شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰
کد مطلب : 112484
حضور رئیس جمهور در مناطق سیل‌زده

آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان و هرمزگان

۱۰ روز پس از به راه افتادن سیل در بخش‌های جنوبی استان سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از استان هرمزگان، روند کمک‌رسانی و خدمت‌رسانی نهاد‌های مختلف به هموطنان سیل‌زده ادامه دارد.

حضور رئیس‌جمهور در مناطق سیل‌زده
حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» رئیس‌جمهور به منظور بازدید از مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان و بررسی روند امداد رسانی و حل مشکلات سیل‌زدگان به این استان سفر کرد.
وی بلافاصله پس از ورود، عازم مناطق سیل زده شد تا ضمن بازدید از این مناطق از نزدیک در جریان روند امداد رسانی و اقدامات انجام شده در این زمینه قرار گیرد.
رئیس‌جمهور با حضور در میان مردم روستای کلانی از بخش دشتیاری شهرستان چابهار تأکید کرد: مطمئن باشید دولت و همه ما در کنار شما هستیم، مشکلات شما را حل خواهیم کرد و شما را فراموش نمی‌کنیم.
روحانی همچنین گفت: ما به عنوان خادم و نماینده شما در کنار شما خواهیم بود و برای حل مشکلات تلاش خواهیم کرد. نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و همه مسوولان استان به تلاش های خود برای رفع مشکلات شما ادامه خواهند داد تا ان شاءالله در آینده اگر دوباره باران شدیدی بارید مردم با مشکل مواجه نشوند و آرامش داشته باشند. رودخانه‌ها کشش لازم را داشته باشند و جاده‌ها تاب‌آوری داشته باشند.

برق تمام مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان گفت: از ۱۸۶ هزار کیلومتر وسعت استان بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر آن درگیر سیل بود که ۶۱ هزار کیلومتر مربع آن نیز وضعیت بحرانی داشت و امداد و کمک رسانی با شدت ادامه دارد.
وی با بیان اینکه بیشتر محور‌های مواصلاتی اصلی و فرعی در مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان بازگشایی شده است، افزود: صرفاً راه ارتباطی ۳۰ روستا قطع است که امیدواریم در کمترین زمان ممکن راه ارتباطی آن‌ها وصل شود و از امدادرسانی زمینی صورت گیرد.
وی اضافه کرد:با توجه به عمق خسارات وارده سیل اخیر به زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان، اقدامات خدمات رسانی با هماهنگی و سرعت فزاینده‌ای در دستور کار قرار گرفته است تا از آلام و مشکلات همشهریان عزیز در مناطق سیل‌زده کاسته شود؛ چنانچه هم اینک تنها آب شرب حدود ۹۹ روستا وصل نشده است.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: در حال حاضر بیش از ۲۰ روستا در محاصره سیل هستند که برای امداد رسانی به مردم این مناطق با ماشین‌های شاسی بلند به آنجا می‌رویم و با فروکش کردن آب می‌توان خدمات بهتری به مردم این مناطق ارائه کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه تاکید کرد: از مجموعه هزار و ۵۴۲ روستا که در حوزه سیل اخیر قرار داشتند، هزار و ۵۰ روستا در حوزه بحرانی بودند که۵۰ الی ۶۰ مدرسه در این مناطق تا به امروز بازگشایی نشده بود و در حال رسیدگی به مشکلات آن‌ها هستیم.

آغاز واکسیناسیون و سم پاشی واحد‌های دامی در مناطق سیل‌زده هرمزگان
استاندار هرمزگان نیز با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته در مناطق سیل‌زده این استان گفت: دستگاه‌های اجرایی و امدادی استان در جهت مدیریت بحران سیل در شهرستان‌های جاسک و بشاگرد مشغول به امدادرسانی هستند.
همتی ادامه داد: با توجه به خسارت سیل اخیر به بخش کشاورزی و دامداری مناطق سیل‌زده در استان هرمزگان، به همراه سازمان جهاد کشاورزی ۴۵ تن سبوس رایگان بین دامداران توزیع شد همچنین سه دستگاه بولدوزر جهت بازگشایی جاده‌های بین مزارع اعزام شد که تاکنون بیش از ۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع بازگشایی شده است. استاندار هرمزگان یادآور شد: همچنین اقدام به جمع آوری و دفن بهداشتی ۴۰۰ رأس دام تلف شده در سیل اخیر شده است و کارگزارن بیمه جهت ارزیابی خسارات به شهرستان‌های جاسک و بشاگرد اعزام شده‌اند. همتی با اشاره به آغاز عملیات سم پاشی واحد‌های دامی و انجام سم پاشی به وسعت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در مناطق سیل‌زده استان هرمزگان بیان داشت: عملیات واکسیناسیون دامی را هم آغاز کرده‌ایم و همچنین ۲۰ تن جو رایگان بین دامداران در این مناطق توزیع شده است. البته تأمین بذر رایگان کلزا و جو جهت کشت مجدد و احیا بخشی از اراضی کشاورزی بخشی از اقداماتی بوده که برای جبران خسارت سیل اخیر به بخش کشاورزی و دامداری استان صورت گرفته است.

ارسال ۱۰ نفربر ارتش به روستا‌های سیل‌زده سیستان و بلوچستان
امیر سرتیپ محمد محمودی گفت: اوضاع استان سیستان و بلوچستان در روز‌های اخیر تقریباً به حالت قابل کنترل درآمده، اما هنوز راه‌های ارتباطی زمینی در ۴۰ روستا بازگشایی نشده است. وی با اشاره به کمک رسانی تیم‌های بالگرد نیر‌های زمینی و دریایی ارتش، بالگرد‌های سپاه، هلال احمر و راهداری به مردم سیل زده این استان گفت: مواد غذایی، وسایل گرمایشی، دارو به روستا‌ها ارسال می‌شود و تیم‌های پزشکی سیار نیز از مسیر هوایی کمک رسانی می‌کنند. معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: خدمات بهداشتی و درمانی از طریق اورژانس‌های سیار به شکل هوایی و زمینی به روستائیان ارائه می‌شود، اما در حال حاضر مردم سیل زده به وسایل گرمایشی مانند پتو و مواد غذایی و به ویژه آب نیاز دارند.
وی با بیان اینکه آب در اکثر مناطق فروکش کرده است گفت: ما با کمک‌های مردمی و دولتی آشپزخانه‌های صحرایی ایجاد کردیم و ارتش در برخی روستا‌ها برای خدمات و پشتیبانی بهتر ۱۰ نفربر ارسال کرده است.

۶۰سورتی پرواز بالگرد‌های هوانیروز برای امدادرسانی به سیل‌زدگان
امیر سرتیپ دوم خلبان یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش گفت: تعداد ۶ فروند بالگرد هوانیروز در منطقه سیل زده حضور دارند.
وی گفت: برخی از مناطق روستایی در حادثه سیل خسارت بسیار زیادی را متحمل شدند، تخریب پل‌های ارتباطی، مسدود شدن راه‌ها و معابر و آب گرفتگی راه‌های زمینی موجب شد تا امداد رسانی به صورت هوایی انجام شود، بالگرد‌های هوانیروز با ۶۰ سورتی پرواز در قالب ۵۰ نفر ساعت در مناطق صعب العبور خدمات ارزنده‌ای را به مردم منطقه ارائه کرده است.

https://siasatrooz.ir/vdch6inzk23nzkd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی