کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نگاهی به هجمه‌ها علیه دستگاه قضایی کشور

هدف؛ اقتدار قوه قضاییه

13 مهر 1396 ساعت 1:49


این روزها شاهد هجمه‌های بسیار علیه قوه قضاییه و شایعه پراکنی ضد انقلاب علیه رئیس این قوه هستیم موضوعی که هدف آن را تنها می‌توان تلاش برای تضعیف این قوه از سوی معاندین و دشمنان و غرض‌ورزان تلقی کرد.
اخیراً خبری در رسانه‌های اجتماعی از سوی سایت‌های ضد انقلاب منتشر شده که در آن یکی از اعضای خانواده رئیس قوه قضاییه به دروغ متهم به جاسوسی شده است.
این برای اولین‌بار نیست که دشمنان برای آسیب زدن به انقلاب و مبارزه با نظام تلاش می‌کنند اتهاماتی را به روسای نظام وارد کنند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ضدانقلاب راه و روش‌های مختلفی را برای مبارزه با نظام جمهوری اسلامی ایران امتحان کرد، در ابتدا مبارزه نظامی و بعدها مبارزه سیاسی در دستور کار قرار گرفت که در نهایت شکست خورد.
بنابراین از چند سال پیش، ضدانقلاب با درک این مطلب که مبارزه نظامی و سیاسی نتیجه‌ای ندارد به هجمه رسانه‌ای روی آورده تا مخاطبان خود در داخل نسبت به نظام نا امید کند. شایعه‌پراکنی یکی از روزمرگی‌های ضدانقلاب است و از جمله دلایلی که سبب شده تا شایعه‌پردازی مورد توجه رسانه‌های آنان قرار گیرد عدم پاسخگویی رسانه‌های داخلی نسبت به آن است.

داستان تکراری
این اولین‌بار نیست که قوه قضاییه مورد هدف دشمنان قرار گرفته است و دشمنان بدون استناد قانونی، انبوهی از اتهام‌ها را به رئیس این قوه نسبت می‌دهند. شایعه سازی در مورد فساد مالی دست‌اندرکاران این قوه بخصوص آیت‌الله لاریجانی، القای اختلاف میان دولت و قوه قضاییه، القای بی‌عدالتی در کشور، طرح مسائل واهی حقوق بشری پیشتر در دستور کار دشمنان کشورمان قرار داشت.

چرایی اتهام‌زنی
اینکه چرا فردی چون آیت‌الله آملی‌لاریجانی محل بغض و کینه دشمن باشد هیچ عجیب نیست. سخنان او در این سال‌ها، هر یک جداگانه، پاسخی روشنگر بوده است به معضلات و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف در ذهن مردم ایجاد می‌شده و پاسخ می‌طلبیده است؛ آنچنانکه می‌توان او را یکی از اصلی‌ترین تبیین‌کنندگان پیچیدگی‌های حکومتی برای جامعه نخبگان ایران دانست.
در عمل هم، آنها که ایشان را از نزدیک می‌شناسند، یا حتی از دور کارنامه‌اش را رصد کرده‌اند، خوب می‌دانند که برخورد سخت‌گیر و در کار دقیق است، معامله نمی‌کند، مصالحه نمی‌پذیرد و جایی که باید ایستاد آشتی نمی‌کند، جز به رهبری، قانون و مردم متعهد نیست و هیچ مسئله مهمی را به تعارف برگزار نمی‌کند.
حالا اینکه چرا او مورد کینه و غضب دشمن و ضد انقلاب داخلی و خارجی قرار گرفته پاسخی ندارد جز اینکه آنها احساس کردند که ریاست وی بر قوه قضاییه به سدی محکم بر سر راه اصلی‌ترین پروژه‌های آنها شده است.
مواضع شفاف و انقلابی وی و مبارزه جدی با مفسدین اقتصادی و معاندین نظام است، موجب درماندگی منحرفین و استحاله‌کنندگان نظام شده است و در حقیقت ضد انقلاب می‌خواهد از این استراتژی استفاده کند که "دروغ را آنقدر بزرگ بگویید که کسی نتواند آن را تکذیب کند!"
هدفگذاری تضعیف قوه قضاییه، تضعیف نظام جمهوری و تهاجم علیه ولایت فقیه است؛ چراکه "عدالت" از ارکان نظام و نماد مشروعیت آن به شمار می‌رود. دشمن تصور می‌کند با تخریب تصویر «عدالت قضایی» در اذهان خواهد توانست مرزهای جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی را بپیماید.
در عین حال باید در نظر داشت که قوه قضاییه همچون همه دستگاه‌های دیگر در کشور مسئله و مشکل کم ندارد، گرچه که خدماتش حتی به میزان یک صدم مشکلاتش دیده نشده است.
اما اتهاماتی همچون اتهام اخیر که به این قوه و دست‌اندرکاران آن وارد می‌شود نشان‌دهنده تلاش برای از بین بردن اقتدار این قوه است. یکی از این دلایل، دلیل سیاسی بوده و بعضی از سیاسیون می‌خواهند خودشان را به حاشیه امن بکشانند حمله به شخص رئیس قوه قضاییه و قوه قضاییه می‌کنند که شهامت برخورد را از آنها بگیرد.
مسلم است که ضد انقلاب و کسانی که اهداف سیاسی آنها از این جهت تامین نمی‌شود دست به این کارها بزنند و حمله کنند و سعی کنند شهامت و اقتدار قوه قضاییه را مخدوش کنند. از بین بردن اعتماد عمومی نسبت به مسئولان کشور سیاه‌نمایی و تخریب از شیوه‌های قدیمی دشمن است و فشار هجمه‌های دشمنان نشان دهنده عملکرد صحیح این قوه می‌باشد.
آیت‌الله محسن حیدری آل‌کثیر عضو مجلس خبرگان رهبری هجمه‌های اخیر علیه شخص آیت‌الله آملی‌لاریجانی را به منظور تضعیف هیبت و اقتدار قوه قضاییه دانست و گفت: ضدانقلاب برای اعتبارزدایی از این نهاد هر ادعایی را مطرح می‌کنند.
وی با اشاره به هجمه‌های ضدانقلاب علیه دستگاه قضایی و شخص آیت‌الله آملی‌لاریجانی اظهار داشت: طبیعت فتنه و فتنه‌گران وجود حالت بی‌قانونی در کشور و تلاش برای شکستن ساختارها است و از آنجایی که دستگاه قضا در مقابل فتنه‌گران ایستادگی کرده است این روند مورد پسند این جریان نیست.
آیت‌الله حیدری ادامه داد: ضد انقلاب و فتنه‌گران برای پیشبرد اهداف خود سعی می‌کنند با تخریب‌ها و هجمه‌های اخیر هیبت و اقتدار قوه قضاییه را تضعیف کنند. وی افزود: این جریانات برای زیر سوال بردن دستگاه قضایی شخص آیت‌الله آملی‌لاریجانی را هدف گرفته‌اند و برای تخریب وی دست به هر کاری می‌زنند و هر ادعایی را مطرح می‌کنند.
وی با تأکید براینکه اگر شخص آیت‌الله آملی‌لاریجانی رئیس قوه قضاییه نبود این جریانات کاری به وی نداشتند، خاطرنشان کرد: ضدانقلاب و جریان فتنه برای زیر سوال بردن نهاد حساسی همچون قوه قضاییه دست به این هجمه‌ها می‌زنند تا دستگاه قضا را بین مردم مخدوش جلوه دهند.
از سوی دیگر حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز نیز با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای تخریب قوه قضاییه جهت بی‌اعتمادسازی مردم گفت: نباید در برابر این تخریب‌ها سکوت کرد و باید در قبال آنها شفاف‌سازی کنیم.
وی اظهار داشت: دشمنان نظام سعی دارند که سوژه‌هایی را پردازش کنند و علیه نهادهای مهم کشور به کار ببرند و برخی از جریان‌های داخل کشور که معلوم نیست از کجا خط می‌گیرند به آن پر و بال می‌دهند و بنده نیز این مطالب اخیر علیه دستگاه قضا را دیده‌ام.
رهبر ادامه داد: پیشنهاد بنده این است که مسئولان درباره این شبهات مطرح شده شفاف‌سازی کنند، مثلاً سخنگوی دستگاه قضا درباره این موضوعات صحبت کند و با گفت‌وگوهای رسانه‌ای ماهیت این نوع تخریب‌ها را روشن کنند چراکه سکوت کردن میدان دادن به دشمن است.
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم دشمن از سکوت ما سوء استفاده کرده و ذهن مردم را آلوده کند، تصریح کرد: اگر تخلفی باشد که قابل بررسی است و اگر هم ساخت و پرداخته دشمنان باشد که قطعاً اینطور است باید به تبیین و روشنگری این موضوع اقدام کرد.
وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی همواره در برابر فشارها ایستادگی کرده و در سال ۸۸ نیز شاهد این موضوع بودیم، گفت: دشمن می‌خواهد نهادهای حساس کشور را تخریب کند اما ما نیز باید شفاف و صریح به این شبهات و تخریب‌ها پاسخ بدهیم و سوژه را از دشمن بگیریم.
از سوی دیگر عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تأکید بر واقعیت نداشتن شایعه اتهام به نزدیکان آیت‌الله آملی‌لاریجانی گفت: جریان معاند در داخل و خارج به‌دنبال فاسد نشان دادن مسئولان است تا نظام را ناکارآمد در مبارزه با فساد نشان دهد.
حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجا که نظام اسلامی با عقبه‌ای فکری و عقیدتی شکل گرفته است جریانات معاند در داخل و خارج به دنبال این هستند که شایعاتی مبنی بر فساد در بدنه حاکمیت ایجاد کرده و یا آن را بزرگ کنند.
عضو مجمع نمایندگان استان لرستان گفت: مردم از حقیقت پشت پرده طرح چنین شایعاتی مطلعند و به محض اینکه از حلقوم معاندان نظام بیرون می‌آیند می‌فهمند شایعه صحت نداشته و صرفا با هدف تضعیف نظام مطرح شده است.
در عین حال عضو فراکسیون امید مجلس در این‌باره خاطر نشان کرد: دشمن نگران اختلاس و جاسوسی در کشور نیست بلکه می‌خواهد مردم را به حاکمیت بی‌اعتماد کند.
محمدقسیم عثمانی نماینده مردم بوکان افزود: دشمنان این کشور بیکار ننشستند و روز به روز طرح‌ها و نقشه‌های جدیدی برای رسیدن به اهدافشان از جمله بدبین کردن مردم به حاکمیت اجرا می‌کنند. وی با ذکر اینکه بی‌اعتمادسازی مردم به حاکمیت توسط دشمنان از راه‌های مختلفی صورت می‌گیرد، اظهار داشت: از جمله این ابزارها متهم کردن سران قوا و مسئولان نظام به اختلاس و جاسوسی است و مشخص است که این اتهام پراکنی‌ها از سوی دشمن با انگیزه مبارزه با اختلاس و جاسوسی صورت نمی‌گیرد بلکه می‌خواهند مردم را به نظام بی‌اعتماد کنند.
وی با اشاره به اینکه رئیس قوه قضاییه منصوب شخص رهبری است، خاطرنشان کرد: دشمن و شایعه پراکنان از آنجا که می‌دانند نمی‌توانند اتهامی را به خانواده رهبری وارد کنند می‌کوشند به اشخاصی که به رهبری نزدیک هستند و یا منصوب ایشان هستند تهمت بزنند.
وی اتهام زدن به منسوبان شخصیت‌های نظام را شوم ولی بلااثر خواند و گفت: این اقدامات بیش از آنکه دشمن را به اهداف پوچ و پوشالی‌اش برساند مردم را هوشیار می‌کند زیرا که مردم می‌دانند دشمن برای ایجاد شکاف بین ملت و حاکمیت از هر ابزاری استفاده می‌کند.

پاسخ وزیر اطلاعات به شایعات
در همین حال وزیر اطلاعات گفت: هیچ‌گونه اثری از اقداماتی که حتی ظن جاسوسی در مورد آن وجود داشته باشد درباره هیچ‌یک از اعضای خانواده آیت‌الله آملی‌لاریجانی رئیس قوه قضاییه مشاهده نشده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی افزود:‌ یگانه مرجع حرفه‌ای تشخیص اقدامات جاسوسی در کشور، معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات است که این معاونت نیز هیچ‌گونه اثری از اقداماتی که حتی ظن جاسوسی در مورد آن وجود داشته باشد درباره هیچ‌یک از اعضای خانواده آیت‌الله آملی‌لاریجانی رئیس قوه قضاییه مشاهده نکرده است. وی گفت آنچه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در این زمینه منتشر شده، صرفاً تهمت بوده و با هدف وارد آوردن آسیب به اعتماد مردم نسبت به مسئولان ارشد نظام مقدس جمهوری اسلامی طرح شده است.
وی درباره برخی شایعات پیرامون دستور رئیس‌جمهوری برای رسیدگی به موضوع مورد ادعای برخی کانال‌های تلگرامی مبنی ‌بر اتهام جاسوسی یکی از بستگان رئیس دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: این مطلب از اساس دروغ بوده و طبعا تمام ادعاهای پیرامون آن نیز دروغ و ناشی از خیال‌پردازی‌های طراحان چنین شایعاتی است.

رئیس قوه قضاییه: شایعات اخیر در مورد خانواده‌ام ارزش پاسخگویی ندارد
رئیس قوه قضاییه گفت: شایعات اخیر در مورد اینجانب و خانواده‌ام ارزش پاسخگویی ندارد، هجمه‌ها به دستگاه قضایی به دلیل اقدامات این دستگاه برای مقابله با فتنه ۸۸ است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری با اشاره به اینکه نیز شاهد انتشار برخی شایعات بودیم که عده‌ای به بنده گفتند به این شایعات پاسخ بدهید. به عقیده من این شایعات ارزش پاسخگویی ندارد. شایعه پردازان که کاملاً شناسایی شده‌اند و از زمره اراذل و اوباش فراری فتنه ۸۸‌اند و اجیر بیگانگان شده‌اند و در ازای خباثت و سخافت کاری‌شان، پول دریافت می‌کنند حقیرتر از آن هستند که بخواهیم پاسخی به آنان بدهیم. البته به اربابان آنها می‌گوییم که اگر هدفتان عقب‌نشینی جمهوری اسلامی و مسئولان قضایی از خدمت به مردم و حفظ نظام است، بسیار در اشتباهید. مومن همچون کوه استوار است.
تاریخ از این مسائل زیاد دیده است. امیرمومنان، علی بن ابی‌طالب(ع) که امیر همه عوالم بود، به حدی علیه ایشان تبلیغات مسموم وجود داشت که وقتی در مسجد به شهادت رسیدند و خبر آن پیچید مردم شام از یکدیگر می‌پرسیدند مگر علی نماز هم می‌خواند؟ این تبلیغات سخیف همیشه بوده است و نباید در استواری و استقامت مومن خدشه‌ای وارد کند.


کد مطلب: 101239

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/101239/هدف-اقتدار-قوه-قضاییه

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir