دهنده مشکل ایجاد شده  برای مشتری را جبران نکرده و سرویس های اضافه  یا امکان برگرداندن هزینه پرداخت شده را قبول ندارد ،  در نهایت شما باید بسوزید و بسازید .
به دلیل صادق نبودن ، کم فروشی اینترنت و نبودن قرارداد تضمین کننده سرویس به نام SLA  که به معنی توافقنامه سطح سرويس يا Service Level Agreement است  حقوق ابتدایی مشتری زیر پا گذاشته می شود.

قرارداد SLA تضمين و تامين ميزان معين  و دقیق از كيفيت سرويس از سوي شركت سرويس دهنده براي شركت سرويس گيرنده يا كاربر در زمان تنظیم قرار داد فروش را معلوم می کند.این نوع قرار داد در خیلی از کشور ها توسط سرویس دهنده ها برای سرویس گیرنده  امری رایج بوده که بر اساس آن حق قانونی برای  سرویس گیرنده برای شکایت  و ادعای غرامت را محفوظ می نماید تا بر اساس آن  مراجع قانونی مشخصا دادگاهها این نوع قرارداد را ملاک تصمیم گیری حقوقی خود  قرار  دهند .
 آیا نمی طلبد مدعی العموم و دادستان کل کشور کمی مقوله SLA را جدی گرفته و کمیته ای تخصصی با توجه به گسترش این نوع ظلم و کم فروشی به مردم را بررسی نماید و درد دل میلیونها مشترک را واقعا بررسی نماید و نتیجه ای درخور شان و شخصیت مردم داده شود تا این نوع رفتارهای متاسفانه سوء استفاده کننده نا خوداگاه به بدنه حاکمیتی کشور نچسبد.
https://siasatrooz.ir/vdch--n6.23nkkdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

بیطرف
بله درسته.من خودم که ازاینترنت مخابرات استفاده میکنم به شکل چندش اوری سرعت بسیار بد.خدمات بسیارضعیف وهروقت هم تماس گرفتم گفتن مشکل ازمودم شماوازکیستون یاهرچی غیرازمشکلات شبکه.اون چیزی که جالبه قیمت اینترنت بدون احتساب سرعت لاکپشتی اون درمقایسه نه باکشورهای پیشرفته بلکه باکشورهای جهان سوم هم خنده دارومضحک هستش. کمفروشی که کاملا به عمد انجام میشه وچون هیچ نهادی به نارضایتی مردم رسیدگی نمیکنه وهروقت که مراجعه میکنیم میگن به ماچه همینه.دراین کشور حقوق مصرف کننده معنی داره؟اگر تندروی میکنم عکس این موضوع روبرام ثابت کنین.