رئيس ام.اي.۶ (MI۶) بلوف ميزند كه عمليات اين سازمان باعث شده است ايران به سلاح هستهاي دست نيابد. فارغ از ادعاي اين مقام امنيتي انگليس كه ادعاي پوچ و بدون سند و مدرك است، ماهيت ديگري از سياست رژيم سلطنتي را در ايجاد اخلال در روند مذاكرات ايران و ۱ + ۵ آشكار ميسازد.
متعاقب اين اظهارات براي تكميل اين پروژه تازه عليه ايران ، ويليام هيگ وزير خارجه انگليس در گفتگو با روزنامه ديلي تلگراف با مطرح كردن ادعاهاي جديد عليه برنامه صلحآميز هستهاي ايران گفت:« تلاش ايران براي به دست آوردن سلاح هستهاي باعث ايجاد جنگ سرد جديدي در خاورميانه ميشود كه ميتواند تهديد بزرگتر از نزاع هستهاي ميان شوروي سابق و غرب باشد.»
اين اظهارات مقامات انگليسي نشان ميدهد كه آنها قصد دارند در روند مذاكرات اخلال ايجاد كرده و از به نتيجه رسيدن مذاكرات ممانعت كنند.
آنها سعي دارند تا با طرح موضوعات تازه كه براي ادعاهاي خود هيچ سند و مدركي هم ارائه نميدهند، از به توافق رسيدن گفتگوهاي ايران و ۱ + ۵ جلوگيري كنند و در پي آن فضاي فشارها و تحريمها را گسترش دهند.
بهترين روش براي مقابله با اين رفتار، اين است كه جمهوري اسلامي ايران با استناد به اين اظهارات خلاف واقع، نشان دهد و اثبات كند كه غرب حاضر نيست با ايران به توافق برسد.
مقايسه بحران موشكي و هستهاي كه ميان شوروي سابق و آمريكا بر سر استقرار موشكهاي هستهاي شوروي در خاك كوبا ايجاد شد، با فعاليتهاي هستهاي صلح آميز ايران تفاوتهاي بسيار فاحشي دارد كه ويليام هيگ يا ازآن اتفاق خبر ندارد و آن را مطالعه نكرده،يا قصد دارد با بزرگنمايي فعاليتهاي هستهاي صلحآميز ايران، افكار عمومي جهان را گمراه كرده و به اين موضوع سوق دهد كه موضوع ايران همانند بحران موشكي دهه ۶۰ است.
استفاده از فضاي رسانهاي كه در اختيار غرب قرار دارد، ابزاري است براي فرافكنيهاي نادرست كشورهايي همچون انگليس كه سعي دارند با طرح اينگونه مسائل، گفتگو و ديپلماسي را رد كرده و رويكرد خصمانه جنگ طلبي و خوي تجاوزگري خود را آشكار سازند.
از سوي ديگراز اظهارات ساورز اين ديدگاه مورد تحليل قرار ميگيرد كه وي به عنوان رئيس ام.اي.۶ انگليس گفته است، اين سازمان مانع دستيابي ايران به سلاح هستهاي شده است.
هر چند جمهوري اسلامي ايران بارها اعلام كرده و حتي بازرسان آژانس هم بر آن اعتراف كردهاند كه هيچ سند و مدركي دال بر انحراف ايران از فعاليتهاي صلح آميز هستهاي نداشته است،ايجاد مانع از سوي سازمان تحت نظر ساورز چه ميتواند باشد؟
فضاسازي رسانهاي و تبليغات گسترده منفي عليه جمهوري اسلامي ايران در سطح جهان، اقدامات تروريستي در داخل كشور، ايجاد اختلالات سايبري و ... كه از همه مهمتر ترور دانشمندان هستهاي كشورمان كه در راستاي فعاليتهاي
صلح آميز براي رشد و پيشرفت علمي كشور گام بر ميداشتند، ماهيت تروريستي اين سازمانهاي جاسوسي را آشكار ميسازد.
فعاليتهاي هستهاي رژيم سلطنتي خود گوياي انحرافات بسيار در اين زمينه است.
به ياد دارم شبكه تلويزيوني بي بي سي، سريالي را با نام لبه تاريكي توليد كرد. اين سريال شش قسمتي از تلويزيون ايران هم پخش شد. داستان اين سريال داستان يك دختر دانشجوي انگليسي است كه در جنبشهاي ضد هستهاي انگليس فعاليت ميكند و به خاطر دستيابي به اطلاعاتي كه نشان ميدهد فعاليتهاي هستهاي دولت انگليس غير قانوني است، كشته ميشود و پدر او براي دست يابي به حقيقت كشته شدن دخترش،به نتايج و تحقيقات بيشتري مي رسد و سر از يكي از انبارهاي اتمي انگليس در ميآورد.
انگليسي ها حتي از كشتن شهروندان خود دريغ نميكنند. اين سريال به خوبي ماهيت واقعي و مخوف رژيم سلطنتي انگليس را به تصوير كشيده است.
آقايان ساورز و وليام هيگ توصيه ميكنم اين سريال را با دقت تماشا كنند.