?>?> ملت ایران این نسخه‌پیچی‌ها را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت | سیاست روز
سه شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۲
کد مطلب : 97986
ارزیابی کار‌شناسان از توصیه‌های احمقانه به ترامپ

ملت ایران این نسخه‌پیچی‌ها را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت

ملت ایران این نسخه‌پیچی‌ها را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت

ناظران سیاسی بر این باورند که توصیه و نسخه پیچی برخی تحلیلگران آمریکایی و وطن فروشان به ترامپ برای توجه به برخی وطن‌فروشان وبرخی شیفتگان غرب‌گرا و آمریکایی به منظور تضعیف جمهوری اسلامی حکایت ازسطح پایین درایت وآگاهی آنان نسبت به وفاداری ملت در قبال انقلاب و جمهوری اسلامی است که در صورت قرار گرفتن مقابل این اهداف با پاسخ ملت روبرو خواهند شد.
تحلیلگر آمریکایی در سفارشاتی به رئیس جمهوری جدید این کشور بازنگری در برجام، برقراری رابطه با عناصر ضد نظام داخلی و تحکیم جبهه ضد ایرانی ریاض- تل‌آویو را برای هدف‌ قرار دادن جمهوری اسلامی ضروری دانست.
درحالی که تنها چند روزی از فاش شدن نامه نگاری سی ضد انقلاب با رییس جمهور جدید آمریکا نمی‌گذرد، نشریه «نشنال ریویو» درمطلبی به قلم «ری تیکه» تحلیلگر و روزنامه نگار سر‌شناس آمریکایی نوشت: دوران ریاست «باراک اوباما» رو به خاتمه است که فاجعه بار‌ترین میراث خارجی او همانا «رویکردش در قبال ایران» بود. این امر موجب شد تا ایران امروز از یک زیر ساخت اتمی که به تدریج در حال رشد است، بهره‌مند شود. ایران برای اولین بار در تاریخ معاصر، از خلیج فارس تا دریای مدیترانه را فرماندهی می‌کند.
اینک سران ایران از جایگاه خود آمریکا را تنبیه می‌کنند و در عین حال نیروهای سپاه پاسداران این کشور نظامیان آمریکایی را در آب‌های بین‌المللی به سخره می‌گیرند. بنابراین «دونالد ترامپ» رییس جمهور جدید آمریکا باید همه نگرانی‌های موجود را برطرف سازد.
نویسنده با مقصر نشان دادن باراک اوباما می‌نویسد: اوباما معمار راهبرد خاص خود در قبال ایران بود. با کمک اوباما کلا وضعیت خراب شد و نتیجه دستاوردهای او یعنی «توافق اتمی» بد‌ترین معامله تاریخ آمریکا در امور کنترل سلاح‌های اتمی بود که موجب جسارت ایران در سرتاسر خاورمیانه گشت.
نویسنده در این گزارش که در نشنال ریویو منتشر شده با زیر ذره‌بین گرفتن توافق اتمی تهران با قدرت‌های جهانی عنوان کرد: آغاز تمرکز بر سیاست ایران بازبینی دوباره بخش‌های کلیدی توافق اتمی است. این توافق به سرعت مهلت شرط و شروط‌هایش پایان یافته به طوری‌که ایران به زودی از سانتریفیوژهایی با سرعت بالا بهره می‌جوید. همچنین امتیاز تحقیق و توسعه به ایران این امکان را می‌دهد تا زیر ساخت‌های اتمی خود را نوسازی کند. امتیازهای اقتصادی داده شده به این کشور نیز به ساختار تحریم‌ها لطمه زده است. بنابراین ضرورت دارد تمامی این موارد مهم در توافق بازنگری شوند. ایران نه تنها در مسیر غنی سازی اورانیوم در داخل کشور است، بلکه با خاتمه محدودیت‌های اعمال شده در برجام آن‌را صنعتی نیز می‌نماید. آمریکا باید شرایطی را وضع کرده و تاکید نماید که ایران تنها حق دارد برنامه اتمی نمادین داشته باشد. آنچه را که ایران غنی‌سازی می‌نماید باید به طور دائم برای پردازش میله‌های سوختی که تبدیل آن به اهداف نظامی مشکل باشد، به خارج از کشور انتقال یابد. یک ایران نفت خیز نیازی به بسط شبکه اتمی با فعالیت هزاران سانتریفیوژ پیشرفته و انباشتن اورانیوم غنی شده ندارد.
نویسنده در بخشی دیگر عنوان می‌کند: اگر آمریکا می‌خواهد «رویکرد موفقیت‌آمیز در قبال ایران» داشته باشد باید سیاست‌های نادرست و غلطی که می‌گویند نباید با ایران مواجه شد زیرا این امر منجر به تقویت تندروهای این کشور می‌شود، کنار گذاشته شوند.
بر این اساس، وظیفه ترامپ نه تنها شبیه «دونالد ریگان» در زمان ریاستش بر آمریکا و مواجهه با اتحاد جماهیر شوروی سابق و مذاکره مجدد برای توافق بهتر در زمینه کنترل سلاح‌های اتمی و تدبیر در اتخاذ رویکرد جامع باشد که بنیاد رژیم ایران را لطمه بزند. آمریکا‌‌ همان کاری را که در لهستان انجام داد باید در ایران نیز اتخاذ کرده و با مخالفان داخل این کشور روابط برقرار کند. آمریکا در داخل ایران یاران آماده‌ای دارد که باید تلاش کند آن‌ها قدرت گیرند.
نویسنده تاکید می‌نماید: به عقب راندن ایران در خاورمیانه «دستور روز واشنگتن» است و برهم زدن مرزهای امپراتوری جمهوری اسلامی باید اولویت مهم دولت ترامپ باشد. بنابر این، درک ضروری در این مسیر از بین بردن برداشت نادرستی است که بر اساس آن ایران و آمریکا دشمن مشترکی به نام داعش دارند. از بین بردن داعش نیازمند نابودی ستیزه‌جویان سنی است که آن‌ها به نوبه خود امیال منطقه‌ای ایران را فرو می‌نشانند.
نویسنده این گزارش در بخش دیگری به گزینه دیگر دولت ترامپ پرداخته و می‌نویسد: بهترین عرصه برای موفقیت دراین مسیر پرداختن به اطراف ایران در خلیج فارس است.
براساس این گزارش، شیخ نشین‌های خلیج فارس که تحت رهبری عربستان سعودی هستند، اینک در گیر و دار رقابت گسترده منطقه‌ای با ایران قراردارند. واشنگتن در این مسیر باید نه تنها تلاش‌های آن‌ها را تحکیم نموده، بلکه با فشار بر آن‌ها سعی کند کشورهای عرب را مجاب نماید روابط تجاری و دیپلماتیک را با ایران کاهش دهند.

فضا سازی برای باز شدن راه برخی وطن فروشان بیهوده است
حسن هانی‌زاده کار‌شناس مسائل سیاست خارجی در گفت‌و‌گو با سیاست روز به توصیه برخی تحلیلگران آمریکایی به ترامپ مبنی بر حمایت از دوستان خود در ایران گفت: تجربه گذشته ثابت کرده مزدوران آمریکا و غرب در ایران به دلیل سطح پایین آگاهی ملت ایران جایی در کشور ندارند و همواره در طول ۳۵سال گذشته به شدت دچار انزوا شدند. وی افزود: برخی طیف‌های لیبرال تلاش کردند تا در برابر ارزش‌های انقلاب و امام قد علم کنند و پای آمریکا را به ایران باز کنند.
هانی‌زاده تصریح کرد: در زمان جنگ تحمیلی نیز همین طیف سعی کرد جریان جنگ را یک حرکت بیهوده بداند و رزمندگان را نسبت به آینده کشور بدبین کند.
این کار‌شناس مسائل سیاست خارجی اظهار داشت: الان هم در طول سال‌های اخیر با این تصور که دولت فعلی یک سلسله نگرش‌های متمایل نسبت به غرب دارد با پرورش برخی چهره‌های مرده بار دیگر آن‌ها را به جامعه تحمیل کند.
وی گفت: آمریکایی‌ها با این تصور که می‌توانند جامعه ایرانی را دچار انحراف کنند یکسری تبلیغات گسترده‌ای را انجام داده اما با وجود رهبر انقلاب اسلامی به عنوان سکان دار این نظام مانع از هرگونه نیرنگ و فضاسازی‌های ضد ایرانی وباز شدن راه برای نوچه‌های آمریکا و وطن فروشان خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تحلیل این کار‌شناس آمریکایی بر آیند نگرش سطح و دیدگاه دیگر تحلیلگران همسو با وی نسبت به ملتی که به آرمان انقلاب متعهد است.

مخالفان بدانند که مقابل اهداف انقلابی ملت قرار نگیرند
مهدی مطهرنیا دیگر کار‌شناس مسائل سیاست خارجی نیز در واکنش به اظهارات این تحلیلگر آمریکایی گفت: با تغییر و تحول در کاخ سفید آمریکا رییس جمهوری را تجربه خواهد کرد که نسبت به وی افزود: رییس جمهور گذشته در منتهی الیه سمت راست قرار دارد و به عبارتی دیگر اوباما معتقد به قدرت هوشمند آمریکایی در چارچوب تکیه بر قدرت نرم بود و در مقابل ترامپ معتقد به قدرت سخت و استفاده از قدرت نرم برای تثبیت قدرت سخت و اعمال آن حتی برای متحدانش است. مطهرنیا تصریح کرد: همه می‌دانند که ترامپ یک‌نژاد پرست و پسا نومحافظه گرا است، او تلاش دارد تا با اجماع منطقه‌ای علیه ایران با فرماندهی تل‌آویو وهمکاری اعراب در ذیل آن زمینه‌های تضعیف منطقه‌ای ایران فراهم شود.
وی گفت: در بعد بین‌المللی نیز در بحث سوریه با روسیه وارد مذاکره شده تا زمینه‌های فشار بین‌المللی در چارچوب محدود ساختن همکاری بین‌المللی با جمهوری اسلامی را فراهم کند.
این تحلیلگر سیاسی در ادامه اظهارداشت: ازطرف دیگر باید بپذیریم اپوزوسیون خارج از کشور نیز معتقد است رژیم حاکم در ایران در چارچوب اجبار بین‌المللی حاضر به دادن امتیاز به مخالفان و منتقدین خویش است. وی افزود: بالطبع با توجه به معیارهای اصولی موجود در ارزش‌های سیاسی ایران از فرصت ترامپ نظام جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار دهند. مطهرنیا بیان داشت نامه اخیرعده‌ای وطن فروش برای تحت تاثیر فشار قرار دادن نهادهای حاکم از اینجا نشات می‌گیرد. وی در خصوص موضع‌گیری ملت ایران نیز اینطور گفت: موضع‌گیری ملت مشخص است ملتی که با قواعد سیاسی و استقلال خود اعتماد دارد، چه مخالفان چه اپوزوسیون باید بدانند این کشور از آن ملت ابران است اگر مقابل این اهداف قرار گیرند منتظر پاسخ ملت باید باشند.

https://siasatrooz.ir/vdciq3a3.t1ayv2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

حمید مومنی
خوب است به این موضوع توجه شود که بدخواهان این کشور در قالب چنین مجموعه هایی نظرات خود را به اجرا می گذارند. لازم است تذکران لازم به آن بخش از جامعه جهانی که نمی خواهند به این دام بیفتند داده شود . متشکرم