استاد حسن روانشید را امروز همه کسانی که دستی بر آتش رسانه‌های مکتوب دارند به‌ خوبی می‌شناسند و با قلم نقادانه و ادبیات خاص و محترمانه او آشنایی دارند. میانگین تیترهای چاپ ‌شده با نام خود را طی 4 سال گذشته به دو و هشت‌ دهم درصد مطلب در روز کاری ارتقاء داده است.
چهارمین دوره کاندیداتوری یک روزنامه‌نگار ایرانی برای ثبت در کتاب گینس

امسال نیز حسن روانشید روزنامه‌نگار ۷۱ ساله ایرانی با ۶۱ سال پیشینه ژورنالیستی برای چهارمین بار بین نیمه سال‌های ۲۰۱۴ تا نیمه اول ۲۰۱۹ توانست بالاترین رکورد نشر مطالب فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، انتقادی، هنری، سیاسی، پاورقی، تاریخی و اینفوگراف خود را در رسانه‌های مکتوب کشور به تعداد بیش از سه میلیون کلمه و میانگین روزانه ۱۶۸۰ کلمه به دست آورد.
این روزنامه‌نگار حرفه‌ای طی این روزها که هرچه رو به کهولت می‌رود فعال‌تر می‌شود می‌تواند الگویی برای تلاش‌های بی‌وقفه نسل جوان باشد زیرا دارای دو نیروی تمام ‌وقت تایپیست و ویراستار است که در طول سال از قافله نگارش کارفرمای خود جا می‌مانند.
استاد حسن روانشید را امروز همه کسانی که دستی بر آتش رسانه‌های مکتوب دارند به‌ خوبی می‌شناسند و با قلم نقادانه و ادبیات خاص و محترمانه او آشنایی دارند. میانگین تیترهای چاپ ‌شده با نام خود را طی ۴ سال گذشته به دو و هشت‌ دهم درصد مطلب در روز کاری ارتقاء داده است.
او روزنامه‌نگاری را از کلاس دوم ابتدایی یعنی سال‌های ۱۳۳۷ و ۱۳۳۸ با نگارش داستانک های انتقادی برای مجله کیهان بچه‌ها و دیگر صفحات کودکان نشریات زمان خود شروع کرده و طی تمامی این دوران بیش از نیم‌قرنی پاورقی‌های متعددی ازجمله: با تو بودن، ژورنالیست، آن‌سوی هرمز، شب‌های لاله‌زار، درد بی‌کسی، انگشتر چوبی و... را به چاپ رسانده تا بتواند طی سال‌های ۲۰۱۵، ۲۰۱۶، ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ برای ۴ نوبت متوالی رکورددار آمار درج مطالب خود در نشریات و در بین روزنامه‌نگاران پنج قاره جهان باشد و کاندیداتوری پرکارترین قلم‌زن رسانه‌های مکتوب را برای کتاب گینس به دست آورد و توسط خبرگزاری‌های معتبر انعکاس داده شده است. اگرچه این روزنامه‌نگار عتیقه ایرانی را می‌توان مبتکر و بینان گزار روزنامه‌های دیواری مدارس در سال ۱۳۴۰ شمسی که با انتشار نشریه‌ای هفتگی در دبستان کازرونی اصفهان طی کلاس ششم ابتدایی دانست اما نباید ناگفته بماند در سن ۱۸ سالگی یعنی کلاس ششم دبیرستان سردبیر یک روزنامه محلی و همچنین ماهنامه «ستاره اصفهان» جنگ هنر و ادبیات معاصر بوده است که نسخه از آن در موزه خانه مطبوعات موجود می‌باشد. امروز بار دیگر این روزنامه‌نگار پیشکسوت مستندات لازم را آماده و برای تا برای چهارمین مرتبه کاندیدای معرفی در کتاب گینس ‌شود درحالی‌که در سه دوره گذشته هیچگونه اقدام مثبتی به‌جز تقدیر و تشویق شفاهی در این زمینه را از متولیان رسانه‌ای کشور شاهد نبوده است. شرح تلاش‌های خستگی‌ناپذیر این قدیمی‌ترین روزنامه‌نگار ایرانی و پرکارترین ژورنالیست جهانی که فعالیت‌های خود را با کارگری در جراید و چاپخانه‌های سربی دهه چهل شمسی شروع نموده در سلسله مطالبی تحت عنوان «ژورنالیست» به‌صورت مستند در آرشیو سایت روزنامه اصفهان امروز بخش پاورقی‌ها موجود و قابل‌مطالعه برای عموم می‌باشد که همچنان در انتظار مانده تا معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم به تعصی از بخش معاونت سینمایی کشور در تلاش برای دریافت دومین جایزه اسکار، نیم‌نگاهی هم به فعالان رسانه‌های مکتوب داشته باشند که اگر ازنظر معیشتی تأمین نمی‌شوند حداقل زحمات معنوی‌شان همچون اصحاب سینما، رباتیک و ورزش، جهانی گردد.

https://siasatrooz.ir/vdcjivev8uqev8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی