چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۸
کد مطلب : 86799

پاي منتقدان توافق ژنو به رسانه ملي باز مي‌شود

پاي منتقدان توافق ژنو به رسانه ملي باز مي‌شود

منتقدان توافق هسته‌اي ژنو آيا مي‌توانند از تريبون صدا و سيما همچون موافقان توافق هسته‌اي ژنو مقابل دوربين قرار بگيرند و حرف‌ها و انتقادات خود را بر زيان بياورند؟
تعدادي از نمايندگان مجلس در اسفند ماه گذشته در نامه‌اي به عزت الله ضرغامي رئيس رسانه ملي خواهان حضور در صدا و سيما به عنوان منتقد توافقنامه ژنو شدند. منتقدان اعتقاد دارند كه بايد به آنها نيز فرصت داده شود تا در رسانه ملي بتوانند پاسخ‌ها و انتقاداتشان را نسبت به اين توافقنامه مطرح كنند.
آنها مي‌گويند كه صدا و سيما نبايد در اين زمينه يكطرفه رفتار كند و تنها فرصت را به موافقان و يا مسئولاني كه در زمينه گفت‌گوهاي هسته‌اي نقش دارند، بدهد. رئيس جمهور نيز در سخناني گفته بود كه حقوقدانان و منتقدان توافق هسته‌اي ژنو را تجزيه و تحليل و نقد كنند البته اين اتفاق در فضاي رسانه‌هاي مكتوب و مجازي افتاده است اما هنوز صدا و سيما خود را وارد اين مسئله نكرده است. دفعه پيش كه تعدادي از نمايندگان مجلس به رئيس رسانه ملي درخواست داده بودند، او در پاسخ به منتقدين نوشته بود؛با تشکر از نامه مهم و مستدل شما، قاعدتا در کنار پخش آن اظهار نظر(اظهارنظر رئیس جمهور)، حقی برای پاسخگویی و طرح نظرات متفاوت با قرائت رسمی دولت باید وجود داشته باشد. مضاف بر این که رئیس جمهور محترم نیز اخیرا در مورد ضرورت نقد حقوقی توافقنامه ژنو توسط کارشناسان و صاحب نظران تاکید کردند. با این حال لازم است به استحضار برسانم در این مقطع زمانی، سیاست رسانه ملی در موضوع مذاکرات هسته ای کاملا تبیینی و حمایتی است و تضغیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور با به چالش کشیدن سیاست ها و اقدامات در حال انجام به صلاح کشور نمی باشد. با عذرخواهی فراوان امیدواریم با گذشت زمان و مهیا شدن شرایط، زمینه انجام بحث‌های کارشناسی و تضارب آراء در خصوص جوانب حقوقی این توافقنامه با حضور اندیشمندان و صاحب نظران این عرصه فراهم شود.
ضرغامي در پاسخ خود به مهيا شدن شرايط را مطرخ كرده است شايد به همين خاطر است كه مشاور پارلمانی سازمان صدا و سیما از برگزاری نشست مشترک نمایندگان منتقد توافقنامه ژنو با رئیس این سازمان در آینده نزدیک خبر داد.
يا شايد هم مي‌خواهد با آنها مستقيم گفت‌وگو كند و قانع كند كه اكنون زمان مناسبي براي طرح موضوع هسته‌اي در زسانه ملي نيست؟!
محمد رضا میرتاج الدینی كه خود پيش از اين در مجلس شوراي اسلامي بوده است و پس از آن در دولت احمدي نژاد حضور داشته است روز گذشته در جمع خبرنگاران مجلس گفت: اخیراً ۱۱۱ نماینده مجلس شورای اسلامی در پی نامه قبلی جمعی از نمایندگان، نامه‌ای به رئیس صدا و سیما درباره ضرورت نقد توافقنامه ژنو نوشته و درخواست کرده بودند که امکان نقد این توافقنامه در رسانه ملی ایجاد شود. وی یادآور شد: آقای ضرغامی نیز در پاسخ به نمایندگان گفته بود که شرایط آماده نیست و ما نیز رویکرد حمایتی در این باره داریم اما پس از دریافت نامه دوم،بر آن شدیم تا جلسه‌ای با نمایندگانی که نامه قبلی و جدید را امضا کرده بودند داشته باشیم.
میرتاج الدینی تاکید کرد: بر همین اساس در جلسه مشترکی که احتمالا سه شنبه هفته آینده تشکیل می‌شود با حضور نمایندگان و رئیس سازمان صدا و سیما در این باره موارد لازم را بررسی و جمع بندی خواهیم کرد. ۱۱۱ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تاريخ ۲۴ فروردين ۹۳ طی نامه‌ای از عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران خواستند وقتی را برای منتقدین ژنو در رسانه‌های ملی فراهم آورد تا آنها نقطه‌نظرات خود پیرامون این توافق را بیان کنند.
در متن این نامه که تاکنون به امضای ۱۱۱ نفر از نمایندگان مجلس رسیده، آمده است: در نامه قبلی تعدادی از نمایندگان درخواست برگزاری جلسات نقد توافق ژنو در رسانه ملی را تقدیم آن جناب نمودند ولی حضرت عالی در پاسخ به درخواست ایشان نوشتيد حمایت از توافقنامه ژنو در دستور کار رسانه ملی است و فعلا رویکرد انتقادی به مصلحت نمی‌باشد بماند که بسیاری از نمایندگان ملت نیز مصالح کشور را در این حوزه حتما در نظر گرفته‌اند که این درخواست را داشته‌اند ولی جا دارد که جناب عالی مجددا درخواست را بررسی و دنبال نمایید. دفاع از حقوق یک ملت که آیندگان درباره آن قضاوت خواهند کرد صحبت از دستاوردهای یک ملت است و کیان و حیثیت یک کشور است و جا دارد ذکر شود رویکرد انتقادی نیز عین حمایت است ولی حمایتی مشروط به تحقق منافع ملی کشور عزیزمان.
در رسانه ملی مسئولین مذاکرات صدها ساعت حاضر شدند و به صورت یکطرفه و مونولوگ کار خود را در بسته زیبا ارائه نمودند و کمتر منتقدی اجازه حضور در رسانه ملی را داشت تا داخل این بسته به ظاهر زیبا را برای مردم پرافتخار ایران مشخص کند.
هرچند گستاخی‌های طرف‌های مذاکره‌کننده در عدم پذیرش سفیر ایران در سازمان ملل، دیدار با براندازان، تحریم‌های جدید علیه ملت ایران، صدور قطعنامه‌های توهین‌آمیز، زیر سوال بردن انتخابات مردم در خرداد ۹۲، فشار برای آزادی ازدواج همجنس‌بازان، توهین کلامی مستمر، فشار حقوقی بشری بر ملت پرافتخار در خدمت به بشریت از طرف بی‌آبروترین کشورها در حوزه حقوق بشر، همه و همه زیبایی ظاهری این بسته را از بین برده‌اند. به نظر جا دارد جناب عالی در این رویه تجدیدنظر کنید که اگر زمان بگذرد و منافع ملت ایران از میان رود آن وقت دیر خواهد بود.

https://siasatrooz.ir/vdci3yav.t1aq32bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

آخه.... مگه تابحال شبكه ضرغامي و شركا دست مخالفان باطل شده و زورگوي مستعمر نبوده؟
شما كي آدم ميشويد و از ظلم به ملت دست برميداريد
مردم اذيت ميكشند و بخاطر سواستفاده دشمنان صدا درنمي آورند
چرا دروغ ميگوئيد؟