دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۸
کد مطلب : 95924
آتش اختلافات درون‌حزبی دامن نخست‌وزیر انگلیس را می‌گیرد

کامرون در آستانه اخراج

کامرون در آستانه اخراج

بحران سیاسی در ساختار حاکم بر انگلیس هر روز آشکارتر می‌شود چنانکه اختلافات درون حزبی بریتانیا در بین محافظه‌کاران به حدی تشدید شده که برخی از نمایندگان این حزب به صورت علنی خواستار کناره‌گیری نخست‌وزیر بریتانیا از سمت خود شده‌اند.
تلاش‌های دیوید کامرون برای جلوگیری از اختلافات داخلی در درون حزب محافظه‌کار پس از درخواست دو نفر از اعضای پارلمان برای انتخاب رهبری جدید به جز کامرون پیش از کریسمس به باد رفت.
این حملات از سوی اندرو بریجن و نادین دوریس که هردو از حامیان طرح خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و مخالفان قدیمی‌دیوید کامرون هستند شکل گرفت.با اینحال اظهارات اخیر این نمایندگان با آغاز کمپین خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا همزمان شده و برخی از وزرای مسئول شدیدترین حملات شخصی را نثار دیوید کامرون کرده‌اند.بریجن در گفتگو با بی‌بی‌سی اعلام کرد که کامرون برای متقاعد ساختن رای دهندگان به منظور ادامه حضور در اتحادیه اروپا ادعاهایی شنیع را مطرح ساخته و در نتیجه آن اکثریت پارلمان را از دست داده است.وی در ادامه گفت که دستکم ۵۰ نماینده پارلمان از حزب محافظه‌کار احساس مشابهی درمورد کامرون دارند و اینکه رای‌گیری درمورد آینده نخست‌وزیر پس از رفراندوم احتمالا انجام خواهد شد.
دوریس نیز اعلام کرد که نامه خود را در مورد عدم اعتماد به نخست‌وزیر به کمیته ۱۹۲۲ حزب محافظه‌کار تحویل داده است.وی دراین باره گفت: کامرون به میزان بسیاری دروغ گفته است و تصور می‌کنم که این موضوع است که باعث عصبانیت محافظه‌کاران پارلمان شده است. این ادعا که ترکیه تا ۳۰ سال به اتحادیه اروپا نخواهد پیوست یک دروغ است.پیش از این نیز "پریتی پاتل
" وزیر اشتغال کابینه انگلیس ضمن انتقاد از حمایت دیوید کامرون نخست وزیر و جورج آزبورن وزیر خزانه داری از ادامه عضویت این کشور در اتحادیه اروپا، تاکید کرد: سبک زندگی تجملاتی طرفداران باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا به آن معناست که آنها توجهی به تاثیرات افزایش مهاجرت بر زندگی روزمره میلیون‌ها شهروند بریتانیایی ندارند.
وی در ادامه گفته بود: این شرم آور است که رهبران کمپین ادامه عضویت در اتحادیه اروپا نمی‌توانند چالش‌هایی را که خانوارهای شاغل با آن روبرو هستند، درک کنند و این چالش‌ها را در نظر بگیرند.پاتل در سخنانی که موجب افزایش شکاف بین حزب محافظه کار شده، اظهار داشت: بسیاری از طرفداران باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا تنها به دنبال منافع مهاجرت هستند. ولی محافظه کاران هرگز قادر نخواهند بود تا به قول‌های انتخاباتی خود برای کاهش مهاجرت عمل کنند چرا که این غیر ممکن است تا زمانی که انگلیس در اتحادیه اروپا است، مرزهای خود را کنترل نماید.
بسیاری از ناظران سیاسی بر این عقیده‌اند که تحرکات کامرون در باب خروج از اتحادیه اروپا، اقدام به لشگر کشی نظامی‌به لیبی و برجسته سازی مسئله تروریسم برای ایجاد فضای امنیتی جهت حفظ قدرت و پنهان سازی ناتوانی‌هایش در حل چالشهای اقتصادی و البته حفظ موقعیت برتر حزب محافظه کار در برابر رقبای دیگر است. در همین چارچوب گزارشی از یک رسانه انگلیسی نشان می‌دهد این کشور قصد دارد در راستای برنامه‌های ناتو، تعداد زیادی تجهیزات سنگین نظامی‌و نیرو به شرق اروپا اعزام کند.
در راستای تداوم فشارهای غرب بر روسیه، انگلستان بزودی تانک و تجهیزات نظامی‌سنگین به شرق اروپا ارسال می‌کند.به نوشته راشاتودی، تصمیم برای اعزام نیرو و تجهیزات نظامی‌به شرق اروپا، احتمالا در نشست آتی ناتو در ماه جولای و در شهر ورشو اتخاذ می‌شود.
ناتو قصد دارد چهار هزار نیروی نظامی‌دیگر در لهستان و کشورهای بالتیک مستقر کند که نیمی‌از هزینه‌های آن را آمریکا و نیم دیگر را انگلستان و آلمان برعهده گرفته‌اند.روزنامه تایمز گزارش داده است، انگلستان قرار است یک گروه زره‌پوش شامل ۱۰۰ نیروی نظامی‌و تانک و ادوات آتشباری و دیگر تجهیزات نظامی‌را در شرق اروپا مستقر کند و نیروهای دفاعی هوایی انگلیس در این منطقه به پرواز در بیایند.روسیه این اقدام ناتو را خصمانه برآورد کرده و گفته است چنین اقداماتی روح پیمان مسکوی سال ۱۹۹۴ را نقض می‌کند. از ناتو درخواست شده بود شمار بالای نیروهای نظامی‌برای حضور دائمی‌به شرق اروپا اعزام نکند.روسیه تاکید می‌کند هیچ تهدید نظامی‌برای ناتو نیست اما هر از گاهی جنگنده‌های روس توسط جنگنده‌های کشورهای عضو ناتو مورد تعقیب و گریز قرار می‌گیرند.

https://siasatrooz.ir/vdci53a3.t1awr2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی