سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۹
کد مطلب : 95031
در همایش سراسری معاونان و روسای پلیس مبارزه با موادمخدر سراسر کشور مطرح شد

جمع‌آوری۳۵۰۰ معتاد متجاهر در تهران

جمع‌آوری۳۵۰۰ معتاد متجاهر در تهران

وزیر کشور با بیان اینکه اولویت ما بازداشت و جمع‌آوری خرده‌فروشان و معتادان متجاهر است گفت: در تهران ۳۵۰۰ متجاهر جمع‌آوری شده است.
به گزارش مهر، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در همایش سراسری معاونان و روسای پلیس مبارزه با مواد‌مخدر سراسر کشور در جمع خبرنگاران درخصوص افزایش کشفیات گفت: امسال در حوزه کشفیات ۱۶ درصد افزایش داشته‌ایم؛ با توجه به اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی‌ها، در شرق و جنوب کشور سیاست‌های خوبی اجرا شده است.
وی با تأکید بر اینکه بازداشت خرده‌فروشان و جمع‌آوری معتادان متجاهر در اولویت کاری ما قرار دارد ادامه داد: در این راستا اقدامات مطلوبی خصوصا در تهران با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام شده است. دبیر‌کل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: ۲۰۰۰ بانوی معتاد از سطح شهر جمع‌آوری و درمان شده‌اند و اکنون نیز در مرحله کارآموزی هستند. همچنین ۳۵۰۰ معتاد متجاهر نیز در تهران جمع‌آوری شده‌اند.
رحمانی‌فضلی بیان داشت: اولویت سال بعد پیشگیری از پولشویی است؛ در این راستا برای مدیریت بیشتر یک رابطه ساختاری بین پلیس فتا، ستاد مبارزه با موادمخدر و وزارت اقتصاد و دارایی ایجاد شده است. وی همچنین درخصوص انتخابات پیش‌رو گفت: مسیر انتخابات به خوبی طی و مرحله اجرایی انتخابات، رد و تأیید صلاحیت‌ها مبتنی بر استعلامات چهارگانه انجام شده است.
رحمانی‌فضلی تصریح کرد: از طریق هیئت اجرایی (معتمدین مردم) ده هزار نفر فاقد سابقه اعلام شدند، ۸۰۰ نفر رد صلاحیت شدند و بیش از ۳۰۰ نفر انصراف دادند همچنین ۵۵۰۰ نفر تقاضای تجدید‌نظر کردند که از سوی شورای نگهبان یک فرصت بیست روزه برای رسیدگی به تمام اعتراضات اعلام شده است.
وی ادامه داد: در این راستا وزارت کشور پیرو تعاملات با شورای نگهبان است و نظر خود را مستمر اعلام و برای رسیدگی، قول مساعد داده است.
وزیر کشور تصریح کرد: امیدواریم شورای نگهبان در چارچوب قانون به حقوق افراد رسیدگی کند؛ شورای نگهبان نیز مسیری به جز قانون در پیگیری حقوق ندارد.
رحمانی‌فضلی همچنین درخصوص افزایش جرایم رانندگی بیان داشت: پیشنهاد ما در وزارت کشور و نیروی انتظامی افزایش سطح جرایم متناسب با نوع تخلفات بود؛ اما دولت با بررسی و امکان‌سنجی فقط ۱۲ مورد افزایش جرایم را قبول کرد. وی در پایان خاطر‌نشان کرد: امیدواریم کسی مرتکب تخلف در رانندگی و مجبور به پرداخت جریمه نشود.

نیروی انتظامی احتیاجی به کمک‌های بین‌المللی ندارد
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه امر مبارزه با موادمخدر یک مقوله بین‌المللی است، افزود: در عین حال نیروی انتظامی احتیاجی به کمک‌های بین‌المللی ندارد.
سردار حسین اشتری نیز با اشاره به آغاز بحث‌های کارشناسی درباره بودجه سال ۹۵ گفت: درخصوص تجهیزات و امکانات مورد نیاز ناجا به ویژه برای انسداد مرزها، بحث مبارزه با موادمخدر و پلیس‌های تخصصی، پیشنهادات و چالش‌های موجود در راه انجام ماموریت‌ها را به اطلاع دولت و مجلسیان رسانده ایم و امیدواریم در بحث بودجه سال ۹۵ کاستی‌های موجود رفع شده و حمایت بیش از پیش نمایندگان مجلس را داشته باشیم.
اشتری با اشاره به اینکه انسداد کامل مرزها نیازمند تامین اعتبارات لازم است، افزود: در زمینه تامین و اختصاص اعتبارات، بخشی از مشکلات ما حل شده. چند مرحله از مرزهای پرتردد و حادثه‌خیز مسدود شده است اما همچنان در بحث نوار مرزی احتیاج به بودجه و توجه داریم تا انسداد به صورت کامل انجام شود.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه پلیس در امر مبارزه با موادمخدر از دل و جان مایه می‌گذارد، افزود: تقدیم سالانه چندین شهید و چند ده جانباز که برای مقابله با ورود قاچاقچیان و در درگیری با قاچاقچیان مسلح به درجه رفیع شهادت و جانبازی نائل می‌شوند، سند معتبری است بر فعالیت‌های پیگیرانه و مجدانه ناجا در امر مبارزه با موادمخدر.
وی با اشاره به اینکه امر مبارزه با موادمخدر یک مقوله بین‌المللی است، افزود: نیروی انتظامی احتیاجی به کمک‌های بین‌المللی ندارد. هرچند برای صحه گذاشتن بر فعالیت‌های ارزشمند نیروی انتظامی، گزارش‌های سالانه نیروی انتظامی و پلیس مبارزه با موادمخدر برای برخی از سازمان‌های بین‌المللی ارسال شده تا شاهد تلاش‌های مجدانه نیروی انتظامی ایران در بحث مبارزه با موادمخدر باشد.
اشتری در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره افزایش حقوق کارکنان ناجا و ارتقای معیشتی کارمندان نیروی انتظامی گفت: در بحث بودجه‌ای که برای نیروی انتظامی در نظر گرفته شده، افزایش حقوق کارمندان و ارتقای سطح معیشت کارکنان نیروی انتظامی به ستاد‌کل ارائه شده و امیدواریم با توجهی که نمایندگان مجلس به نیروی انتظامی دارند، شاهد افزایش و ارتقای معیشت کارکنان خدوم نیروی انتظامی باشیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره مخالفت نیروی انتظامی با برداشتن مجازات اعدام قاچاقچیان نیز گفت: در این زمینه نیز قبلاً صحبت هایی ارائه شد. ما معتقدیم هر چیزی که بازدارندگی داشته باشد، اثربخش خواهد بود. بحث برداشتن مجازات اعدام یک بحث قضایی است و امیدواریم همکاران ما در قوه قضائیه با توجه به مفاد قانونی در این زمینه بهترین تصمیم را گرفته و به آن عمل کنند.

انهدام ۲۳۰۰ باند قاچاق و کشف ۴۷۵ تن انواع موادمخدر از ابتدای سال
همچنین رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر گفت: با تکیه بر توانمندی داخلی و به کارگیری تجهیزات بومی، پرچمدار کشف و مبارزه با موادمخدر در دنیا هستیم.
سردار علی مویدی در جمع خبرنگاران از کشف ۴۷۵ تن انواع موادمخدر طی ۱۰ ماه گذشته امسال خبر داد و گفت: در این مدت بیش از ۲۳۰۰ باند متلاشی شده است. وی افزود: ۵۱ نفر از قاچاقچیان مسلح طی این مدت به هلاکت رسیدند و ۲ نفر از نیروهای پلیس مبارزه با موادمخدر نیز در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان به شهادت رسیدند.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر در ادامه با اشاره به همایش سراسری معاونان و روسای پلیس مبارزه با موادمخدر عنوان کرد: براساس سیاست و هدف گذاری‌ها این همایش در راستای ابلاغ برنامه‌ها و اولویت‌های سال آینده و استفاده از رهنمودهای مسئولان نظام برگزار شده است.
وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های پلیس مبارزه با موادمخدر برای سال آینده بحث پولشویی و مبارزه با این معضل است. سردار مویدی خاطر نشان کرد: از اقدامات موثر در فرآیند مبارزه با پولشویی بحث مبارزه با موادمخدر است که پولشویی در این حوزه حاصل قاچاق موادمخدر می‌باشد.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر اضافه کرد: در سال گذشته تلاش شده زیرساخت‌های لازم توسط دستگاه‌های مسئول به منظور رصد پول‌های کثیف شکل بگیرد که خوشبختانه با تلاش ستادکل مبارزه با موادمخدر، وزیر کشور و هماهنگی نیروی انتظامی، دستگاه‌های امنیتی و ذی‌ربط اقدامات موثری صورت گرفته است. تمرکز بر مبارزه با پولشویی از اولویت‌های اصلی ما است. وی یادآور شد: برای مبارزه با موادمخدر طبیعی، سنتی و صنعتی نیازمند ابزار و تکنولوژی‌های روز دنیا هستیم.
سردار مویدی با بیان اینکه براساس اذعان سازمان ملل، جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مبارزه با موادمخدر است بیان کرد: حمایت سازمان‌های بین‌المللی در حد شعار است، اما در عمل و تخصیص امکانات و تجهیزات، آن طور که شایسته است، ابزار و تجهیزات در اختیار ما قرار نمی‌گیرد.
وی تأکید کرد: کمک‌های بین‌المللی به قدری ناچیز است که قابل بیان و مطرح کردن نیست و بیشترین موانع از سوی کشورهای غربی نیز در راستای مبارزه با موادمخدر ایجاد می‌شود.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه برای مبارزه با این معضل و انجام اقدامات، منتظر حمایت‌های بین‌المللی نمی‌مانیم، افزود: با تکیه بر توانمندی و به کارگیری تجهیزات داخلی و بومی توانسته‌ایم در دنیا پرچمدار کشف و مبارزه با موادمخدر باشیم.
سردار مویدی در پایان با بیان اینکه از ابتدای انقلاب تا به امروز برای مبارزه با موادمخدر ۴هزار شهید تقدیم شده است، گفت: ۱۲ هزار جانباز نیز حاصل مبارزات جدی و قاطع ما در حوزه موادمخدر است.

https://siasatrooz.ir/vdchzvnw.23nmxdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی