پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۷
کد مطلب : 112891

انتخابی در تراز قوی شدن

داشتن مجلسی قوی زمینه ساز قوی شدن کشور می‌شود و مجلسی ضعیف و وابسته موجب زوال و ضعف خواهد بود. این عبارت را می‌توان فصل الخطاب و مولفه‌ای مه

داشتن مجلسی قوی زمینه ساز قوی شدن کشور می‌شود و مجلسی ضعیف و وابسته موجب زوال و ضعف خواهد بود. این عبارت را می‌توان فصل الخطاب و مولفه‌ای مهم برای انتخاب‌های پیش رو در عرصه سیاسی دانست. حال این سوال مطرح می‌شود که مجلس قوی چگونه مجلسی است و چگونه می‌تواند شکل گیرد؟
مجلس قوی قطعا دارای مولفه‌های بسیاری است که از وضعیت درون مجلس گرفته تا تصمیمات و قانون گذاری‌ها و نقش نظارتی آن را در بر می‌گیرد. مجلسی قوی خواهد بود که نمایندگان اصل شفافیت در عملکرد خود نزد ملت را اجرایی سازند. شفافیت در عملکرد یعنی اینکه نمایندگان هنگام ورود به مجلس هزینه‌هایی که برای انتخابات کرده‌اند و منابع آن را اعلام کنند، آرای منفی و مثبت خود به طرح‌ها و لوایح را اعلام کنند و میزان مشارکت آنها در تصمیمات مجلس برای مردم مشخص باشد.
در اصل مجلس قوی یعنی مجلسی که شفافیت را از درون خود آغاز و در چارچوب وظایف قانونی خود در تحقق شفافیت در سایر ارکان و ساختارها اقدام نماید. مجلس قوی یعنی مجلسی که شجاعت مخالفت با طرح‌های نادرست دولت‌ها را داشته باشد و نمایندگانش گرفتار بازی‌ها و ضد و بندهای سیاسی نشوند و به عبارتی به رایی که مردم به آن دادند وفادار باشند. مجلس قوی یعنی مجلسی که بتواند شناختی درست از مشکلات و اولویت‌های کشور داشته باشد و با نگاهی ملی و نه فردی و جناحی و قومیتی برای رفع مشکلات گام بردارد.
مجلس قوی یعنی مجلسی که در برابر تهدیدات و فشارهای خارجی کم نیاورده و به مولفه‌ای برای تقویت توان دفاعی کشور در برابر تهدیدات دشمنان در حوزه های مختلف از اقتصادی و فرهنگی گرفته تا نظامی و امنیتی مبدل گردد. حال این سوال مطرح است که چگونه مجلسی قوی شکل خواهد گرفت؟ با توجه به حاکمیت مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی، اصلی ترین مولفه برای تحقق این مهم ملت بزرگ ایران هستند. ملتی که همواره در صحنه بوده و در راه انقلاب و آرمانهایش از هیچ فداکاری و ایستادگی فروگذار نبوده و نیستند. با توجه به این مهم می‌توان گفت که حضور پای صندوق رای اصل اول در تحقق این مهم است. نکته مهم دیگر انتخاب صحیح و آگانه است. انتخابات آگاهانه به این معنا که افرادی انتخاب شوند که مولفه‌ای تشکیل یک مجلس قوی را داشته باشند و بتوانند مطالبه مردم در این عرصه را محقق سازند.
حال این سوال مطرح است که چگونه نماینده ای می‌تواند زمینه ساز ایجاد مجلسی قوی شود؟ پاسخ به این پرسش را در نگاهی به جایگاه جهانی ایران می‌توان جستجو کرد. هر چند که غرب سعی دارد تا ایران را کشوری منزوی نشان دهد اما ترور ناجوانمردانه سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی توسط آمریکا خود جایگاه جهانی ایران را بیش از پیش آشکار ساخت.
از یک سو آمریکایی‌ها رسما اذعان کردند که به دستور ترامپ رئیس جمهور این ترور را انجام داده‌اند که این خود بیانگر اقتدار و جایگاه جهانی ایران است و از سوی دیگر خبر شهادت سردار موجی از اندوه و غم از ترور ایشان و خشم و انزجار از آمریکا را به همراه داشت.
کمتر کشوری در جهان می توان یافت که ملت‌ها و مسئولانش لب به ستایش و تحسین سردار باز نکرده باشند و خشم و انزجارشان از تروریسم آمریکایی را بیان نکرده باشند. شهادت سردار سلیمانی به خوبی تراز و جایگاه جهانی انقلاب اسلامی در جهان را آشکار ساخت لذا می‌توان گفت که مجلس قوی برگرفته از نمایندگانی است که در عمل پیرو راه سرداران بزرگ مقاومت و انقلاب همچون سردار سلیمانی باشند. چنین مجلسی می‌تواند راه اقتدار و عظمت کشور را هموار سازد و این ملت هستند که با حضور در انتخابات و انتخاب صحیح این مهم را رقم خواهند زد.
این انتخاب صحیح و درست نه تنها می تواند در عرصه داخلی از جمله در رفع مشکلات اقتصادی دستاوردهای بسیاری داشته باشد بلکه می تواند مولفه‌ای برای تقویت جایگاه ایران در معادلات منطقه‌ای و جهانی باشد. امروز چشم جهانیان به ملت ایران و حضور آن در انتخابات و انتخاب آن است و حضوری گسترده و همه جانبه و نیز انتخابی صحیح برا تشکیل مجلسی صحیح می‌تواند خنثی کننده تهدیدات دشمنان و حتی مولفه‌ای برای شکست تحریم‌ها باشد. دستاوردهایی که ملت ایران فردا با بصیرت حضور پای صندوق و انتخاب مجلسی قوی زمینه ساز آن خواهد شد. 

نویسنده: قاسم غفوری

https://siasatrooz.ir/vdcjh8evvuqevoz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی