شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۱
کد مطلب : 88103
ایوبی در اختتامیه جشنواره «مفاهیم قرآنی در فرهنگ ایرانی- اسلامی»:

سینمای امروز نیازمند مفاهیم والای قرآنی است

سینمای امروز نیازمند مفاهیم والای قرآنی است

رئیس سازمان سینمایی، گفت: سینما امروز نیازمند مفاهیم والای قرآنی است، به ویژه اینکه در فضای مادی موجود، بسیاری از انسان‌ها رنجیده خاطر هستند. فیلم‌های قرآنی می‌تواند برای آن‌ها آرامش خاطری باشد.
آیین اختتامیه جشنواره «مفاهیم قرآنی در فرهنگ ایرانی- اسلامی» ‌‎پنجشنبه گذشته با حضور حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی رئیس نمایشگاه قران، حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، حبیب‌ ایل‌بیگی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، سیدمحمد طبابایی‌نژاد مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستندو تجربی، رمضانعلی حیدری خلیلی مشاوره راهبردی رئیس سازمان سینمایی، برزین ضرغامی مدیرکل ارشاد تهران، جعفر صانعی مقدم عضو هیئت مدیره انجمن سینمای جوان و فیلمسازان و عکاسان در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد. در این مراسم، ایل بیگی در سخنانی، گفت: برای برگزاری این جشنواره زمان کمی داشتیم، اما با همت تمام کسانی که ما را در برگزاری این رویداد همراهی کردند، توانستیم این رویداد را به شکلی استاندارد برگزار کنیم، هرچند ممکن است ضعف‌هایی نیز داشته باشیم. وی افزود: در این دوره ‌۱۴۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۱۴ عکس، ۴۷ فیلم و ۱۳۰ فیلم‌نامه برای حضور در جشنواره انتخاب شد. در بخش داوران این جشنواره هم از حضور بزرگان هنر عکاسی و سینما بهره برده‌ایم تا انتخاب‌های درستی داشته باشیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی معاوت قرآن و عترت وزیر ارشاد، نیز طی سخنانی گفت: این جشنواره در دوره‌های آغازین خود، برگزیدگانی با نام خادم قرآن داشت. برای نمونه می‌توانم از مجید مجیدی و استاد فرشچیان به عنوان خادمین قرآن نام برم. این اتفاق اقدامی شایسته‌ای بود که هنرمندان هم از آن استقبال بسیار کردند، بنابراین در این دوره هم شاهد انتخاب خادم قرآنی خواهیم بود، البته خادم این دوره با حضور رئیس جمهور طی مراسم با دیگر خادمان قرآنی معرفی خواهد شد. در این مراسم حجت الله ایوبی نیز به عنوان آخرین سخنران گفت: ایرانی‌ها هر آنچه که از هنر داشتند در راه قرآن عرضه کردند. گواه بارز این ادعا هنرهای تجسمی است که طی قرن‌ها به خوبی از مفاهیم قرآنی بهره برده است، البته خدمات ایرانیان در هنر اسلامی بسیار فرا‌تر از آن چیزی است که بتوان تعریف کرد. برای همین هم معمولا در جهان اسلام هنر ایرانی همیشه در کنار هنر قرآنی قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: سینما امروز نیازمند مفاهیم والای قرآنی است، به ویژه اینکه در فضای مادی موجود بسیاری از انسان‌ها رنجیده خاطر هستند و فیلم‌های قرآنی می‌توانند برای آن‌ها آرامش خاطری باشد، البته تاثیرگذاری فیلمهای قرآنی تنها در بعد داخلی نیست، بلکه در حوزه بین‌الملل هم می‌توان با زبان سینما تاثیرات بزرگی را به وجود آورد.
رئیس سازمان سینمایی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: من سینمای ایران را به واقع سینمای دینی می‌دانم، چون معتقدم که معنای واقعی سینمای قرآنی همانا پرداختن به ارزش‌های اسلامی و اخلاقی است. با این توضیح باید گفت که سینمای ایران در پرداختن به مفاهیم قرآنی نمره قبولی گرفته است.
آغاز هفته فیلم مهرجویی از شنبه در طرح اکران ویژه رمضان از امروز شنبه هفته فیلم داریوش مهرجویی در طرح اکران فیلم‌های خاطره‌انگیز در شب‌های ماه رمضان سینماها آغاز می‌شود. هادی منبتی مدیرعامل موسسه تصویر شهر در گفتگو با مهر با بیان این مطلب که هفته فیلم ناصر تقوایی که از ۱۴ تا ۲۰ تیر برگزار شد با استقبال خوبی از سوی سینمادوستان همراه بود، گفت: از بین فیلم هایی که در هفته فیلم ناصر تقوایی اکران شد، فیلم سینمایی «ناخدا خورشید» از استقبال بیشتری برخوردار بود. البته فیلم های «ای ایران» و «کاغذ بی خط» نیز مخاطبان خاص خود را داشت.
وی ادامه داد: در هفته جدید، فیلم های داریوش مهرجویی را به نمایش می گذاریم که تا امروز نمایش فیلم سینمایی «مهمان مامان» قطعی شده است. اما برای فیلم سینمایی «گاو» در انتظار تصمیم نهایی بنیاد سینمایی فارابی هستیم. همچنین فیلم سینمایی «پری» نیز در این لیست قرار دارد که در صورت توافق با تهیه کننده آن را اکران می کنیم. مدیرعامل موسسه تصویر شهر، بیان کرد: در صورتی که فیلم سینمایی «پری» اکران نشود به جای آن فیلم سینمایی «طهران، تهران» را اکران می کنیم.

https://siasatrooz.ir/vdcjtveo.uqeoyzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی