کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آمریکایی‌ها در حالی که آراءشان با الکترال‌ها ویران می‌شود امروز پای صندوق‌های رای می‌روند

انتخاباتی بدون حق انتخاب

آمریکا از ترس آشوب‌های انتخاباتی پادگان نظامی شد

14 آبان 1403 ساعت 22:41


انتخابات آمریکا که به خاطر رای الکترال‌ها عملا در آن رای مردم هیچ ارزشی ندارد بویژه آنکه صرفا چند ایالت به جای کل آمریکا تصمیم گیرنده انتخابات خواهند بود، امروز در حالی برگزار می‌شود که نگرانی از پیامدهای اعلام نتایج انتخابات این کشور را به پادگان نظامی مبدل کرده است.
انتخابات در آمریکا هر چند در ظاهر دموکراتیک است اما در عمل چنین نیست چرا که از یک سو جز احزب دموکرات و جمهوریخواه دیگر جریان‌های هیچ بختی برای رسیدن به کاخ سفید ندارند و از سوی دیگر نیز در کنار آنکه رای الکترال‌ها یا همان نخبگان ارای مردمی را ویران و به هیچ تبدیل می‌کند، تنها چند ایالت هستند که تصمیم گیرند نتیجه انتخابات هستند و رای بیش از 40 ایالت در نهایت هیچ ارزشی ندارد.
انتخابات در حالی امروز برگزار می‌شود که دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور در اظهاراتی با بیان اینکه نباید کاخ سفید را ترک می‌کردم، تاکید کرد: از ترک کاخ سفید در سال ۲۰۲۱ پشیمان هستم.به گزارش  سی‌ان‌ان، ترامپ در جریان سخنرانی خود در جمع هوادارانش در ایالت پنسیلوانیا، اظهار کرد: صادقانه باید بگویم، من نباید کاخ سفید را ترک می‌کردم چرا که ما عملکرد بسیار خوبی در آنجا داشتیم.رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه با اشاره به نتایج یک نظرسنجی جدید که خبر از برابری هواداران او و کامالا هریس معاون رئیس جمهور و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در ایالت آیوا داده بود اشاره کرد و گفت: این نظرسنجی توسط یکی از دشمنان من انجام شده است و ما با وجود همه این مزخرفات و اخبار و نظرسنجی‌های جعلی، پیروز خواهیم شد.ترامپ در این سخنرانی، دموکرات‌ها را شیطان خواند و گفت: آنها به سختی در تلاش هستند تا نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را بدزدند چرا که وقتی این انتخابات در روز سه‌شنبه برگزار می‌شود، نتیجه آن باید همان شب اعلام شود اما آنها می‌گویند ممکن است اعلام نتیجه انتخابات ۱۲ روز طول بکشد زیرا آنها آدم‌هایی فریبکار و کلاهبردار هستند.
به دنبال نگرانی‌ها از بروز خشونت و شورش در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پلیس کنگره ایالات متحده (USCP) در بیانیه‌ای از نصب حصارهای بلند امنیتی به عنوان بخشی از آماده‌سازی مراسم روز تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید و اطراف منطقه کاپیتول هیل این کشور خبر داد.در بیانیه پلیس کنگره ایالات متحده آمده است: نصب این حصارها به منظور ایجاد یک سطح امنیتی اضافی در دستور کار قرار گرفته است و مناطق خاصی از اطراف کاخ سفید و همچنین در اطراف کاپیتول هیل تا برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور بعدی آمریکا بسته خواهد بود.به نوشته ای‌بی‌سی نیوز، این حصارها و موانع امنیتی با توجه به تجربه اتفاقاتی که در جریان شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ (۱۷ دی ۱۳۹۹) به وقوع پیوست و نگرانی از تکرار آن اتفاقات، ایجاد شده است.این در حالی است که مقام‌های ایالتی در ایالت‌های فیلادلفیا، دیترویت و آتلانتا نیز اقدامات پیشگیرانه خود را برای جلوگیری از تکرار هرج و مرج‌هایی که در جریان انتخابات سال ۲۰۲۰ به وقوع پیوست تقویت کرده‌اند. در همین راستا، انبار شمارش آرا در ایالت فیلادلفیا اکنون با حصارهایی با سیم خاردار احاطه شده و در ایالت‌های دیترویت و آتلانتا، برای برخی از دفاتر انتخاباتی شیشه‌های ضد گلوله نصب شده است.
نشریه کنگره آمریکا هیل مدعی شد که «دونالد ترامپ» در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری، می‌تواند با یک ضرب‌الاجل به جنگ اوکراین پایان دهد.در این گزارش آمده است: ««اگر ترامپ پیروز شود، می‌تواند با دادن ضرب‌الاجل به هر طرف، به صلح دست یابد. در اوکراین، او با کاهش حمایت آمریکا، زلنسکی را به پای میز مذاکره می‌آورد». در سوی دیگر فرماندار دموکرات نیویورک اظهار کرد هر یک از شهروندان این ایالت که در رقابت‌های انتخاباتی کنگره، به جمهوری خواهان رای دهند، «ضد زن» و «ضد آمریکا» هستند. کتی هوچال فرماندار دموکرات نیویورک در مصاحبه با ان‌بی‌سی، اظهار کرد هر یک از شهروندان این ایالت که در رقابت های تنگاتنگ کنگره، به جمهوری خواهان رای دهند، «ضد زن» و «ضد آمریکا» هستند.
آخرین نظرسنجی مشترک نیویورک تایمز و کالج سیه نا پیش از انتخابات نشان می‌دهد که دونالد ترامپ و کامالا هریس در ۷ ایالت رقابتی و نوسانی، در رقابت تنگاتنگی با یکدیگر قرار دارند.براساس این نظرسنجی، هریس با اختلاف بسیار اندکی در ایالت های نوادا، کارولینای شمالی و ویسکانسین پیشتاز است. دونالد ترامپ نیز تنها در ایالت آریزونا جلوتر است و در ایالت‌های میشیگان، جورجیا و پنسیلوانیا رقابت بین دو نامزد برابر است.
همچنین در این نظرسنجی که از 24 اکتبر تا 2 نوامبر در این ایالت های کلیدی انجام شده، مشخص شد که در حال حاضر حدود 40 درصد شهروندان این ایالت ها آرای خود را به صندوق انداخته اند و هریس با 8 درصد اختلاف نسبت به ترامپ در بین این آرا، پیشتاز است، در حالی که ترامپ در بین آن دسته از رای دهندگانی پیشتاز است که می خواهند در روز انتخابات رای بدهند.همچنین براساس این نظرسنجی، رقابت تنگاتنگ بین دو نامزد انتخاباتی در پنسیلوانیا حاکی از آن است که میزان حمایت از ترامپ در این ایالت شتاب گرفته در حالی که هریس در تمام نظرسنجی های قبلی نیویورک تایمز و کالج سیه نا در این ایالت، با 4 درصد پیشتاز بوده است.براساس نتایج یک نظرسنجی ملی نیز، کامالا هریس با 48 درصد در مقابل دونالد ترامپ با 46درصد پیشتاز است.اما سه مدل انتخاباتی معتبر در آخرین شبیه سازی خود طی دو روز گذشته، ترامپ را پیروز نهایی رقابت ارزیابی کردند. بر این اساس، در مدل انتخاباتی نشریه اکونومیست، ترامپ با 51 درصد در مقابل هریس با 48 درصد پیروز است. همچنین در مدل انتخاباتی سیلور، ترامپ 55/4 درصد آرا و هریس 44/2 درصد آرا را بدست می آورد. در مدل انتخاباتی وب سایت 538 نیز ترامپ با 53 درصد در مقابل هریس با 47 درصد پیشتاز است.باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در یک گردهمایی تبلیغاتی در میلواکی، به رأی‌دهندگان مسلمان و یهودی برای انتخاب ترامپ هشدار جدی داد.اوباما ضمن هشدار به رأی دهندگان مسلمان و یهودی برای انتخاب ترامپ نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات آمریکا، از سیاست های او در برخورد با اقلیت های مذهبی انتقاد کرد.


کد مطلب: 131214

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/131214/انتخاباتی-بدون-حق-انتخاب

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir