?>?> ماجرای ۳۰ سال پذیرایی از یک تروریست | سیاست روز
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۲
کد مطلب : 108229
هلند بهشت آدم‌کش‌ها

ماجرای ۳۰ سال پذیرایی از یک تروریست

هلند علاوه بر اینکه بیش از ۳۰ سال میزبان تروریستی شناسنامه‌دار به نام «محمدرضا کلاهی» بود، برای سرکردگان گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب الاحوازی نیز محلی امن محسوب می‌شود.
روز دوشنبه ۱۳ اسفند، «استف بلاک» وزیر خارجه هلند اعلام کرد، درپی اخراج ۲ کارمند سفارت این کشور از سوی ایران سفیرش را از تهران فراخوانده است.
ساعتی پس از این اعلام وزیر خارجه هلند، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، در توضیح اخراج ۲ کارمند سفارت هلند از تهران، تصریح کرد: پس از بررسی‌های همه‌جانبه در شورایعالی امنیت ملی، دو دیپلمات هلندی به عنوان «عنصر نامطلوب» و در «چارچوب عمل متقابل» از ایران اخراج شدند و در تاریخ‌های ۱۲ و ۱۳ اسفند خاک کشورمان را ترک کردند.

عمل متقابل ایران
اشاره قاسمی به انجام عمل متقابل از سوی ایران، ظاهرا به ماجرای اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند با استناد به اتهامات واهی است.
در روز دوشنبه ۱۷ دی ۹۷، (۷ ژانویه ۲۰۱۹) دولت هلند اعلام کرد، دو دیپلمات ایرانی را به سبب مشارکت در قتل فردی به نام «علی معتمد»، اخراج کرده است! «علی معتمد» در روز سه‌شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۴ (۱۵ دسامبر ۲۰۱۵) در مقابل خانه خود در شهر آلمیره هلند به قتل رسید. سه سال بعد از اتفاق فوق‌الذکر، دولت هلند در یک اتهام‌زنی واهی مدعی شد که دو دیپلمات ایرانی در قتل «علی معتمد» نقش داشته‌اند!

«علی معتمد» که بود؟
اما آشکار شدن هویت واقعی «علی معتمد» که هلندی‌ها بر مبنای همین هویت به دیپلمات‌های کشورمان اتهام قتل او را نسبت داده‌اند، پرده از ماهیت تروریست‌پرورانه دولت هلند برمی‌دارد.
«علی معتمد» که دولت هلند سنگ او را به سینه می‌زند، همان «محمدرضا کلاهی‌صمدی» عامل انفجار تروریستی دفتر حزب جمهوری اسلامی در ۷ تیر ۱۳۶۰ و شهادت ۷۲ تن از مسئولان نظام ما بود.
این تروریست شناسنامه‌دار بین‌المللی در همان تابستان سال ۶۰ از طریق گروهک تروریستی منافقین و چند تن از عناصر تروریستی عضو حزب دموکرات کردستان، از کشور فرار کرد و به قلب اروپا پناه برد.

تخطی هلند از عرف حقوق بین‌الملل
مطابق قوانین متعارف و شناخته شده بین‌المللی، فردی که اقدام به ترور مسئولان یک نظام سیاسی کرده است، به عنوان یک تروریست باید از سوی کشور مقصد، تحویل مراجع ذیربط کشور مبدأ شود و تخطی از این عرف آشکار بین‌المللی مصداق حمایت از تروریست است.

میهمان نوازی ۳۰ ساله آمستردام از یک تروریست شناسنامه‌دار
با این وجود دولت هلند، نه تنها اقدام به استرداد تروریستی به نام «محمدرضا کلاهی» به مراجع دیپلماتیک و قضایی ایران نکرد که حتی با جعل هویت برای «کلاهی»، او را «علی معتمد» نامید و حتی شرایط استخدام وی در شرکتی هلندی به نام «اِنکو» را فراهم آورد.
دولت هلند که باید پاسخگوی ۳۰ سال پذیرایی از یک تروریست شناسنامه‌دار باشد، وقتی «کلاهی» در سال ۹۴ در نتیجه یک تصفیه گروهی متداول در میان گروهک تروریستی منافقین، به درک واصل شد، با اتخاذ سیاست فرا به جلو، دیپلمات‌های ایرانی را متهم به مشارکت در قتل این تروریست کرد!
نکته قابل تامل آنکه، پس از این اتهام‌زنی دولت هلند، مرجع قضایی این کشور رأی به عدم نقش‌آفرینی دیپلمات‌های ایرانی در قتل کلاهی داد؛ اما دولت هلند به سبب منحرف کردن اذهان از میزبانی ۳۰ ساله‌اش‌از یک تروریست شناسنامه‌دار بین‌المللی به نام کلاهی و جعل هویت برای وی، همچنان بر اخراج دیپلمات‌های کشورمان از این کشور با استناد به همان اتهام دروغین پای فشرد.

پذیرایی دولت هلند از سرکرده گروهک تروریستی الاحواز
اما کشور هلند علاوه بر اینکه بیش از ۳۰ سال میزبان تروریستی شناسنامه‌دار به نام «محمدرضا کلاهی» بود، برای سرکردگان گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب الاحوازی نیز محلی امن محسوب می‌شد.

«احمد نیسی» که بود؟
گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب الاحوازی عامل حمله تروریستی ۳۱ شهریور شهر اهواز و شهادت ۲۵ شهروند ایران اسلامی است. «احمد نیسی» یکی از سرکردگان این گروهک، سال‌ها ساکن کشور هلند بود و در پناه دستگاه جاسوسی و اطلاعاتی این کشور روزگار می‌گذراند.
این تروریست شناسنامه‌دار آبان ۹۶ در نتیجه یک تصفیه گروهی در رده‌های بالایی گروهک الاحوازی، کشته شد؛ نکته قابل تامل آنکه، دولت هلند در قضیه قتل این تروریست هم بجای پاسخگویی پیرامون دلایل پناه دادن به سرکرده یک گروهک تروریستی، با همان تاکتیک نخ نمای فرا به جلو، دیپلمات‌های ایرانی را متهم کرد.
به هر ترتیب آنچه که آشکار است، رفتار مزورانه و دغل‌کارانه اروپایی‌هاست؛ آن‌ها در حالی که به راحتی و بدون هیچگونه سندی، سایر کشور‌ها را به حمایت از تروریسم متهم می‌کنند، سرزمین خود را به بهشت امن تروریست‌هایی تبدیل کرده‌اند که کارنامه‌ای مملو از آدم‌کشی و جنایت دارند. میزان

https://siasatrooz.ir/vdcj8oevhuqey8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی