جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۳
کد مطلب : 105699

تشکیل گروه اقدام علیه آمریکا

اقدامات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران هر روز ابعاد تازه‌ای می‌یابد، برنامه‌ها، طرح‌ها و اهداف ایالات متحده به گونه‌ای...

اقدامات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران هر روز ابعاد تازه‌ای می‌یابد، برنامه‌ها، طرح‌ها و اهداف ایالات متحده به گونه‌ای پیش می‌رود که نشان می‌دهد آنها در تصور سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
تحرکات و تحولاتی که در آمریکا علیه ایران انجام می‌شود هر چند تازگی ندارد و در این ۴۰ سال گذشته هم وجود داشته است، اما با به روز رسانی این طرح‌ها و برنامه‌ها و اضافه کردن برخی دیگر از توطئه‌ها و دسیسه‌ها نشان از تحرکات آمریکایی‌ها با شدت بیشتری علیه ایران است.
تشکیل اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران، خروج از برجام، تحریم‌های اقتصادی و اکنون تشکیل « گروه اقدام علیه ایران» نمونه دیگری از دشمنی‌های آمریکاست، هدف این گروه تغییر رفتار ایران در داخل و خارج است. «برایان هوک» رئیس گروه اقدام علیه ایران گفته است:« این گروه با یک گروه از پرسنل دائمی تشکیل می‌شود و افراد تازه‌ای هم اضافه می‌شوند این تیم متعهد است که تلاش‌‌های جهانی را در زمینه اقدام علیه ایران هماهنگ کند»
با وجود چنین سیاست‌هایی از سوی آمریکا علیه ایران پیشنهاد مذاکره مضحک به نظر می‌رسد، آمریکا خواهان تغییر رفتار ایران در داخل و خارج است، اما خود هیچ تلاشی برای تغییر رفتار ایلات متحده انجام نمی دهد بلکه اقدامات خود را علیه ایران شدت می‌بخشد.
یکی از اهداف گروه اقدام علیه ایران به صفر رساندن صادرات نفتی ایران در سه ماه آینده است چنین سیاستی برای هر چه بیشتر تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران در میدان نبرد جنگ اقتصادی است.
درآمد نفتی ایران نیازهای کشور را تأمین می‌کند، هدف از تحریم‌ نفتی ایران شکل دادن به اعتراضات مردمی به خاطر شرایط اقتصادی حاصل از تحریم فروش نفت است. با چنین اقداماتی آیا دولت ایران برای مقابله با برنامه‌ها و طرح‌های آمریکا تحرک لازم را دارد ؟
پر واضح است که آنگونه که باید تحرکات لازم دیده نمی‌شود نمونه آن را می‌توان در آشفتگی در بازار ارز و طلا دید که این آشفتگی از دی ماه سال گذشته با طراحی از خارج و اجرا در داخل آغاز شد که به شرایط کنونی رسید. اگر دولت پیش از آغاز بحران ارزی با پیش بینی لازم که وظیفه بانک مرکزی و دولت است، برنامه‌های ارزی و اقتصادی برای مقابله با آن بحران‌های ارزی در دستور کار داشت، تبعات این بخش از جنگ اقتصادی علیه ایران بسیار کاهش می‌یافت. نکته‌ای که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار ۲۲ مرداد ماه با اقشار مردم به آن اشاره کردند.
نمونه دیگری که می‌توان از آن نام برد خروج آمریکا از برجام بود. دولت تصور نمی کرد که آمریکا از برجام خارج شود، به همین خاطر برای روبرو شدن با چنین رفتاری از سوی رئیس جمهور آمریکا برنامه ریزی نکرده بود.
اکنون با تشکیل گروه اقدام علیه ایران بسیار لازم است که دولت نیز با تحرک لازم گروه‌هایی را برای مقابله با برنامه‌های آمریکا تشکیل دهد.
چنین گروه‌هایی باید انرژی، ظرفیت، مدیریت تعهد و تخصص داشته باشند به ویژه بتوانند تصمیمات انقلابی بگیرند تا طرح‌ها و برنامه‌های آمریکا علیه ایران خنثی شود. سیاستمداران زبر دست و خوشفکر، اقتصاددانان کارکشته با طرح و برنامه و حتی نظامیان عملیاتی با کارآمدی راهبردی باید در این کار گروه‌ها حضور داشته باشند.
چنین گروه‌هایی باید واکنش‌های عملیاتی داشته باشند. چه در زمینه اقتصادی و چه در مسائل سیاسی و نظامی. امریکا در صدد تغییر رفتار ایران در داخل و خارج است برای این که این هدف محقق نشود باید هم در داخل تغییراتی به دلخواه خود ایجاد شود و هم در منطقه اقداماتی صورت گیرد، اقداماتی که باعث بالا رفتن ظرفیت‌های داخلی و افزایش نفوذ ایران در منطقه باشد.
شرایط منطقه‌ای با وجود اقدامات آمریکا علیه ایران به نفع جمهوری اسلامی است، اقدامات ایالات متحده علیه ترکیه و روسیه همچنین تیره شدن روابط این کشور با پاکستان فرصتی است که می‌تواند یک جبهه منسجم را علیه آمریکا در منطقه تشکیل دهد. حتی قطر نیز ظرفیت آن را دارد تا وارد این تشکیلات شود. تنها کافی است ، تحولات لازم در دولت به سرعت آغاز شود و تغییراتی در تیم دولت و همچنین تصمیمات سریع برای تشکیل گروه اقدام علیه آمریکا گرفته شود.
کشور نیازمند اتخاذ تصمیمات قاطع و جدی برای مقابله با تهدیدات آمریکا است. 

نویسنده: محمد صفری

https://siasatrooz.ir/vdchwmnzw23nv-d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی