?>?> جناب روحانی؛ چرا درباره عملکردتان روزه سکوت گرفتید؟! | سیاست روز
يکشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵
کد مطلب : 104025
وعده‌‌های محقق نشده دولت و حواشی حرف‌های نسنجیده؛

جناب روحانی؛ چرا درباره عملکردتان روزه سکوت گرفتید؟!

آیت‌الله نوری‌همدانی: انشقاق‌اندازان بین سپاه و ارتش یا جاهل‌‌اند یا دشمن
جناب روحانی؛ چرا درباره عملکردتان روزه سکوت گرفتید؟!

پنج سال از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید گذشته و به جز یک بولتن و سی‌دی تبلیغاتی که هیچ معلوم نیست چه کسی و با چه نیتی چاپ کرده، درباره وعده‌های محقق شده دولت‌های یازدهم و دوازدهم چیزی ارائه نشده است! آن بولتن هم که دفتر سخنگویی دولت به خبرنگاران داده بیشتر به شکل جزوه‌ای از چه باید بشودهاست تا چه شده‌ها! اما انگار رئیس دولت به جای اینکه درباره عملکرد و وعده‌های خود، رمق پاسخگویی به مردم را داشته باشد دلش می‌خواهد که به حرف‌هایی بپردازد که اتفاقا در حیطه اختیارات او نیست!
اولین‌باری نیست که روحانی سعی در ایجاد تنش و انشقاق بین دو نیروی خدوم در کشور دارد و به جای انتقاد سعی دارد با کنایه‌های زهرآگین آب را برای ندیدن وعده‌های بر زمین مانده‌اش گل‌آلوده کند.
یکبار برای فیلترینگ و دست‌های پشت پرده، یکبار برای پریدن به صداوسیما و کاهش بودجه و یکبار هم حاشیه‌سازی برای نیروهای مسلح و بار دیگر تفسیر احادیثی که جنجال به پا می‌کند، انگار روحانی فراموش کرده که رئیس دولت و مجری قانون است که باید در چارچوب قانون و حدود اختیارات رئیس‌جمهوری گام بردارد و سخن بگوید.
کاری به اصل صحبت‌های طرح شده نداریم و درستی و غلطی آن را نمی‌خواهیم معیار قرار دهیم در بدو امر با شکل ورود به اقداماتی که در حیطه اختیارات رئیس‌جمهور نیست مشکل داریم، او یکبار در نقش منتقد صداوسیما ظاهر می‌شود و یکبار در نقش مفسر قرآن و احادیث و بار دیگر در اختیارات فرمانده کل قوا در تحلیل نیروهای مسلح ورود می‌‌کند.
شاید همه این ورودهای ناشیانه و اشتباه ناشی از اشتباه ناخواسته تلقی شود اما مهم این است که چنین اشتباهاتی باعث ایجاد بلوا و دردسر شده و حواشی ایجاد شده عدم تحقق وعده‌های او را پوشش می‌دهد، همین امر است که باعث شده باورمان شود همه حواشی سخنرانی‌ها و ورودهای او به کارهای نامربوط نمی‌تواند تصادفی باشد. اگر بخواهیم با بدبینها هم نظر شویم شاید برسیم به اینکه وی مثل اختلاف بینداز و پادشاهی کن! را شنیده و اجرا می‌کند، اگر بخواهیم خوش‌بینی بیش از حد به خرج دهیم و ذوب در تدبیر و امید باشیم باید بنویسیم که روحانی فضای مانور ندارد و هر کاری می‌خواهد انجام دهد می‌گویند در اختیاراتت نیست و همین تایید حرف‌های او در مورد وجود نیروهای فشار است. اما تفسیر منطقی این رفتارها چیست؟!
ما می‌خواهیم منطقی دیده و تفسیر کنیم، نه اقدامات روحانی را بر مبنای آن ضرب‌المثل می‌دانیم و نه او را دست بسته در اداره کشور، ما اینطور تفسیر می‌کنیم که روحانی بنا به هر دلیلی از تحقق وعده‌هایی که داده عقب مانده و در عین حال دلش نمی‌خواهد رک و صریح درباره قصورهای احتمالی و اشتباهات محاسباتی در وعده‌های خود و امثالهم با مردم صحبت کند و دلش می‌خواهد حداقل مردم را از تحقق وعده‌هایش تا آخرین روزی که بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زده نا امید نکند. از طرفی همچنان پاسخگوی هیجانات مردمی باشد، این می‌شود که گهگاه ناخواسته و گهگاه خواسته وارد وادی حاشیه‌ها می‌شود. اما کاش روحانی راه صداقت با مردم را پیدا می‌کرد تا خدایی نکرده در پایان دوره ریاستش کسی سخن او درباره اینکه آب و صابون برای شست‌و‌شوی صورتتان بیاوریم را به او متذکر نشود. اما درباره صحبت‌های اخیر و روز گذشته روحانی که باعث شده عده‌ای به طرفداری از سپاه عده‌ای در حمایت از ارتش بسیج شوند تنها به دو اظهارنظر صورت گرفته در این موارد بسنده کرده و آنها را بازنشر می‌دهیم، با این پیش زمینه که یادمان نرفته جناب روحانی برای انحلال بخشی از ارتش آن هم بعد از نامه امام در حمایت از ارتش در ابتدای انقلاب چه سخنرانی پر شوری داشت و در محاسبه خود در دشمن دانستن آن گروه ارتشی و قطع حقوق بازنشستگان ارتش اشتباه بزرگی را انجام داده بود که خداراشکر صحبت‌های او با واکنش منطقی همراه شد.

اگر سپاه نبود انقلاب نبود
در همین زمنیه فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: سپاه از اول انقلاب در خط مقدم مقابله با ضدانقلاب بوده است، از اول انقلاب هرجا که مسئولین در مسئولیت خود به مشکل خورده‌اند از پتانسیل بسیج کمک گرفته و کارها را حل‌وفصل کرده‌اند.
امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی اظهار داشت: اگر یک روزی از سمتم در ارتش مرخص شوم با افتخار در پایگاه بسیج محلی انجام وظیفه می‌کنم. وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه میان ارتش و سپاه گفت: حضور بنده در بسیج با هدف تودهنی زدن به دشمنان نظام است، چراکه آنها فکر می‌کنند که می‌توانند به این دیوار مستحکمی که ارتش و سپاه در برابر نفوذ آنها ایجاد کرده‌اند، خدشه‌ای وارد کنند.
فرمانده ارتش با بیان اینکه قضاوت‌های ناصحیح درباره سپاه تازگی ندارد، ادامه داد: حضور بنده در این مراسم، حضوری نمادین است برای کسانی که با حرف خود مسیری همانند مسیر دشمنان انتخاب می‌کنند.
موسوی خاطرنشان کرد: از روز اولی که سپاه پاسداران تأسیس شد ما شاهد مواضع خصمانه درباره سپاه بودیم. البته آنچه از زبان دشمنان به گوش می‌رسد، کاملاً بدیهی است و این دشمنی با شکست‌های مکرر آنها در منطقه بیشتر نیز می‌شود‌. وی با ابراز اینکه سپاه پاسداران از اول انقلاب در خط مقدم مقابله با ضدانقلاب بوده است، گفت: از اول انقلاب هرجا که مسئولین در مسئولیت خود به مشکل خورده‌اند از پتانسیل بسیج کمک گرفته و کارها را حل‌وفصل کرده‌اند.دیدگاه‌های غلطی که توسط عده‌ای در داخل درباره سپاه شکل گرفته است، ناشی از این است که سپاه را با نیروهای مسلح رسمی دیگر کشورها مقایسه می‌کنند.
وی گفت: یکی از اقدامات تاریخی امام خمینی(ره) علاوه بر پایان دادن به سلطنت منحوس پهلوی و بیرون کردن بیگانگان و در رأس آنها آمریکا که بر تمامی مقدرات این مملکت حکومت می‌کرد که اقدامی جراحی‌گونه و دفعی بود، اقدام ارزشمند ایشان در تأسیس نظام جمهوری اسلامی و همچنین تشکیل سپاه بود.
فرمانده ارتش خاطرنشان کرد: آن روزها نیز خیلی‌ها علت تأسیس سپاه را می‌پرسیدند و می‌گفتند که "آیا امام به ماهیت ارتش و یا توانمندی‌های آن اعتماد ندارد؟"، بنده در جواب باید بگویم که اولاً حضرت امام بدنه ارتش را به‌خوبی می‌شناختند و اصلاً یکی از عوامل قدرت و صلابت ارتش شخص امام خمینی بودند و بیانیه ایشان در ۲۹ فروردین ۵۸ که هنوز دو ماه از انقلاب می‌گذشت که در آن بیانیه فرمودند ارتش محترم با تمام ساز و برگ و ادوات نظامی خود به میدان بیاید، این نشان‌دهنده اعتماد کامل ایشان به بدنه ارتش بود.
سرلشکر موسوی گفت: کاملاً صحیح است که بزرگ‌پاسدار این نظام مقام معظم رهبری هستند ولی نهادی که پاسداری نظام را به‌عهده داشته و دارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. پس از جنگ تحمیلی، انقلاب اسلامی با تهدیدی ترکیبی مواجه شد و طبیعی بود که سپاه پاسداران انقلاب به‌دلیل وظیفه‌اش باید در برابر تهدیدات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ورود کند و اینکه عده‌ای می‌گویند چرا سپاه وارد این عرصه‌ها می‌شود یا نمی‌دانند یا خود را به غفلت زده‌اند چراکه از پایه و اساس وظیفه سپاه است که به عرصه این تهدیدات ورود کند.
موسوی با بیان اینکه برای تحقق آرمان‌های انقلاب باید با جدیت به‌سمت این آرمان‌ها حرکت کرد، تصریح کرد: انقلاب شکوهمند ما ویژگی‌هایی از جمله ضدیت با رژیم منحوس صهیونیستی و دفاع از مردم مظلوم سراسر دنیا دارد و ما می‌بینیم که امروز آمریکای جنایتکار برای بقای رژیم صهیونیستی و استحکام او در منطقه تمام تلاش خود را به‌کار بسته است.
وی با اشاره به وعده رهبر انقلاب مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی تا ۲۵ سال آینده تصریح کرد: سطح ۲۵ سال برای نابودی رژیم صهیونیستی قطعی است ولی این موضوع به این معنا نیست که ما به‌سمت تحقق آن وعده حرکت نکنیم. بنابراین سپاه پاسداران متولی پاسداری از این ویژگی‌های نظام اسلامی است واگر قرار باشد که هجمه‌های دشمن از یک‌سو و عافیت‌طلبی عده‌ای در داخل از سوی دیگر مخل حرکت سپاه شود و به‌طرق مختلف از جمله ایجاد بحران اقتصادی و فشار آوردن به زندگی مردم نظام اسلامی را تضعیف کنند، ما اجازه این اقدامات شوم را به دشمنان نمی‌دهیم.
فرمانده ارتش در پایان تأکید کرد: همه ما باید بدانیم که اگر سپاه نبود انقلاب نبود و ارتش قهرمان نیز به این پیمان خود استوار است که دست از دست سپاه برندارد تا زمانی که رژیم منحوس صهیونیستی از صحنه روزگار محو شود.

اگر کسی بخواهد تفاوتی میان سپاه و ارتش قائل شود یا جاهل است یا دشمن
اما در همین زمنیه یکی از مراجع تقلید گفت: اگر کسی بخواهد تفاوتی میان سپاه و ارتش قائل شود یا جاهل و یا دشمن است چراکه ارتشی و سپاهی هر دو یک نیرو بوده و هر دو بازوی انقلاب هستند.
آیت‌الله حسین نوری‌همدانی گفت: در مملکت ما هم ارتش و هم سپاه هر دو، نیروی قدرتمند نظام هستند، کسی اگر بخواهد تفاوتی میان این دو قائل شود یا جاهل و یا دشمن است چراکه ارتشی و سپاهی هر دو یک نیرو هستند.
وی خاطرنشان کرد: سپاه از ابتدا قدرت بسیار بزرگی بوده و هست و هر روز قدرتمندتر بصیرت سپاه در برابر دشمنان ایستاده است، کسی که بخواهد از سپاه پشتیبانی نکند یا جاهل و یا دشمن انقلاب است بنابراین هر دوی سپاه و ارتش حافظ نظام و انقلاب هستند و باید از آن‌ها حمایت کرد.شیعیان در جبهه‌های مختلف جنگ علیه دشمنان با آلات و ابزار به میدان جنگ می‌رفتند، ارتش و سپاه و بسیج همه و همه بازوی قدرتمند نظام هستند و در دوران جنگ خدمات بسیار ارزشمندی داشتند.

نویسنده: مائده شیرپور

https://siasatrooz.ir/vdcj8xeviuqeyyz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی