پنجشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۷
کد مطلب : 100631
سفر خارج از نوبت نتانیاهو به مسکو برای کاهش نفوذ ایران در سوریه

تقلای رژیم تروریستی منطقه برای متقاعد کردن پوتین

تقلای رژیم تروریستی منطقه برای متقاعد کردن پوتین

در حالی دیدار پوتین و نتانیاهو دیروز در بندر سوچی (جنوب روسیه) انجام شد که بسیاری از ناظران سیاسی مهمترین هدف سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را تقلا برای متقاعد کردن مسکو نسبت به کاهش نفوذ ایران در سوریه برشمردند.
گویا منافع اسرائیل در منطقه بالاخص سوریه به شدت تحت خطر قرار گرفته است که برای دیدار با پوتین در سفری از پیش تعیین نشده به مسکو سفر می‌کند تا تحت هر شرایطی و به هر طریق ممکنی بتواند، رئیس‌جمهور این کشور را برای کاهش نفوذ ایران متقاعد کند!
این رژیم نامشروع می‌داند که برای بقای رژیم رو به اضمحلالش باید در منطقه بماند؛ این رژیم غاصب کودک‌کش بیشترین حمایت‌ها را از تروریست‌ها به عهده داشت؛ به بیان دیگر تروریسم‌پرورش داد تا بتواند ضمن تامین اهداف خود در منطقه، بهتر با جمهوری اسلامی ایران به مقابله بپردازد.
سال‌هاست که منطقه جولانگاه آتش‌افروزی‌های اسرائیل، آمریکا و متحدان عربی‌اشان شده است، استقلال کشورها را می‌گیرند تا بتوانند بهتر برجهان حکومت کنند؛ کشتن مردم بیگناه سوریه، عراق، یمن و حتی فلسطینیان که بیش از نیم قرن است تحت ظلم آدم کشی اینها قرار گرفته‌اند برایشان فرقی نمی‌کند مهم اهداف شوم و حفظ بقایشان به هر طریق ممکن است.
حالا که جمهوری اسلامی پرچمدار مبارزه با تروریسم برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشورها شده و پیروزی‌های اخیر در سوریه و عراق و تار و مار شدن بسیاری از گروهک‌های تروریستی موجب به هم ریختگی شدید این رژیم‌های نامشروع و مستکبر شده است، به تقلا افتاده‌اند تا نفوذ ایران را کم کنند اما زهی خیال باطل.
نکته مهمتر اینکه سیر ادامه دار حوادث تروریستی در قلب اروپا آنچنان این قاره سبز را دچار شوک و بحران کرده است که ازنگاه برخی صاحبنظران مسائل سیاسی شاید اروپا را بیش از گذشته به فکر همراهی با تهران برای مبارزه با این گروهک‌های تروریستی بیندازد؛ البته هنوز عزمی جدی از آنها دیده نشده اما آنچه حائز اهمیت است اینکه اروپا با این همراهی بر مبارزه جدی جمهوری اسلامی ایران با تروریسم و تروریسم‌پروران صحه و مهر تایید خواهد زد.
برخی کشورهای اروپایی برای همراهی کردن با آمریکا و اسرائیل، به جای مبارزه با تروریسم کمک‌های مادی زیادی را به این گروهک‌ها داشتند تا به خیال خود بتوانند سهمی از منطقه را به یغما ببرند اما، بعد از گذشت سال‌ها نه تنها سهمی از منطقه نصیبشان نشد بلکه این گروهک‌ها ناامنی را برای شهرهایشان هدیه آوردند! در این سال‌ها تنها تهران بود که عزمی راسخ برای مبارزه با تروریسم پیش گرفت و همچنان نیز این عزم ادامه دارد البته روسیه و محور مقاومت نیز به جرگه راهبرد استراتژیست تهران پیوسته و برای مبارزه با گروهک‌های تروریستی با ایران همقدم شده است.
برخی ناظران سیاسی بر این باورند، اگر مقامات اروپا به فکر تداوم سیاست‌های کنونی خود باشند مشخص است که در ادامه وضعیت کنونی باز این وضعیت بدون تغییر جریان خواهد داشت و در ادامه حتی می‌تواند وضعیت اروپا را به مراتب بدتر از امروز کند.
بنیامین نتانیاهو دیروز در گفت‌وگو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری سوریه مدعی شد که نقش فزاینده ایران در سوریه تهدیدی برای این رژیم، خاورمیانه و جهان به شمار می‌رود.
نتانیاهو در جریان گفت وگو با پوتین در سوچی گفت: آقای رئیس‌جمهور با تلاش‌های مشترک درحال شکست داعش هستیم و این یک موضوع بسیار مهم است. اما موضوع بدی که در این میان وجود دارد این است که درجاییکه داعش نابود می‌شود ایران ورود می‌کند.
نتانیاهو مدعی شد: (ایران) سازمانهای تروریستی را تسلیح می‌کند، حامی و آغاز کننده تروریسم است.در پارلمان اسرائیل هم تایید می‌کنند که موضوع حضور نیروهای وفادار به جمهوری اسلامی ایران در خاک سوریه، بسیار مورد توجه و مورد نگرانی مقامات تل‌آویو قرار دارد. این در حالی است که در مسکو بر این عقیده هستند که روسیه تنها حاضر است نقش میانجی را در این رابطه ایفاء کند، نه بیشتر.
یک منبع خبری این روزنامه در محافل دیپلماتیک اسرائیل گفته رهبران اسرائیل بر این عقیده هستند مسکو می‌تواند به شکل‌های مختلف بر تهران اعمال فشار کند؛ در صورتی در مسکو با این دیدگاه موافق نیستند.
"لئونید سلوتسکی"رئیس کمیته امور بین‌المللی دومای دولتی روسیه در گفت‌وگو با «ایزوستیا» تایید کرد که به عقیده وی، مسئله ایران، ممهترین محور مذاکرات نتانیاهو و ولادیمیر پوتین بود. البته این مقام پارلمانی تاکید کرد که مسکو حاضر نخواهد شد بر تهران فشار وارد کند.
وی گفت: «شاید بتوان در این رابطه صحبت کرد که روسیه نقش میانجی بین دو طرف را برای کاهش وخامت اوضاع در منطقه ایفاء کند، ولی مسکو با مسئله اعمال فشار بر تهران موافقت نخواهد کرد.»
"روبرت ایلاتوف" نماینده و عضو کمیته امور بین‌الملل و امنیت کنیسه اسرائیل نیز به این روزنامه گفته است که حضور نیروهای ایرانی و برخی متحدان دیگر تهران در خاک سوریه، نگرانی جدی را برای اسرائیل بوجود آورده است.
وی افزود: «مقامات اسرائیل بدون شک نگران این مسئله هستند. هرچند تلاش می‌کنیم تا جای ممکن خود را درگیر مناقشه در سوریه نکنیم، ولی زمانی که جای تامین امنیت شهروندان اسرائیلی در میان باشد، از منافع خود دفاع خواهیم کرد.»
به نوشته روزنامه «هاآرتص»، دقیقا به همین دلیل اسرائیل مخالف توافقات صورت گرفته برای برقراری آتش بس در جنوب خاک سوریه است، برای اینکه بدین ترتیب حضور ایران در منطقه تقویت خواهد شد.
"آلگ گلازونوف" کارشناس انجمن سیاست نظامی در روسیه نیز در گفت‌وگو با «ایزوستیا» یادآور شده است: «به عقیده من، دردرازمدت منافع روسیه و اسرائیل در رابطه با ایران، مطابقت داشته باشد اما، در حال حاضر مسکو و تهران یک هدف را در سوریه دنبال می‌کنند و آن نابودی کامل گروه تروریستی داعش در خاک سوریه و برقراری صلح و یکپارچگی این کشور است. نکته قابل توجه اینکه مسئله نگرانی اسرائیل از تقویت نفوذ ایران در سوریه، مسئله‌ای است که در مذاکرات مقامات تل‌آویو با دولت آمریکا نیز مطرح شده است، در واشنگتن گوشزد کرده‌اند که کاری در این رابطه از دست آنها برنمی آید، احتمالا دقیقا مسکو نیز همین واکنش را به درخواست نتانیاهو داشته باشد.

https://siasatrooz.ir/vdcipuazzt1auq2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی