سه شنبه ۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸
کد مطلب : 97634
تروریست‌ها و اشغالگران افغانستان نمازگزاران را به خاک و خون کشیدند

هراس از وحدت

هراس از وحدت

افغانستان دیروز بار دیگر شاهد حمله تروریستی بود که در آن ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند.
ناتو با ادعای مبارزه با تروریسم و اهدای دموکراسی و آزادی به افغانستان لشگرکشی کرد. ادعای آنان این بود که محور اقدامات آنان مبارزه با گروه‌های تروریستی همچون القاعده است. در سال ۲۰۱۴ در حالی که پایان حضور نیروهای خارجی بود آمریکا و ناتو بار دیگر ادعای مبارزه با تروریسم و کمک به آموزش و تسلیح ارتش افغانستان را سر دادند. آنها با این بهانه حضوری ۱۰ ساله یعنی تا سال ۲۰۲۴ را مطرح کرده‌اند.
این ادعا در حالی مطرح شده که کارنامه ۱۵ سال حضور بیگانگان در افغانستان نشان می‌دهد نه تنها وعده‌های آنان محقق نشده بلکه از یک سو تروریسم در ابعاد گسترده‌تری در این کشور گسترش یافته که ظهور و رشد داعش نمودی از آن است.
از سوی دیگر حضور اشغالگران افغانستان زمینه‌ساز گسترش تروریسم در سراسر جهان شده چنانکه اکنون نه تنها کشورهایی مانند عراق و سوریه بلکه حتی اروپا نیز درگیر تروریسم شده است.این روند در حالی روی می‌دهد که چرایی این امر را در سخنان مقامات آمریکا می‌توان مشاهده کرد که تاکید دارند هدف آنها نه مبارزه با تروریسم بلکه مدیریت آنها است. آنها همچنین تاکید دارند که تروریسم تا یک دهه دیگر از میان نخواهد رفت. این مواضع حکایت از یک نکته دارد و آن پیوند میان تروریسم و آمریکا است که با کمک شرکایش به حفظ و مدیریت آنها می‌پردازد.
این رویه زمانی آشکارتر می‌شود که اسناد و شواهد نشان می‌دهد آمریکا و متحدانش رسما به تسلیح تروریست‌ها و مقابله با مبارزه‌کنندگان با تروریسم می‌پردازند. شاید بتوان گفت مهمترین کارکرد تروریست‌ها برای این جماعت ایجاد تفرقه و شکاف در میان مسلمانان است چراکه وحدت امت اسلام بزرگترین سد در برابر سلطه‌گران است. وحدتی که نمود آن را در اربعین حسینی جهانیان شاهد آن بودند که خشم و هراس دشمنان جهان اسلام از وحدت شیعه و سنی را به همراه داشت.
وحدت امت اسلام از شیعه و سنی در برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) خشم و هراس دشمنان اسلام را به همراه داشته چنانکه در عراق محافل رسانه‌ای و سیاسی آنها با دروغ پراکنی برای شکست این وحدت تقلا کرده‌اند و در نیجریه سرکوب عزاداران صورت گرفته و درافغانستان نمازگزاران در چارچوب طرح‌های تروریست‌ها و اشغالگران این کشور به خاک و خون کشیده شدند.
این روزها شاهد وحدت مثال زدنی جهان اسلام در برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع)بوده‌ایم چنانکه در عراق ۲۰ میلیون عزادار حسینی از شیعه و سنی حضور یافتند و در بسیاری از کشورها نیز شیعه و سنی در کنار هم به عزاداری سالار شهیدان پرداختند. این مسئله خشم و هراس دشمنان جهان اسلام را به همراه داشته چنانکه در در افغانستان تروریست‌ها که برای منافع اشغالگران در حال تقویت شدن هستند نمازگزاران را به خاک و خون کشیدند.«محمد اسلم شیوا» عضو شورای علمای افغانستان دقایقی پیش از وقوع یک حمله انتحاری در مسجد باقرالعلوم واقع در شهر کابل خبر داد.وی افزود: حمله زمانی رخ داده که در مسجد مراسم عزاداری از سوی شیعیان افغانستان در حال انجام بوده است.در این حادثه ۳۰ نفر شهید و ۷۰ نفر نیز زخمی شدند.رسانه‌های داخلی افغانستان گزارش دادند، یک بمب‌گذار انتحاری به مسجدی متعلق به شیعیان در شهر کابل پایتخت این کشور حمله کرد که در اثر آن دست کم ۳۰ تن کشته و ۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.این دومین حمله‌ای بوده که در پایتخت افغانستان اتفاق افتاده است. اوایل دیروز نیز در اثر انفجاری در نزدیکی منطقه بگرامی در کابل دو نفر مجروح شدند. عبدالله عبدالله، رئیس اجرائی حکومت وحدت ملی ضمن محکوم کردن این رویداد، از عاملان آن به عنوان "تروریست‌ها" نام برده، اما وابستگی گروهی آن‌ها را مشخص نکرده است.گروه طالبان افغانستان با انتشار بیانیه‌ای حمله انتحاری به عزاداران حسینی در کابل را محکوم کرد. شواهد نشان می‌دهد که داعش که تحت برنامه‌های اشغالگران افغانستان در حال فعال شدن در افغانستان است مسئول این کشتارها است.

شکست سناریوی عراق
در عراق نیز شاهد هستیم که تقلای بسیاری برای اهمیت زدایی از وحدت میلیون‌ها مسلمان شیعه و سنی در برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) وایجاد شکاف میان امت اسلام صورت گرفت که با ناکامی همراه بود.
سخنگوی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد بدون شک خبر ساختگی منتشر شده درباره زوار کربلا با اهداف سیاسی منتشر شده و امکان اقدام قانونی علیه روزنامه الشرق‌الاوسط در حال بررسی است.«رنا صیدانی» سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در گفت‌وگو با برنامه خبری «العراق الیوم»، اعلام کرد که روزنامه «الشرق‌الاوسط» با وجود تکذیبیه صادر شده از سوی سازمان بهداشت جهانی دست به انتشار خبر کذب مربوط به اربعین در کربلا زده بود.دفتر روزنامه الشرق‌الاوسط در طول دو سال گذشته در بغداد مسدود بوده و به منطقه کردستان عراق انتقال یافته است،‌ «حنان الفتلاوی» نماینده پارلمان عراق در واکنش به شیطنت رسانه‌ای الشرق‌الاوسط از دولت عراق خواسته همه دفاتر این روزنامه سعودی را در خاک عراق بسته و از انتشار و توزیع آن در عراق جلوگیری شود.ستاد فرماندهی ارتش عراق، از تصمیم خود برای اخراج خبرنگاران رسانه‌های مغرض از جبهه‌ها و محورهای عملیاتی خبر داد.دفتر اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری عراق با انتشار بیانیه‌ای، گزارش موهن و سراسر کذب نشریه آل‌سعود علیه زائران اربعین حسینی‌(ع) را تقبیح کرد.همچنین دفتر حیدر العبادی نخست وزیر عراق از نشریه الشرق‌الاوسط و مالک آن خواست از مردم عراق به خاطر این گزارش ساختگی عذرخواهی کند و بر حقّ عراق در زمینه شکایت از این روزنامه تاکید کرد.

سرکوب در نیجریه
در همین حال در نیجریه نیزهمچنان سرکوب مسلمانان ادامه دارد. مقامات نیجریه چندین ساختمان متعلق به جنبش اسلامی نیجریه را تخریب کردند. این کار در چارچوب تشدید سرکوبها ضد این جنبش و هواداران آن انجام می شود.یکی از مقامات این جنبش تاکید کرد تخریب این ساختمانها بدون هیچ دلیل و اطلاع قبلی انجام شده است. این ساختمانها که شامل مدرسه، بیمارستان و حوزه‌های علمیه بودند، در استان کادونا قرار داشتند. در زاریا و سمیناکا نیز چندین مدرسه تخریب شدند.لازم به ذکر است رسانه‌های داخلی نیجریه گزارش دادند در چارچوب تقویت وحدت مسلمانان جمعی از فعالان مدنی این کشور رسما خواستار آزادی فوری و بدون شرط 'شیخ ابراهیم زکزاکی' رهبر شیعیان نیجریه شده‌اند. در روز ۱۳ دسامبر ۲۰۱۵ بر اثر حمله غیرقانونی ارتش نیجریه به 'حسینیه بقیة الله'، شمار زیادی از شیعیان این کشور کشته یا زخمی شدند و شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه نیز از سوی ارتش بازداشت و زندانی شد.

https://siasatrooz.ir/vdci5qa3.t1ayp2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی