چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۸
کد مطلب : 104269
پس از نمایش تبلیغاتی در پردیس کوروش صورت گرفت:

حمله دوباره داعشی‌های مجازی به «اوج»گیری حاتمی‌کیا

حمله دوباره داعشی‌های مجازی به «اوج»گیری حاتمی‌کیا

فقط کافی است یکی مثل «ابراهیم حاتمی‌کیا» باشی. کافی است به جای آنکه دستت توی جیب اجنبی‌ها باشد و محض خوش‌رقصی و خوش‌خدمتی با دلارهای‌شان برای‌شان فیلم بسازی، با بودجه همین مملکت برای همین نظام و مردم فیلم بسازی.
حالا به همین شروط کافی آن بر هم زدن بزم جشن‌پاره فجر را هم باید اضافه کنی و از همه بدتر اینکه یک سازمانی مثل «اوج» پشتت بایستد و اتفاقا فیلمت «بفروش» هم بشود.
دیگر از این بدتر نمی‌شود. آن وقت تیر و ترکش‌هاست که به سمتت مدام حواله می‌شود.
حاشیه جدید برای حاتمی‌کیا و فیلمش از آنجا شروع شد که عصر روز دوشنبه گروه نمایشی که تئاتر خیابانی اجرا می‌کنند با گریم‌هایی شبیه شخصیت‌های گروه تروریستی داعش در فیلم به وقت شام، در اقدامی هماهنگ و با اعلام عمومی قبلی، وارد پردیس کوروش شدند تا فیلم را به صورت مدرن، مرسوم و نوآورانه تبلیغ کنند.
نمایش تبلیغاتی گروه مذکور حین اجرا با مشکلی توام نبود اما در کانال‌های خبری فیلم‌های کوتاه و بریده‌شده‌ای رد و بدل می‌شد و از ترس و اعتراض چند نفر به این حرکت حکایت داشت. جالب اینجاست اغلب صفحات مجازی در این مورد اطلاع‌رسانی کردند و عکاسان و فیلمبرداران بسیاری از خبرگزاری‌های مختلف این حضور نمایشی را همزمان با همراه کردن گروه‌های تصویربردار، پوشش می‌دادند.
اما اعتراض چند نفر باعث شد تا کینه کهنه باز هم سر باز کند و در فضای مجازی همان چند فیلم تقطیع شده که کانال سینما (وابستگان سابق روزنامه سینما) در فضای مجازی منتشر کردند و به تدریج تبدیل به هجمه‌ای علیه فیلم «به وقت شام»، «سازمان اوج» و شخص حاتمی‌کیا شد. نشردهندگان با این تقطیع، اینگونه القاء می‌کنند که بسیاری از مردم از حضور این گروه نمایشی وحشت کرده‌اند.
با توجه به گزارش‌های تصویری منتشرشده از این مراسم که حاکی از حضور عکاسان و فیلمبرداران به همراه حراست مجتمع کوروش است، مشخص می‌شود حمله‌کنندگان این هیاهوی مجازی - که اتفاقا همان‌ها هستند که در دوران جشنواره فجر و اکران فیلم هرچه در توان داشتند برای تخریب آن به کار گرفتند - بار دیگر فرصت را برای ادامه همان مسیر مناسب یافته اند.

عذرخواهی حاتمی‌کیا
این هجمه‌ها آنقر زیاد شد که حاتمی‌کیا پس از آنکه دوشنبه‌شب در واکنش به برخی اعتراض‌ها از چنین اتفاقی اظهار بی‌اطلاعی کرده و آن را تقبیح کرد، دیروز نیز در یادداشتی که در صفحات مجازی فرزندانش منتشر شده، بار دیگر از مردم بابت این اقدام عذرخواهی کرد.
در پیام ابراهیم حاتمی‌کیا آمده است: بچه‌های گروه تبلیغاتی فیلم «به وقت شام»، من شاهد زحمات مومنانه و شبانه‌روزی شما در این چند ماه بودم؛ ولی این نمایش کورش در شأن «به وقت شام» نبود. خستگی دو ماه سفر به شهرهای ایران بر تنم ماند. من تصورم آن بود که قرار است کسی به شکل ریش قرمز در فضای بیرونی کورش بایستد و مردم با او عکس بیاندازند. نه اسبی و نه جمعی و نه فریادی، آن هم داخل مجتمع در مخیله‌ام نبود و من بی‌خبر بودم. عزیزانِ آزرده‌خاطر در مجتمع کورش، اعم از مردم و کسبه محترم، اگر دلی لرزید، اگر وحشتی ایجاد شد، بر ما ببخشید و حلالمان کنید.

مشکل نمایش نیست مشکل اوج است
هرچند ابراهیم حاتمی‌کیا، به رسم تواضع و اخلاق و برای طلب حلالیت از آن چند نفری که در فیلم‌ها ابراز ناراحتی می‌کنند، یادداشت کوتاهی منتشر کرد؛ اما باید تاکید کرد که مشکل این جریان، فراتر از حضور یک تیم نمایشی در پردیس کوروش بوده و این هم پایان ماجرا نخواهد بود...
سازمان اوج ، نهادی که در سال‌های اخیر کلاس سینمای ایران و تولید فیلم و سریال را چندین درجه ارتقا داده است، همین روش تبلیغاتی را در مورد انیمیشن فهرست مقدس انجام داده بود.

تکرار رونویسی برخی شبه‌هنرمندان جوزده
با نگاهی به فضای مجازی مشخص می‌شود که داعشی‌های مجازی کار خود را به درستی انجام داده‌اند و توانسته‌اند سلبریتی‌های از همه جا بی‌خبر را هم با خود همراه کنند.
برخی بازیگران و فیلمسازان نظیر مصطفی کیایی، سیدعلی صالحی، ارشا اقدسی، هومن حاجی‌عبدالهی و... هم به این غافله پیوسته‌اند، اما با خواندن پیام‌های آنها متوجه یک موضوع می‌شویم. مشکل آنها با فروش خوب فیلم، موسسه اوج و حاتمی‌کیای وابسته و دلبسته به نظام است.

مدیر پردیس کورش: این تبلیغات منفی نیست
مدیر پردیس کورش که دوشنبه‌شب برنامه تبلیغاتی فیلم «به وقت شام» در این مجتمع برگزار شد، گفت: این نوع تبلیغات به هیچ‌وجه منفی نیست.
علی سرتیپی با اشاره به حرکت نمادینی که قبل از اکران فیلم سینمایی «به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا صورت گرفت و عده‌ای با لباس داعش و اسب در مجتمع حضور یافتند، گفت: به ما اطلاع دادند که قرار است نمایشی برای اکران فیلم «به وقت شام» با حضور ابراهیم حاتمی‌کیا و عوامل فیلم در پردیس سینمایی کورش برگزار شود که البته اطلاعی درباره نحوه اجرای آن نداشتیم.
وی با تاکید بر اینکه در تمام دنیا چنین نمایش‌هایی برای اکران فیلم‌ها صورت می‌گیرد که با استقبال نیز همراه می‌شود، توضیح داد: در زمینه ایجاد وحشت بین مردم نیز باید بگویم معمولا در دنیا دوربین مخفی‌های ترسناک اجرا می‌شود که باعث ترس و شوکه شدن مردم می‌شود ولی در نهایت بدون هیچ مشکلی از سوی مخاطب مورد استقبال قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: شاید در حاشیه اجرای این نمایش یک یا دو نفر ترسیده باشند، اما نباید فراموش کرد که اینگونه برنامه‌ها معمولا برپایه غافلگیری است.

در اروپا و امریکا هم «اوج» و «حاتمی کیا» هستند؟
از سوی دیگر عکس‌های زیر نشان می‌دهد که حضور بدمن‌های فیلم‌های ترسناک در مراکز نمایش برای تبلیغ هر چه بیشتر قصه‌ها و فیلم، امری طبیعی و مرسوم و این هجوم مجازی به فیلم به وقت شام، نه از ترس این گروه نمایشی، که از بیم حرکتی است که با حضور «سازمان اوج» و تولیداتی چون «به وقت شام» و «بادیگارد» در سینما و سریال «پایتخت» در تلویزیون آغاز شده است.

https://siasatrooz.ir/vdcjmxevhuqey8z.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی