چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۷
کد مطلب : 112178

دروغ رویترز را باور می‌کنید؟!

اسفند ماه سال ۱۳۹۰ بود که دروغ پرداز رویترز گزارشی را بر خروجی خود قرار داد که بر اساس آن ایران در حال آموزش دخترانی است تا...

اسفند ماه سال ۱۳۹۰ بود که دروغ پرداز رویترز گزارشی را بر خروجی خود قرار داد که بر اساس آن ایران در حال آموزش دخترانی است تا از آنها در عملیات تروریستی استفاده کند!
رسانه‌های غربی به ویژه انگلیسی همواره در مقاطعی که ایران با آشوب و فتنه روبرو است که آغاز چنین اغتشاشاتی از سوی دولت هایی همچون انگلیس تدارک دیده میشود، سعی دارند تا با دروغ پردازی های حرفه ای خود بر آتش فتنه بدمند و آن را شعله ور سازند. مصداق کارکرد خبرگزاری همچون رویترز انگلیس، مصداق سیاستی است که گوبلز مسئول پروپاگاندای هیتلر انجام می داد.
سیاست او بر این اساس استوار بود؛ دروغ هر چقدر بزرگتر برای افکار عمومی باور پذیرتر؛ و اینگونه بود که هیتلر با دروغ پردازی های گوبلزی توانست بر مردم آلمان حکومت کند و اروپا را به آتش بکشد.
تبعیت رسانه هایی همچون دروغ پرداز رویترز شباهت زیادی با روشی دارد که گوبلز به کار میگرفت.
خبرگزاری رویترز سابقه درخشانی! در انتشار اخبار دروغ دارد و در کارنامه این رسانه انگلیسی اخبار و دروغ های بسیاری درباره ایران می‌توان یافت که تکذیب شده است اما انتشار همان خبر دروغ، تأثیر منفی خود را گذاشته است.
زمانی که دروغ پرداز رویترز خبر دختران نینجای ایرانی را در زمستان سال ۹۰ منتشر کرد، این خبر بازتاب های منفی گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت. در واقع هدفی که رویترز دنبال آن بود، محقق شده بود، چرا که با پخش گزارشی از دختران نینجای ایرانی از سوی خبرگزاری رویترز، جمهوری اسلامی ایران در میان افکار عمومی دنیا با چهره یک کشور تروریسم پرور معرفی شد.
دختران نینجای ایران که در کار فراگیری ورزش رزمی نینجوتسو بوده و هنوز هم هستند بعدها در برنامه عصر جدید حاضر شدند و به مراحل بعدی این برنامه نیز رسیدند و مقام به دست آوردند.
از زمان انتشار خبر دروغ رویترز درباره دختران نینجای ایران تاکنون ۸ سال گذشته و هیچیک از آنها در عملیات تروریستی! حضور نداشته‌اند.
رویترز حتی در جریان مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ بارها با انتشار اخبار دروغ سعی داشت تا فضای مذاکرات را علیه تیم مذاکره کننده کشورمان شکل دهد که البته در مواقعی موفق هم بود.
با این وجود این خبرگزاری دروغ پرداز در ایران دفتر داشت که به خاطر اخبار دروغی که منتشر می‌کرد، بارها تعلیق و تعطیل شد.
دختران نینجای ایرانی از خبرگزاری رویترز شکایت کردند، مسئول دفتر این خبرگزاری در تهران حتی به خاطر انتشار خبر دروغ درباره این دختران، عذرخواهی رسمی انجام نداد، در حالی که او باید به خاطر این غلطی که انجام داده بود از آنها بر روی خروجی خبرگزاری عذرخواهی رسمی می‌کرد و خبر را نیز از دسترس خارج می نمود.
رویترز در تازه ترین دروغی که منتشر کرده مدعی شده که کشته‌های وقایع اخیر در آبان ماه گذشته ۱۵۰۰ نفر است! آبشخور این خبر دروغ منابع منافقین است. این دروغ پرداز در ادامه خبر خود ادعا کرده که در تاریخ ۲۶ آبان ماه، رهبری و رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت جلسه داشتند. در حالی که چنین دیدار و جلسه‌ای برگزار نشده و شاهد آن نیز دیداری بود که رهبر معظم انقلاب روز جمعه به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص) با میهمانان خارجی شرکت کننده در کنفرانس وحدت اسلامی داشتند که در آن مسئولین کشور از جمله آقای روحانی نیز حضور داشتند که در همین دیدار بود که حضرت آیت الله خامنه ای به رئیس جمهور تذکر دادند که پیش از اجرای طرح بنزینی باید یارانه آن را به حساب مردم واریز می‌کردید.
خبر رویترز از تعداد کشته‌ها نیز یک دروغ دیگر از این رسانه انگلیسی است که هدف آن نیز روشن است، همچنان داغ نگه داشتن موضوع حوادث اخیر در ایران، تشکیل سازمانی برای فشار سیاسی از سوی مجامع بین المللی علیه جمهوری اسلامی به واسطه دروغ بزرگی که درباره کشته ها منتشر کرد و مقصر جلوه دادن حاکمیت نظام اسلامی و نقش رهبری نظام در سرکوب اعتراضات (بخوانید فتنه و آشوب) که اکنون همین خبر دروغ رویترز بازتاب گسترده منفی داشته است. هنوز تیم های اطلاعاتی و امنیتی در حال کشف سلاح هایی هستند که در جریان فتنه آبان ماه از سوی ضد انقلاب در برخی شهرهای کشور استفاده شد.
سلاح هایی که کشف شده از پیشرفته ترین سلاح های موجود برای ایجاد آشوبها و اغتشاشاتی است که نمونه آن در ایران و در آبان ماه شکل گرفت. ابعاد فتنه آبان ماه ۹۸ بسیار گسترده تر از آن است که بتوان به سادگی از آن گذشت چرا که اخبار دروغ رسانه هایی چون رویترز، بی بی سی، وی او ای و من و تو علیه جمهوری اسلامی ایران، انحراف افکار عمومی از حقایقی است که در این وقایع وجود دارد.
تعداد جان باختگانی که به دست گروه‌های آماده و آموزش دیده مسلح ضد انقلاب کشته شدند، از تعداد آشوبگران بیشتر است. آنها با آمادگی قبلی وارد شدند و دست به کشتار زدند و تا با کشته سازی بر آتش فتنه بیفزایند. اکثر کشته شدگان از افراد عادی بودن که با حملات اغتشاشگران جان باختند.
در میان جانباختگان بیگناه، تعداد نیروهای انتظامی و امنیتی نیز بیشتر از عوامل آشوبگران مسلح است.
سلاح هایی که آنها در اختیار داشتند، سلاح هایی بود که تاکنون دیده نشده بود.
قدر مسلم خبرگزاری رویترز یک شبکه خبری دروغ پرداز علیه ایران است و اکنون در کشور دفتر ندارد، دروغ پردازی های او باعث شد تا دفتر این خبرگزاری انگلیسی در ایران تعطیل شود. حتی در یک درگیری نظامی که انواع سلاح های سبک و سنگین به کار می‌رود، در زمان دو روز ۱۵۰۰ کشته ندارد، چگونه این دروغ بزرگ را رویترز منتشر کردند بدون آن که بازگو کنندگان از عقل خود بهره ببرند برخی آن را باور می کنند؟!

نویسنده: محمد پیرعلی

https://siasatrooz.ir/vdchqinz623nzzd.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی