?>?> مدیران و کارکنان راهبردهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی را تدوین کنند | سیاست روز
جمعه ۱۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۰
کد مطلب : 76665

مدیران و کارکنان راهبردهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی را تدوین کنند

استراتژی اقتصاد مقاومتی سزاوارترین راهبرد، در مواجهه با تحریم اقتصادی غرب است، پس ضروری است که با بسیج همگانی و دفاع جانانه...

استراتژی اقتصاد مقاومتی سزاوارترین راهبرد، در مواجهه با تحریم اقتصادی غرب است، پس ضروری است که با بسیج همگانی و دفاع جانانه در جبهه های سخت افزاری، روش های عملیاتی شدن راهبرد اقتصاد مقاومتی توسط مدیران و کارکنان تدوین شود.
به گزارش فارس،تعارض آشکار گفتمان انقلاب اسلامی ایران با ادبیات استیلاجویانه قدرت های جهانی و همینطور تهدید و تحدید منافع زیاده خواهانه آنان ، منجر به کینه عمیق و غیر قابل التیام نظام سلطه، از نظام جمهوری اسلامی ایران شده است و البته به تبع شکاف نظری و عملی حاصل از تعارض فوق، بدیهی است که نوع نگاه و منطق کشورمان در حوزه مباحث اقتصادی نیز با آنچه غرب بر آن تکیه دارد و پای می فشارد هم بسیار متفاوت است.
بر همگان مبرهن است که ناکامی بدخواهان انقلاب ایران در جبهه های سخت افزاری، آنان را به سوی بهره برداری منفی از ابزارهای نرم افزاری سوق داده و پس از هجمه های فرهنگی در دو دهه گذشته، هجمه های ناجوانمردانه اقتصادی در دستور کار آنان قرار گرفته است و از این روست که در یک دهه گذشته توجه مسئولان عالی نظام بر حوزه های اقتصادی افزایش یافته است و انتظار می رود که همچون سایر جبهه ها ، بتوان با استعانت از خداوند متعال و اهتمام جدی آحاد جامعه ، از این یورش نابرابر و ناعادلانه نیز پیروز بیرون آییم. در این راستا بدیهی است که استراتژی " اقتصاد مقاومتی" سزاوارترین راهبرد، در مواجهه با تحریم و حربه های اقتصادی غرب است.
پس ضروری است که همانند تجربه پیشین بسیج همگانی و دفاع جانانه در جبهه های سخت افزاری، اکنون نیز ساز و کار و روش های عملیاتی شدن راهبرد اقتصاد مقاومتی به تناسب هر دستگاه اجرایی با بروز خلاقیت و اعمال ابتکار عمل توسط مدیران و کارکنان تدوین گردد و فارغ از نگاه شکلی و سمبلیک برای تحقق آن مهم همت شود.
چرا که به جرأت می‌توان اذعان کرد که چکیده شعارها و نامگذاری های چند ساله اخیر از سوی مقام معظم رهبری در راهبرد «اقتصاد مقاومتی» تبلور و تجلی خواهد یافت. به عبارت رساتر، خروجی هدف‌گذاری های سالانه نظیرٍ؛ اصلاح الگوی مصرف، کار مضاعف و همت مضاعف، جهاد اقتصادی، وجدان کاری، انضباط اقتصادی، تولیدملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و .... در "اقتصاد مقاومتی" ثمر خواهد داد و به بارمی نشیند.
در این راستا صنعت آب و برق کشور به عنوان بسترساز و موتور محرکه بالندگی ظرفیت های اقتصادی کشور، مسئولیت و ماموریت خطیری را بر عهده خواهد داشت. تشکیل و فعال شدن کارگروه‌های تخصصی وزارت نیرو در حوزه های افزایش سطح زیر کشت دو میلیون هکتار زمین های کشاورزی، تلاش در جهت افزایش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و نو، تسهیل و تامین برق مورد نیاز صنایع، اهتمام جدی تر بر خصوصی سازی و استفاده بیشتر از پتانسیل های مردمی و ... از جمله برنامه هایی است که فرزندان این مرز و بوم در صنعت آب و برق بر آن اهتمام جدی خواهند داشت و همین طور رجاء واثق داریم که در یک سال باقیمانده از عمر دولت دهم ،کارهای بسیاری می تواند شکل بگیرد که ضمن اتمام برخی پروژه های نیمه تمام ، می تواند زمینه تداوم خدمت را با آماده سازی بستر مناسب و در دولت بعدی هم فراهم گردد.
لذا کارکنان صنعت آب و برق معتقدند علاوه بر اینکه نباید سرعت کار در یکسال آینده کند شود، بلکه باید تلاش کرد که افزایش هم بیابد و عزم جدی بخش های آب، برق و آبفای وزارت نیرو در جهت تامین منابع مالی لازم در شرایط کنونی برای به بهره برداری رساندن ۲۷۰ پروژه مهرماندگار شاهدی بر این ادعاست و رسیدن به هدف بزرگ دو برابر کردن ظرفیت برق و حجم سدهای کشور در مدت ۸ سال دو دولت های نهم و دهم مدال پرافتخار و ماندگاری است که به کارکنان صنعت آب و برق داده خواهد شد که بعید است تکرار شدنی باشد.

مجيد نامجو - وزير نيرو

https://siasatrooz.ir/vdcjimea.uqemmzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی