شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
کد مطلب : 98560
اقتدار نظامی پاسخ به همه گستاخی‌های سران اسرائیل و آمریکا

ائتلاف شیاطین

ائتلاف شیاطین

گستاخی‌های سران اسرائیل و آمریکا علیه ملت ایران در حالی در دیدار دوطرفه نتانیاهو و ترامپ در واشنگتن مطرح شد که برجام هم نتوانست مانع این گزافه‌گویی‌ها و بر طبل کوبیدن تحریم‌ها و تهدیدات نظامی شود، شاید تنها نکته‌ای که موجب شده آنها توان رویارویی با ملت ایران را نداشته باشند؛ اقتدار نظامی جمهوری اسلامی باشد که از ترس این اقتدار خواب راحت را بر این شیاطین ربوده است.
دیدار و رایزنی نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی با رییس جمهور تازه کار آمریکا در حالی در واشنگتن صورت گرفت که بیشترین تمرکز آنها بر روی راه‌های مقابله با جمهوری اسلامی و به قول خودشان راه‌های جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران بود.
بنیامین نتانیاهو ضمن انتقاد دوباره از برجام، اعلام کرد «ماموریت بزرگ» مشترکی با آمریکا جهت مقابله با تهدید هسته‌ای ایران دارند.
نتانیاهو در مصاحبه با «شان هنیتی» مجری شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» مدعی شد اظهارات خصمانه تهران علیه اسرائلی با هدف پنهان کردن برنامه‌هایشان علیه ایالات متحده است.
وی ضمن موافقت با ادعای هنیتی درباره اینکه «ایران بیشترین تهدید را برای اسرائیل دارد» گفت: «زیرا یک رژیم افراطی اسلامی با سلاح هسته‌ای همراه شده است. مخصوصا زمانی که مرگ بر آمریکا و اسرائیل می‌گویند مشکل بزرگتر می‌شود.»
مجری فاکس نیوز در ادامه جریان ایران‌هراسی این شبکه مدعی شد هم‌اکنون ایران «بمبی ۱۰۰۰ پوندی (۵۰۰~ کیلوگرم)» بر روی موشکی دارد که می‌تواند طی ۷ دقیقه به فلسطین اشغالی برسد و نتانیاهو ضمن موافقت با این حرف، تاکید کرد «همچنین موشک‌های قاره پیمایی که می‌تواند به کشور شما (آمریکا)‌ برسد و (ایران) مشغول کار
بر روی آن است.» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه از نظر ایران «آمریکا شیطان بزرگ» و «اسرائیل شیطان کوچک» است، افزود: «آنها (ایران) قصد تسلط بر جهان را دارند. آنها مشغول کار روی ابزاری برای دستیابی به آن هستند. آنها آمریکا را بزرگترین دشمن خود می‌دانند.»
نتانیاهو اما در ادعایی عجیب گفت: «ما موشک‌های بالستیک قاره‌پیما را اختراع نکردیم. ما برنامه هسته‌ای آنها (ایران) را اختراع نکردیم (بلکه خود آنها بوده‌اند)!»
وی در ادامه تنها شرط حصول صلح در خاورمیانه و برطرف شدن تمام مناقشات با رژیم صهیونیستی را «پذیرفتن حق موجودیت اسرائیل» عنوان کرده و مجددا تاکید کرد کشورهای عربی دیگر اسرائیل را نه دشمن خود بلکه متحدی علیه ایران می‌دانند. نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را «بسیار تاریخی» خوانده و تصریح کرد با «باراک اوباما» رئیس جمهور پیشین اختلافات مهمی درباره ایران داشته است. نتانیاهو با انتقاد از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی مدعی شد این توافق شاید اکنون ایران را از داشتن بمب (هسته‌ای) منع کند اما بعد از ده سال، صدها بمب به آن اعطا می‌کند و ایران نیز از زمان امضا شدن برجام نه تنها رفتار خود را عوض نکرده بلکه با پول‌های بسیاری که بدست آورده، تهاجمی‌تر رفتار می‌کند.
از سوی دیگر مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی موافقت کرده‌اند برای مقابله با آنچه «تهدید ایران» خوانده شده با یکدیگر همکاری کنند. یک مقام آمریکایی در بیانیه‌ای گفته مایک پنس در این دیدار توافق کرده با اسرائیل برای تغییر دادن نحوه رفتار با این رژیم در سازمان ملل همکاری کند.
در این بیانیه همچنین آمده است: «معاون رئیس جمهور بر تعهد تزلزل ناپذیر آمریکا به امنیت اسرائیل تاکید کرد و متعهد شد که با نتانیاهو برای مقابله با چالش‌های مشترک در خاورمیانه از جمله خطرات ایران و نایبانش همکاری کند.»
قرار بود همزمان با اجرایی شدن برجام سایه تهدید به جنگ و تحریم از سر ملت ملت ایران برداشته شود؛ اما این اتفاق نه تنها نیفتاد بلکه از بعد از برجام موتور آمریکایی‌ها برای اقدامات و تحریم‌های ضد ایرانی بیشتر از گذشته روشن شد حالا هم که رییس جمهور تازه کار این کشور دونالد ترامپ روی کار آمده منحی سیاست‌های جنگ‌طلبانه این کشور علیه جمهوری اسلامی بیشتر شده است چنانچه برخی اندیشکده‌های این کشور نیز توصیه‌های قابل تاملی به ترامپ برای مقابله با ایران می‌کنند چنانچه «مایکل سینگ» تحلیلگر ارشد «اندیشکده واشنگتن» در یادداشتی تقویت ائتلاف آمریکا در منطقه، مقابله قاطعانه با ایران و کمک امنیتی به شرکای واشنگتن را مهمترین سر خط‌ها برای مقابله با ما برشمرده است.
نخست، او باید با قاطعیت با ایران مقابله کند. چنین کاری نه تنها موجب خاتمه پایدار ستیز در سوریه،عراق و یمن می‌شود بلکه آمریکا را بسان سابق از نظر راهبردی هم‌راستا با متحدانش که امیال منطقه‌ای ایران را تهدید نخست بر می‌شمارند، قرار می‌دهد.
مورد دوم باید ساخت مجدد ائتلاف آمریکا در منطقه باشد و این‌که تنها بر توسعه روابط دو جانبه تمرکز نشود بلکه شکل‌دهی شرکای منطقه‌ای چندجانبه هم عقیده با قابلیت‌های بیشتر و مفیدتر را مد نظر داشته باشد.
سرانجام این‌که او باید با شرکای آمریکا که خواهان تعامل اقتصادی، امنیتی و اصلاحات سیاسی هستند، کمک نماید. آن‌ها بعد از هشت سال بی ارادگی آمریکا، توقع‌های بالایی از ترامپ دارند.
موضوع موشک‌های بالستیک و اقتدار نظامی ما هم مهمترین محور رایزنی این دو رژیم استکباری بود! اقتداری که فراتر از تصور آنهاست خود می‌دانند توان رویارویی و مقابله حتی با یک موشک ایرانی را هم ندارند.
شاید مهمترین موضوعی که سران اسرائیل و آمریکا حتی جرات تخیل به آن را ندارند،اقتدار نظامی کشورمان بوده که موجب شده آنها جرات حمله جنگ با ایران را هم نداشته باشند و با وجود همه ناامنی‌ها در منطقه ایران امن ترین کشور حتی در عرصه بین‌الملل محسوب شود
گستاخی ترامپ و نتانیاهو در مورد ملت ایران با پاسخ قاطعانه وزارت خارجه کشورمان روبرو شد چنانچه سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به ادعاهای بی‌اساس رئیس‌جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونیستی خود صدها کلاهک در زرادخانه هسته‌ای ‌دارد و به عنوان بزرگ‌ترین تهدید علیه صلح و امنیت در منطقه و جهان بشمار می‌رود.
به گزارش مهر، بهرام قاسمی با اشاره به سخنان و ادعاهای بی‌اساس رئیس‌جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در واشنگتن اظهار داشت: این سخنان حاوی هیچ نکته جدیدی جز تکرار ادعاهای پوچ و بی‌ارزش درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نبود.‌ وی ادامه داد: واقعیت تلخ آن است، این سخنان و ادعاهای ناروا توسط رژیمی تکرار می‌شود که به هیچ قانون و مقررات بین‌المللی پایبند نیست و خود صدها کلاهک در زرادخانه هسته‌ای ‌دارد و به عنوان بزرگ‌ترین تهدید علیه صلح و امنیت درمنطقه خاورمیانه و جهان بشمار می‌رود و پرونده قطور جنایات ‌بی‌پایان و اقدامات غیر‌انسانی‌اش علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر همسایگان در گزارشات متعدد سازمان ملل منعکس است.
قاسمی تاکید کرد: یک بار دیگر تاکید می‌کنیم که سلاح‌های هسته‌ای از دیدگاه مذهبی منطبق با فتوای مقام معظم رهبری حرام بوده و هیچ جایگاهی در دکترین نظامی ایران‌ نداشته و ندارد و بی‌تردید جمهوری اسلامی ایران در چارچوب برجام که مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل نیز قرار گرفته به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود با جدیت تمام ادامه خواهد داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان همچنین در واکنش به اظهارات معاون وزیر امور خارجه انگلیس اظهار داشت: همانگونه که بارها اعلام شد آزمایش موشکی جمهوری اسلامی ایران در راستای برنامه‌های دفاعی کشور بوده و به هیچ وجه نقض‌کننده هیچ یک از تعهدات بین‌المللی کشورمان نمی‌باشد.
وی افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در منطقه برقراری و تحکیم ثبات بوده و همواره تمام تلاش خود را برای ارتقای امنیت و ثبات در همکاری با کشورهای منطقه بکارگرفته است. ما همواره گفته‌ایم که ثبات در منطقه باید توسط کشورهای منطقه ایجاد، تامین و تقویت شود و حضور نیروهای خارجی در این منطقه، منشاء بسیاری از بی‌ثباتی‌ها و ناآرامی‌ها است. سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در ادامه با اشاره به تلاش‌های اخیر انگلیس برای بازگشت دوباره به منطقه خلیج فارس گفت: مصداق بارز نقش مخرب و غیرسازنده حضور نیروهای خارجی در منطقه خلیج فارس را می‌توان سوء استفاده مقامات بریتانیایی از شرایط منطقه با وارونه جلوه دادن واقعیات، توجیه اقدامات مداخله‌جویانه خود و مصداق بارز یک فرصت‌طلبی در راستای افزایش حضور نظامی در منطقه خلیج فارس دانست. در همین ارتباط، مشارکت انگلیس در تامین تسلیحاتی برخی کشورهای منطقه برای حمله به مردم بی‌گناه یمن و کشتار افراد غیرنظامی، زنان و کودکان آن کشور را نمونه آشکار اقدامات بی‌ثبات‌کننده در منطقه می‌دانیم.

https://siasatrooz.ir/vdchvmnw.23n6-dftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی