?>?> ایجاد صنایع دفاعی مشترک می‌تواند به وحدت مسلمانان کمک کند | سیاست روز
شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۲
کد مطلب : 116518
سرلشکر باقری:

ایجاد صنایع دفاعی مشترک می‌تواند به وحدت مسلمانان کمک کند

ایجاد صنایع دفاعی مشترک می‌تواند به وحدت مسلمانان کمک کند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با برشمردن شاخص‌های هم‌گرایی و وحدت مسلمانان، بر اهمیت وحدت جهان اسلام در مواجهه با استکبار جهانی و ایجاد صنایع دفاعی مشترک میان کشورهای اسلامی تأکید کرد.
سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ششمین کنگره جغرافیدانان جهان اسلام که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، با اشاره به اهمیت برگزاری این مراسم علمی پژوهشی در تبیین گستره و در برگیری علم جغرافیا و از برگزاری این کنگره علمی بین‌المللی
با اشاره به اهمیت ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی کشورهای اسلامی در پهنه جغرافیایی جهان، بیان کرد: اگر ساختار فضای جغرافیایی جهان اسلام را متشکل از کشورهایی با اکثریت جمعیت مسلمان فرض کنیم، شامل سرزمینی با وسعت بیش از ۳۱ میلیون کیلومتر مربع و قریب یک‌چهارم مساحت خشکی جهان با بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر مسلمان در قالب ۵۷ کشور و در محدوده غرب اقیانوس اطلس تا غرب چین و جهت جغرافیایی تقریباً جنوب غربی – شمال شرقی می‌شود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به تلاش استکبار جهانی در اختلاف‌افکنی و ایجاد تفرقه میان مسلمانان بیان کرد: استکبار جهانی از آن زمان تا به امروز با ترفندهای شیطانی بسیار عمیق و اندیشه‌های خطرناک سیاسی، فرهنگی و اقتصادی همواره در جهت ایجاد کینه و عداوت و فساد در میان کشورهای اسلامی و مسلمانان تلاش داشته است و روز به روز بر این تلاش می‌افزاید.
سردار باقری در این رابطه گفت: در همین دهه‌های اخیر و پس از غصب سرزمین فلسطین و قبله اول مسلمانان در میانه قرن بیستم میلادی و به‌ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان مهم‌ترین نمونه منادی وحدت و بازگشت به خویشتن اسلامی، در اشکال گوناگونِ انتصاب و حمایت از حکام سرسپرده در برخی از کشورهای اسلامی، دامن زدن به اختلافات ارضی و مرزی و اقتصادی در جهان اسلام، ایجاد و حمایت از مجموعه‌های تندروی وحدت‌شکن چه در میان اهل تشیعِ مرسوم به انگلیسی و چه در میان بخشی از اهل سنت و جماعت، ایجاد گروه‌های تروریستی با جذب نیرو از جوانان ناآگاه کشورهای اسلامی تحت عنوان داعش و مانند آن و ایجاد جنگ و خرابی در کشورهای اسلامی و نهایتاً ایجاد رابطه میان برخی کشورهای اسلامی با رژیم غاصب صهیونیستی با گروکشی از امنیت سلاطین و حاکمان سرسپرده آن‌ها کاملاً مشهود و ملموس است.
سرلشکر باقری افزود: پس اولین عامل وحدت در جهان اسلام، همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید دارند، بازگشت مسلمانان و کشورهای اسلامی به صراط مستقیم الهی و عمل به دستورات قرآن است. این اصل بایستی در میان تمامی رهبران و نخبگان جهان اسلام برتر از هر عامل متمایزکننده و اختلاف‌برانگیز شمرده شده و شاخص اتخاذ تصمیم نهایی در میان جوامع اسلامی و نسبت به سایر قدرت‌ها و کشورهای جهان قرار گیرد.
سردار باقری در ادامه، عدم واکنش و همراهی برخی کشورهای اسلامی در مواجهه با ظلم و ستم به مسلمانان را از دیگر آسیب‌های جبران‌ناپذیر جهان اسلام عنوان و بیان کرد: اگر مسلمانان و در رأس آن‌ها، رهبران و حاکمان کشورهای اسلامی، مطابق دستور اسلام عمل و در مقابلِ غصب قبله اول مسلمین و سرزمین فلسطین ایستادگی می‌کردند و اگر مسلمانان در برابر اهانت به مسلمانان عزیز کشمیر و سایر بخش‌های شبه قاره هند عکس‌العمل مناسب نشان می‌دادند و اگر در سایر درگیری‌ها و منازعات فی‌مابین مسلمانان با غاصبان ایستادگی و همراهی بین اسلامی نشان می‌دادند و اگر در برابر اهانت عده‌ای قلم به مزد به پیامبر اسلام (ص) یا احکام اسلامی و آیات قرآن کریم مقاومت یکپارچه نشان می‌دادند، چنین وضعیتی در تداوم این هتاکی‌ها و تجاوزات امکان‌پذیر نبود و دشمنان عبرت می‌گرفتند.
وی افزود: دومین عاملِ شکل‌گیری و توسعه و قوام وحدت در جهان اسلام، نقش‌آفرینی دانشمندان و نخبگان جوامع اسلامی است که با قلم و زبان و روش‌های جذاب هنری و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مجازی و مجامعی همانند این‌گونه همایش‌ها، با تبیین مداوم و مکرر ضرورت‌ها و بیان شاخص‌های هم‌افزایی و انسجام و هم‌گرایی جوامع و کشورهای اسلامی در برابر بیگانگان و غاصبان ممالک و منابع جهان اسلام، به روشنگری در میان مردم و نصیحت حاکمان و طرد معاندانِ این امر ضروری بپردازند.
سرلشکر باقری اضافه کرد: سومین عامل وحدت در جهان اسلام، مطالعه و توجه عمیق و اکتشاف و درک نیات خصمانه دشمنان اسلام و ایجاد دژ واحد و سنگرهای پیوسته کشورهای اسلامی در برابر آنان است.
سردار باقری افزود: مصوبه سال ۲۰۰۷ سنای آمریکا برای تجزیه کشورهای اسلامی غرب آسیا به واحدهای کوچک و نیازمند و طرح خاورمیانه بزرگ در این زمینه قابل دقت و تأمل است. نمونه دیگر، طراحی و پیشبرد طرح‌هایی همچون «معامله قرن» است که میزان اندک و حداقلی از حاکمیت صاحبخانه فلسطینی بر سرزمین آبا و اجدادی خود را برنمی‌تابد و با کمال تعجب با استقبال و دلالی برخی حاکمان سرسپرده در کشورهای اسلامی مواجه می‌شود. در همین زمینه تأکید بر مقاومت یکپارچه اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی در برابر اتهام بی اساس هلال شیعی کاملاً ضروری است؛ لذا بیان شیوا و مداوم این توطئه‌ها و نهراسیدن از غول‌های رسانه‌ای استکباری جزو وظایف اساسی نخبگان و دانشمندان جهان اسلام تلقی می‌شود.
وی عنوان کرد: عامل چهارم تأکید بر کل‌نگری و پرهیز از بخشی‌نگری تا حد ممکن است. جوامع اسلامی بایستی حداکثر پرهیز را نسبت به موارد افتراق و بیشترین تأکید و تکیه را بر عوامل اشتراک داشته باشند. در ادامه نیز بایستی به‌عنوان عامل پنجم بر نهادسازی در میان کشورهای اسلامی بر اساس نقاط اشتراک تأکید کرد. 

https://siasatrooz.ir/vdcjvmevouqeviz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی