اعضای مؤسسه امریکن اینترپرایز
بیش از بیست نفر از اعضای کنونی مؤسسه در کمیسیونها و یا سطوح مختلف دولتی حضور داشتهاند. برخی از این مقامات دولت سابق که هماکنون اعضای مؤسسه را تشکیل میدهند عبارتند از: لین چنی (Lynne Cheney) (همسر دیک چنی)، رئیس سابق بنیاد ملی علوم انسانی؛ جان بولتون، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل؛ نیوت گینگریچ، سخنگوی سابق کاخ سفید و یکی از نامزهای شکست خورده جمهوریخواه در انتخابات سال ۲۰۱۲؛ پل وولفویتز (Paul Wolfowitz)، ماون سابق وزیر دفاع؛ ایان حرصی علی، نماینده سابق پارلمان هلند. برخی دیگر از افراد برجسته حاضر در مؤسسه عبارتند از فردریک دبیلیو. کاگان (Frederick W. Kagan)، ریچارد پرل (Richard Perle)، کیوین هاست (Kevin Hassett)، لئون کاس (Leon Kass)، مایکل نوواک (Michael Novak)، نورمن اورنشتاین (Norman J. Ornstein)، چارلز مورای (Charles Murray)، پیتر والیسون (Peter J. Wallison)، رادک سیکورسکی (Radek Sikorski) و کریستینا هاف سامرز .
برای اشاره به میزان خصومتطلبی این مؤسسه نسبت به اسلام کافی است به فعالیت یکی از اعضای آن با نام ایان حرصی علی اشاره نمود. آَیان حرصی علی (زاده ۱۳ نوامبر ۱۹۶۹ در موگادیشو، سومالی) یکی از فعالین سیاسی شدیدا اسلامستیز در هلند بود. او عضو سابق حزب مردم برای آزادی و مردمسالاری و از ۳۰ ژانویه ۲۰۰۳ تا ۱۶ مه ۲۰۰۶، عضو پارلمان هلند بود. در این تاریخ به رای وزیر مهاجرت هلند، به علت عدم روایت حقایق هنگام ورود به کشور، شهروندی هلندی اش لغو شد. وی در پی این اقدام از پارلمان استعفا داد و اعلام کرد به زودی عازم آمریکا میشود.
تسلیم، یکی از فیلمهای او، موجب خشم اسلامگرایان و تهدید به قتل او شد. در ادامه خشم اسلامگرایان از این فیلم، تئو ون گوگ، کارگردان فیلم، در ۴ نوامبر ۲۰۰۴ توسط محمد بویری به هلاکت رسید. حرصی علی به همراه کسانی چون سلمان رشدی از امضا کنندگان "بیانیه: علیه تمامیتخواهی نوین" بود که علیه اسلامگرایی به عنوان یک خطر هشدار میداد.
از پل وولفویتز یکی دیگر از چهرههای این مؤسسه با عنوان معمار جنگ آمریکا با عراق یاد می کنند. از نزدیکترین یاران وولفویتز میتوان به ریچارد پرل اشاره نمود که دوستی بسیار نزدیکی نیز با ویلیام کریستول دارد. پرل نیز به مانند سایز همکیشان خود چه در وران جنگ سرد و چه پس از آن نگاهی کاملا به جنگطلبانه به مسائل جهانی داشته و هنوز هم یکی از حامیان اصلی سیاست جنگطلبانه واشنگتن محسوب میشود.
منابع درآمد مؤسسه امریکن اینترپرایز
درآمد سالیانه دهها میلیون دلاری مؤسسه از جانب طیف وسیعی از شرکتها، افراد و بنیادها تأمین میگردد. حامیان مالی بزرگ این مؤسسه را بنیادهای محافظهکار اصلی آمریکا تشکیل میدهند: "بنیاد اسمیت ریچاردسون" (Smith Richardson Foundation)، "بیان اولین" (Olin Foundation)، "بنیاد اسکایف" (Scaife Foundation) و "بنیاد لیندی و هری برادلی" (Lynde and Harry Bradley Foundation) و همچنین برخی بنیادهای دست راستی کوچکتر به مانند کارتاژ (Carthage)، ارهارت (Earhart) و "کاستل راک" (Castle Rock).
خطمشی رسمی مؤسسه امریکن اینترپرایز نیز کسب حمایت شرکتهای بزرگ است: "شرکتهای آمریکایی و چند ملیتی که از مؤسسه حمایت میکنند دارای روابط نزدیکی با محققین مؤسسه بوده و به طور مرتب تحقیقات و تحلیلهای سطح بالایی در مورد اولویتها و منافع ویژه حوزه سیاستگذاری ارائه میدهند. علاوه بر این، شرکتها در مورد طیف متنوعی از مسائل دروندادهای مهمی در اختیار مؤسسه میگذارند."
بنا بر گزارشهای منتشره حامیان مالی امریکن اینترپرایز شامل موارد زیر هستند: بنیاد جنرال الکتریک (General Electric Foundation)، آموکو (Amoco)، کرافت (Kraft)، صندوق شرکت موتور فورد (Ford Motor Company Fund)، بنیاد جنرال موتورز (General Motors Foundation)، بنیاد ایستمن کداک (Eastman Kodak Foundation)، بنیاد مترو پولیتن لایف (Metropolitan Life Foundation)، بنیاد شرکتهای شل (Shell Companies Foundation)، شرکت کلایسلر (Chrysler Corporation)، صندوق تضامنی مورگان (Morgan Guarantee Trust)، بنیاد ایتیاندتی (AT&T Foundation) و چندین شرکت و بنیاد دیگر.