?>?> حرمت مرغ همسایه؟! | سیاست روز
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
کد مطلب : 103684
سکوت آقایان مدعی در برابر اشغال خاک کشور در لندن!

حرمت مرغ همسایه؟!

حرمت مرغ همسایه؟!

روزی که حمله به سفارت عربستان و انگلیس رخ داد، گرچه خود سفارت‌ها نقش مستقیمی در تحریک مردم داشتند، اما بسیاری از رسانه‌های اصلاح‌طلب مقابل این عمل از جملات سخت و تندی استفاده کرده و تلاش کردند این رفتار را به حزب‌اللهی‌ها نسبت دهند، این رویه چند روز و چند ماه در آن رسانه‌ها پا برجا بود و حتی به قدری ماجرا پیگیری شده بود که این رسانه‌ها در نقش مدعی برگزاری دادگاه‌های حمله‌کنندگان به سفارت را پیگیری می‌کردند. اما امروز همان رسانه‌ها در مقابل حمله به خاک کشور و پایین کشیدن پرچم جمهوری اسلامی در سفارت از رویه‌ای دیگر پیروی می‌کنند. بر همین اساس با فرض اصلی محکومیت حمله به سفارتخانه‌های ایرانی و خارجی در ایران تفاوت دیدگاه‌ها را بررسی می‌کنیم.

علت حمله
در همان بحبوحه ترور دانشمندان هسته‌ای خبر رسید که انگلیس در ترور شهید شهریاری دست داشته و مردمی که اعتراف انگلیس در برپایی کودتا را شنیده و پس از آن قراردادهای تابوت و توتون و تنباکو را در ذهن مرور کردند نتوانستند جلوی خشم خود را بگیرند و به سمت سفارت روانه شدند و آن اتفاقی رخ داد که نباید. در جریان سفارت عربستان هم بعد از فاجعه‌ای که در منا رخ داد و منجر به شهادت بسیاری از حجاجمان شد و در ادامه با اعلام شیخ نمر مردم احساساتی به سمت سفارت رفتند و... اما در همه این حملات تعداد نفرات متعرض به سفارت بسیار بیش از آن چیزی بود که در حمله به سفارت ایران در لندن رخ داد و البته این حمله بسیار زودتر از حمله لندن جمع شد!
اما در لندن ۴ نفر اهل فرقه شیرازی معروف به آخوند انگلیسی طوری به سفارت جمهوری اسلامی تعرض کردند که توانستند پرچم را پایین کشیده و روی بالکن سفارت بمانند!!! کسی هم به این چهار نفر تا سه ساعت کاری نداشت و حتی بسیاری از رسانه‌های معاند این تصاویر را پخش مستقیم می‌کردند!! اینها در حالی رخ داد که تعداد تجمع کنندگان مقابل سفارت انگلیس و عربستان در داخلی کشور قابل مقایسه با آن چهار نفر متعرض به سفارت ایران نبود که پلیس با آنها مماشات کرد.

نوع برخورد
اما متاسفانه بسیاری از رسانه‌های اصلاح‌طلب که اتفاقا داعیه وطن‌پرستی و حرمت خاک کشور را دارند رفتار دوگانه‌ای در مقابل این حرکت از خود بروز دادند و به جای تقبیح پلیس انگلیس و پیگیری ماجرا و زیر سوال بردن حفاظت این کشور سعی در به قولی ماست مالی آن هم با عذرخواهی سفیر انگلیس داشته و حتی برخی با انتخاب تیرهایی مانند «گرای از قم به لندن» سعی در ایجاد ایهام و دوگانگی در اذهان عمومی را داشتند!!
در حالی که همین‌ها در جریان حمله به سفارت عربستان و انگلیس تلاش بسزایی در پیگیری ماجرا و محاکمه حمله کنندگان داشته و دادگاه‌ها را پوشش می‌‌دادند اما اینبار بسیاری آرام و خونسرد از اشغال خاک کشور آن هم توسط چهار شیعه انگلیسی و تروریست گذشتند!!

مدعیان ایران‌پرستی
اینها در حالی رخ می‌دهد که همین به اصطلاح اصلاح‌طلبان درباره حضور در سوریه به بهانه کمک به وطن مواضعی تند داشته و می‌گویند باید در کشور ماند به کشور رسید اما وقتی تروریستی به خاک کشور چپ نگاه کرده و پرچم کشور را از خاک ایران در لندن پایین می‌کشد!! نوع دیگری برخورد کرده و این رفتار را طبیعی جلوه می‌دهند و حتی می‌گویند نباید انتظار داشت که به‌ متعرضان شلیک می‌شده!!

مرغ همسایه
همین رفتارهاست که باعث می‌شود به این موضوع برسیم که انگار برای برخی تلاش برای حمایت از هم حزبی حتی به قیمت از بین رفتن منافع ملی بهتر از هر چیزی است و گاهی برای آنها مرغ همسایه غاز است.

نکته مهم
اما نکته مهم این داستان توجه به این اصل است که حمله افراد نزدیک به جریان آیت‌الله شیرازی به سفارت ایران در لندن، باعث شده است دو بحث در محافل سیاسی و رسانه‌ای بار دیگر مطرح شود. یکی محکومیت حمله به سفارتخانه‌ها و دیگری ماهیت جریان آیت‌الله شیرازی.
درباره اولی، در این یکی دو روز مسئولان کشور مدام از مصونیت اماکن دیپلماتیک، از این که سفارتخانه هر کشور در حکم خاک ان کشور است و از محکومیت کار قبیحی به نام حمله به سفارت ایران در لندن سخن می‌گویند و البته هر آنچه نیز می‌گویند دقیق و منطبق با حقوق بین‌الملل است. وقتی به سفارت کشورمان در یک کشور خارجی حمله می‌شود، معمولاً حداکثر آسیبی که به ایران می‌رسد این است که اندکی خسارت به ساختمان زده می‌شود یا روند کارهای عادی سفارتخانه، ساعاتی مختل می‌شود(جز دو استثنا در اردیبشهت ۵۹ که عوامل عراق به سفارت ایران در لندن حمله کردند و ۲ نفر را به شهادت رساندند و ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ که در حمله طالبان به سفارت ایران در افغانستان ۹ شهید دیپلمات و روزنامه‌نگار داشتیم). همچنین در صورت تعرض به سفارت ایران، جمهوری اسلامی در برابر کشور میزبان در حالت طلبکاری قرار می‌گیرد.
اما اگر قضیه برعکس شود، یعنی در ایران حمله‌ای به سفارت خارجی رخ دهد، تمام نظام و نیز منافع ملی ایران دچار آسیب می‌شود و این ایران است که در موضع انفعال قرار می‌گیرد و در دنیا محکوم می‌شود که نمی‌تواند امنیت سفارتخانه‌های خارجی را برغم تعهداتش حفظ کند در حالی که در جریان هر دو اتفاق تعرض به سفارت ایران در اتریش و انگلیس این واقعه رخ نداد.
اما درباره جریان آیت‌الله شیرازی که در لندن، قم، کربلا و نجف فعال است حرف و حدیث‌های زیادی وجود دارد. عده‌ای آن را مروج و نماینده شیعه انگلیسی می‌دانند و به دریافت پول و امکانات از دولت بریتانیا متهم می‌کنند و گروهی هم قائل بر این هستند که آنها فقط گروهی شیعه هستند که مرجع تقلیدشان شیرازی است و بس.
علاقه‌ای به ورود در این بحث‌ها ندارم و امیدوارم اتهاماتی که وارد می‌کنند عاری از صحت باشد اما از دیدگاه من، یک جریان مذهبی شیعه که کارویژه‌اش توهین به مقدسات اهل سنت و لعن و بی‌احترامی به خلفای اول تا سوم و نیز عایشه همسر پیامبر(ص) است و اصرار دارد از طریق رسانه‌های متعددی مانند شبکه‌های ماهواره‌ای این توهین‌ها را جهانی کند و به سمع و نظر همه و به ویژه مسلمانان اهل سنت برساند، نمی‌تواند جریانی معقول و پذیرفتنی باشد.
کار این‌ها با رویکرد برخی وهابیون تندرو که شیعیان را رافضی و کافر می‌دانند و به مقدسات شیعه توهین می‌کنند، هیچ تفاوتی ندارد چه آن که نتیجه نهایی چنین رویکردی، ایجاد و تعمیق کینه‌های مذهبی، عداوت و خونریزی است.
کسی که در شبکه ماهواره‌ای، مستقیم و صریح و علنی از چهره‌های مورد احترام اهل‌سنت به بدی یاد می‌کند و لعن و نفرین‌شان می‌کند یا بر روی تابلوی مقوایی، شعاری علیه عایشه همسر پیامبر(ص) می‌نویسد و با بادکنک‌های هلیومی به هوا می‌فرستد و فیلمش را به نام شیعه، در نت و ماهواره پخش می‌کند، نه فقط به اهل سنت ستم می‌کند که ظلمی آشکار در حق شیعه روا می‌دارد.
این در حالی است که مراجع بزرگ شیعه هرگونه بی‌احترامی با مقدسات مذاهب اسلامی را حرام اعلام کرده‌اند. جریان شیرازی می‌تواند منتقد حکومت جمهوری اسلامی یا هر نظام دیگری باشد یا هر تعاملی با هر کشوری برقرار نماید اما هیچ‌کس حق ندارد به نمایندگی از یک مذهب اسلامی، به مقدسات مذاهب دیگر توهین کند و دشمنی به بار آورد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی: تعرض به سفارت ایران در لندن خوش‌خدمتی انگلیس به عربستان بود
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، خوش خدمتی دولت انگلیس بعد از خرید تسلیحاتی میلیاردی ولیعهد عربستان از این کشور است.
به گزارش مهر، امیر دریابان علی شمخانی درباره علت انفعال پلیس و دولت انگلیس در تعرض به سفارت کشورمان در لندن، اظهار داشت: این بازی پینگ‌پنگی طراحی شده دولت انگلیس بود که همزمان با سفر یکی از رهبران کشورهای منطقه به لندن انجام شد. وی تعرض به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن را خوش‌خدمتی دولت انگلیس به خرید تسلیحاتی میلیاردی ولیعهد عربستان از این کشور دانست که به شکل بسیار مفتضح آن انجام شد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به اظهارات ضد ایران و مقاومت اسلامی ولیعهد عربستان، اظهار داشت: در منطق و ادبیات سیاسی منطقه‌ای ما، رژیم صهیونیستی و آمریکا بابت حمله به عراق و افغانستان به عنوان مروجان تروریسم و شرارت در منطقه هستند. وی افزود: رئیس‌جمهور اسبق آمریکا تلاش کرد لفظ شر را از رژیم اشغالگر قدس بردارد و در مقابل به کشورهایی که نوعاً تامین‌کننده صلح و ثبات در منطقه هستند اطلاق کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به فرافکنی ولیعهد عربستان، تاکید کرد: این خطا ناشی از کم عقلی است که زمان باید پاسخ آن را به او بدهد. متاسفانه حکام سعودی در طول حیات سیاسی خود با ترویج گروه‌های تکفیری، مرزهای خونینی را در جهان اسلام ایجاد کردند.
شمخانی همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان محور اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: یکی از نکات مورد تاکید و مرکز ثقل اقتصاد مقاومتی، شرکت‌های دانش‌بنیان است که عنصر اصلی و محوری ساماندهی وضعیت نیروهای انسانی متخصص محسوب می‌شود. وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در ۴ دهه انقلاب، توسعه‌ای جهشی در حوزه نیروی انسانی تحصیل کرده داشته است که به نظر می‌آید آنان بیش از آنکه مشکل باشند، راه‌حل هستند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، افزود: همانطور که این نیروهای تحصیل کرده در مقطعی از جنگ، نیروی اساسی موجود و عامل اصلی برتری ایران بر صدام شدند، امروز نیز این نیروها که تعدادشان ۵ میلیون دانشجو است نیروی محرکه و لکوموتیو اصلی قطار اقتصاد ایران می‌توانند باشند.
وی با اشاره به بازدید امروز خود از دو مرکز علمی دانشگاهی خصوصی و دولتی، گفت: در این مراکز ظرفیت‌های بالایی در عرصه دانش بنیان دیدم که نه در جنبه کمی بلکه در عمل توانسته‌اند قابلیت‌های خوب و راه‌های بسیار مطلوبی برای ایجاد اشتغال و حل مسائل فنی راهبردی ارائه دهند و با هزینه‌های حداقلی کارآمدی بسیار خوبی داشته باشند.
شمخانی افزود: از دیدن نیروی انسانی شاغل در این مراکز علمی خوشحال شدم به ویژه آنکه دیدم دغدغه ملی جوانان که باید حل معضلات علمی کشور باشد را کاملا مدنظر قرار دارند. دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به تزریق بیرونی و غیربومی موضوعات فرعی مانند اینکه دغدغه‌های زنان کشورمان چیست، اظهار داشت: بانوان کشورمان در حوزه‌های پیشرو علمی و فنی همچون سایبری، ماهواره‌ای، موشکی و پهپادی کارهای بسیار خوبی انجام می‌دهند. وی گفت: درها به روی مردان و زنانمان باز است تا افتخار بیشتری را نصیب انقلاب اسلامی ایران کنند.

https://siasatrooz.ir/vdcjotevxuqeymz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی