?>?> امام انقلابی | سیاست روز
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۴
کد مطلب : 99542

امام انقلابی

رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم سالروز رحلت حضرت امام(ره) سخنان مهمی درباره...

رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم سالروز رحلت حضرت امام(ره) سخنان مهمی درباره مسائل گوناگون بیان کردند، از ویژگی‌های حضرت امام(ره) گفتند، تا انتخابات ریاست جمهوری، از چالش و سازش و هزینه‌هایی که هر کدام از این سیاست‌ها دارد. اما حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره موضوعی به نکته‌ای اشاره کردند که پس از گذشت ۲۸ سال از رحلت حضرت امام(ره) برای انقلاب اسلامی و آینده آن بسیار اهمیت دارد.
ایشان در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی با نقد کسانی که امام را به چشم یک «میراث فرهنگی» می‌نگرند، فرمودند؛ «امام ملت ایران، میراث فرهنگی نیست، بلکه رهبر و امام زنده و حاضر است و با سخن و فکر و آرمان خود، همچنان این ملت را هدایت می‌کند.»
این سخن که یک نکته بسیار مهم در آن دیده می‌شود، ابعاد گوناگونی را در خود دارد، که نیازمند ژرف‌نگری، بازخوانی و بررسی عمیق آرمان‌هایی است که رهبر کبیر انقلاب به خاطر آن دست به قیام زد و مردم ایران هم در تبعیت از او بپاخاستند و انقلاب اسلامی در ایران به پیروزی رسید.
در این میان و پس از رحلت حضرت امام(ره) برخی تلاش کردند و هنوز هم سعی می‌کنند تا از امام(ره) همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، یک میراث فرهنگی بسازند، چهره‌ای که پس از گذشت ۲۸ سال از رحلتش، تنها یک میراث است که در یادها می‌ماند و اکنون هم بارگاه ایشان سمبل این میراث فرهنگی گشته تا هر ساله پذیرای مردمی‌ باشد که دل به ندای او دادند و به پای انقلاب ایستادند.
اما، همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، امام یک میراث فرهنگی نیست، او چهره‌ای است که با انقلاب اسلامی در ایران بسیاری از معادلات جبهه استکبار را به هم زد، محاسبات آنها را به اشتباه انداخت و باعث شد تا چالشی سخت و نفس‌گیر گریبان نظام سلطه را بگیرد.
اما متأسفانه برخی شخصیت‌ها، مسئولین و صاحبنظران در داخل کشور، عمدی یا سهوی با آگاهی یا دانایی، در پی سیاست‌هایی هستند که با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در تناقض است، این تناقض در دراز مدت باعث کمرنگ شدن اهداف انقلاب اسلامی گشته و نسل کنونی و آینده را از آرمان‌ها و اهداف والای انقلاب اسلامی دور می‌سازد و سبب می‌گردد تا آنها آگاهی لازم و کامل از امام(ره) و آرمان‌های او که آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران است، نداشته باشند.
خوشبختانه مردم و اکثریت آنها چنین دیدگاهی نسبت به حضرت امام(ره) ندارند، بلکه او را به عنوان یک رهبر تمام عیار و بی‌نظیر می‌شناسند، چراکه در زمان حیات ایشان هرگاه شخصیتی و مسئولی، راه به بیراهه می‌رفت و مردم را که از دیدگاه حضرت امام(ره) ولی‌نعمتان انقلاب هستند، نادیده می‌گرفت، نهیب و هشدار ایشان یا آنها را سر راه می‌آورد یا، با خشم بنیانگذار جمهوری اسلامی روبه‌رو می‌گشت. عمق توجه و دقت نظر حضرت امام(ره) نسبت به مردم آنجا نمایانتر می‌شود که ایشان فرمودند، «یک موی کوخ‌نشینان بر همه کاخ نشینان ترجیح دارد.» چنین رهبری که دغدغه‌اش اجرای عدالت و احقاق حق برای مردم است، همت او اجرای عدالت اجتماعی است و سعی دارد تا نگرانی‌های آن کوخ‌نشین کاسته شود، میراث فرهنگی نیست، بلکه حقیقتی ماندگار در دل همه مظلومان و مستضعفان است، هم در داخل ایران و هم در دیگر کشورهای جهان.
کافی است نگاهی هر چند کوتاه به امام(ره) و گفتار و کردار او بیندازیم می‌بینیم که رهبر کبیر انقلاب اسلامی انقلابی‌گری و انقلابی ماندن را تنها راه و مسیر مردم ایران می‌دانستند و در وصیتنامه ایشان هم بر این موضوع تأکید شده است، آنجا که می‌گوید، «من در میان شما باشم یا نباشم، به همه شما وصیت و سفارش می‌کنم، نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد. نگذارید پیشکسوتان شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند.»
چنین هشدار جدی و نهیبی این پیام را دارد که ایشان خطر لیبرالیسم را در کشور، مهمترین خطر برای انقلاب و آینده آن می‌دانستند که در همین مسیر، جانشین برحق ایشان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز، رواج لیبرالیسم در همه زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی را خطری برای انقلاب و آینده آن می‌دانند.
انقلاب در آستانه ۴۰ سالگی خود است، ۴۰ سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و نسل تازه به میدان آمده است، انقلاب آب دیده شد و پخته‌تر گشته است، اکنون نسل تازه‌ای رشد کرده و جوان شده است، این نسل هم انقلابی است و شاهد این انقلابی بودن همراهی اکثریت مردم با نظام اسلامی است، اما در میان برخی مسئولین هستند افراد و اشخاصی که، آرمان‌های انقلاب، مردم، امام(ره) و رهبری را نادیده می‌گیرند و ساز سازش را کوک می‌کنند و راه آینده کشور را نه مقاومت بلکه سازش و مذاکره می‌پندارند و این تفکر را در جامعه گسترش می‌دهند.
برای مقابله با چنین تفکر سازشکارانه، انقلابی باید وارد میدان شد و با بهره گرفتن از دیدگاه‌ها و آرمان‌های انقلاب، امام و رهبری به مبارزه با آن پرداخت. مبارزه‌ای که به دور از افراط است و عقلانیت و منطق بر آن حاکم است. کافی است اندکی به سیاست‌ها و رفتار آن‌هایی که مشی لیبرالی دارند بنگریم، متوجه خواهیم شد که افراط و تندروی در وجود آنها موج می‌زند. این برهه از انقلاب اسلامی نیز می‌گذرد و به یقین باز هم تفکر انقلاب اسلامی پیروز این میدان خواهد بود.

سیاوش کاویانی

https://siasatrooz.ir/vdcirwa3.t1a352bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی