شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۸
کد مطلب : 104223
قائم‌مقام نمایشگاه کتاب اعلام کرد:

برخورد با متخلفان قاچاق و عرضه کتاب جعلی

قائم‌مقام سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران،گفت: هیات رسیدگی به تخلفات نمایشگاه با متخلفان در حوزه قاچاق کتاب و عرضه کتاب‌های جعلی و بدون مجوز برخورد جدی خواهد کرد.
امیر مسعود شهرام‌نیا روزگذشته در نشستی خبری، اظهار کرد: تخلفات در نمایشگاه دو دسته هستند که یکی مربوط به مسائل مالی مانند نقد کردن بن‌کارت‌ها و موضوعات مربوط به یارانه است و تخلف دیگر مربوط به قاچاق و عرضه کتاب‌های جعلی است که برخورد با آن با جدیت پیگیری می‌شود.
وی با بیان اینکه در حوزه‌هایی که موضوع یارانه مطرح است همیشه عده‌ای سودجو وجود دارند، ادامه داد: استفاده از بن‌کارت‌ها توسط افراد غیرمسئول و خرید و فروش آن یکی از موارد تخلف بوده است که امسال با رایزنی‌های انجام شده با کارشناسان و متخصصان آی‌تی راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه شده است.
شهرام‌نیا اضافه کرد: پیش از این سیستمی برای خرید آنلاین بن‌های دانشجویی وجود داشت که تصور می‌شد تخلف در آن کم باشد، اما عده‌ای سودجو با کپی کارت‌های دانشجویی و ثبت‌نام در این سیستم اقدام به نقد کردن این بن‌کارت‌ها کرده بودند. به گفته وی، امسال با تمهیدات اندیشیده شده، تخلف‌های مالی مربوط به بن‌کارت‌ها نزدیک به صفر بوده است.
شهرام‌نیا گفت: افرادی که دارای کارت ملی هوشمند هستند شارژ بن‌کارت‌ها بر آن اعمال شده که میزان ثبت‌نام‌کنندگان با این روش ۴۰ درصد از مجموع است هرچند ۱۵درصد نیز از طریق NFC ثبت نام مجازی این کار را انجام دادند.
وی درباره دسته دوم تخلفات توضیح داد: این نوع تخلف که درهمه نمایشگاه‌های بین‌المللی معمول است عبارت از فروش کتاب ناشری دیگر و قاچاق و عرضه کتاب جعلی و بدون مجوز است که هیات رسیدگی به تخلفات با این موارد به صورت جدی و سخت برخورد خواهد کرد.
شهرام‌نیا درباره شمار بازدید‌کنندگان از نمایشگاه اظهار داشت: از چند سال گذشته قرار بر این شد که عددی را به دلیل نداشتن یک سیستم دقیق در این‌باره اعلام نکنیم اما اگر بخواهیم به صورت نمونه آماری به آن اشاره کنیم، روز اول در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳۰درصد، روز دوم ۱۵درصد و روز سوم ۸ درصد رشد بازدید کننده را شاهد بودیم.
قائم‌مقام نمایشگاه کتاب تهران استقبال مردم از این رویداد مهم فرهنگی را خوب توصیف و اضافه کرد: با توجه به تبلیغات شهری و تلویزیونی اندک این نمایشگاه در مقایسه با سال قبل، استقبال مردم بسیار گسترده بوده است و امیدواریم طی روزهای آتی نیز این روند ادامه داشته باشد.
شهرام‌نیا درباره برداشته شدن قدم‌‌های رو به جلو در این دوره از نمایشگاه، گفت: واسپاری و واگذاری بیشتر امور به اصحاب نشر، تقویت جایگاه بین‌المللی نمایشگاه کتاب با حضور کشورها و اتحادیه‌‌های نشر خارجی و تقویت بعد نمایشگاهی، برگزاری نشست‌‌های تخصصی و حضور اهالی قلم و فرهیختگان از جمله اموری است که امسال با هدف هرچه بهتر برگزار شدن نمایشگاه انجام شده است.
وی درباره میهمانان بین‌المللی نمایشگاه کتاب هم اضافه کرد: قرار نیست جز در مواردی خاص برای این افراد از جیب نمایشگاه هزینه کنیم، هیاتی ۳۳نفره از صربستان به عنوان کشور میهمان و هیاتی ۱۸ نفره از تونس به عنوان شهر ویژه میهمان در این دوره از نمایشگاه حضور یافته‌اند هرچند مقاماتی از کشور آلمان، چین، ایتالیا، عمان و قطر نیز در این دوره حضور دارند.
شهرام‌نیا با بیان اینکه حضور بخش بین‌المللی در این دوره از نمایشگاه با رشد خوبی همراه بوده و حرفه‌ای‌تر از گذشته است، افزود: امسال حدود ۱۲۴ نماینده یا مسئول فرهنگی خارجی میهمان ما در این نمایشگاه هستند.
قائم‌مقام نمایشگاه کتاب تهران درباره حضور مقامات دولتی در این دوره از نمایشگاه کتاب، افزود: قرار بود رئیس‌جمهوری در مراسم افتتاحیه شرکت کند اما شرایطی پیش آمد که حضور ایشان ممکن نشد، حضور آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری نیز به دلیل مشغله کاری به یکباره لغو شد.
وی درباره میزان تراکنش‌های سه روز اول نیز گفت به دلیل پاره‌ای از مشکلات فنی امکان اعلام این امار تاکنون میسر نشده است.
شهرام‌نیا نمایشگاه کتاب را یک پروژه عظیم که مدیریت آن دشوار است، دانست اما یادآور شد که با این وجود گام‌های رو به جلو برداشته است. ایرنا

https://siasatrooz.ir/vdcj8xevtuqey8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی