کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

از فریب درمان بیماری کرونا تا درمان تب دنگی

22 تير 1403 ساعت 18:42


زمانی که کرونا در کشور شیوع پیدا کرد برخی مدعی درمان آن شدند در حالی که مردم را فریب داده و میلیون‌ها تومان کسب درآمد کردند.
ویروس کرونا بهانه‌ای شد برای برخی تا بتوانند از آن فضای آشفته سوء استفاده کنند تا سود نامشروع و غیر اخلاقی خود را ببرند در حالی که مردم به واسطه بیماری کرونا درد و رنج می‌کشیدند. اکنون نیز پس ورود بیماری تب دنگی برخی با شیادی سعی دارند تا بار دیگر از این فضای سوء استفاده کرده و سود نامشروع ببرند.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، فرآورده‌های دافع حشرات از قبیل انواع روغن‌های گیاهی و سایر محصولات با ادعای مشابه فاقد مستندات علمی موثق هستند و بهترین روش برای جلوگیری از کاهش خطر ابتلا به بیماری تب دنگی محافظت در برابر نیش پشه آلوده است.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو  در خصوص تبلیغات اغواگرانه محصولات دافع حشرات بویژه پشه آئدس در فضای مجازی اعلام کرد: این فرآورده‌ها که بصورت انواع روغن‌های گیاهی و سایر محصولات و با ادعای مشابه هستند، فاقد مستندات علمی موثق می‌باشند.
بهترین روش برای جلوگیری از کاهش خطر ابتلا به تب دنگی محافظت از خود در برابر نیش پشه آلوده با روش‌های استفاده از لباس های پوشیده، مجهز کردن پنجره‌ها به توری است؛ ضمن انکه استفاده از محصولات مواد دافع حشرات مانند پشه می‌تواند خطر ابتلا را کاهش دهد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین در بخش دیگری از اعلام خود با اشاره به ورود محصولات جدید با مجوز سازمان غذا و دارو برای دفع پشه آئدس آورده است: در حال حاضر محصولات دفع کننده حشرات در اشکال اسپری، استیک، لوسیون با ماده موثره deet در داروخانه‌ها و مراکز معتبر در دسترس هستند. با توجه به شرایط کنونی بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با کارخانجات تولید کننده، محصولات جدیدی در این زمینه به زودی وارد بازار خواهد شد و بدیهی است تمامی اقلام مورد تایید سازمان غذا و دارو در داروخانه‌ها و مراکز معتبر در دسترس عموم قرار دارند و از محصولات فاقد مجوز بهداشتی به دلیل عدم اطمینان از ایمنی و کارایی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.


کد مطلب: 130057

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/130057/فریب-درمان-بیماری-کرونا-تب-دنگی

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir